Horoscop
Înapoi la

Ce bărbați din zodiac nu-ți pot rezista, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Fiecare bărbat este atras de anumite trăsături la o femeie, iar zodia din care faci parte poate fi un adevărat magnet pentru unii nativi. Uneori, fermecăm persoane care ne seamănă foarte tare, alteori, persoane complet opuse, pe principiul contrariilor care se atrag.

Tipul de semn din care faci parte este important pentru a prezice ce bărbați vor cădea în mrejele tale. Semnele de foc, de exemplu, pot tenta persoane mai rezervate, pe care le captivează prin pasiunea și vivacitatea lor. Leul sau Săgetătorul sunt mereu în centrul atenției și în lumina reflectoarelor și nu duc lipsă de admiratori. Surprinzător este că unele personalități reci și calculate, precum a Fecioarei sau a Vărsătorului pot fi atrase de aceste semne expansive și foarte expresive emoțional. 

iubire natura

Semnele de pământ atrag persoane aflate în căutarea securității, a unei relații stabile, de lungă durată. Uneori, persoanele mai impulsive pot fi atrase de un semn de pământ, precum Capricornul sau Taurul, încă o dovadă că firile opuse pot fi perfect compatibile în iubire. 

Semnele de aer atrag, în general, persoane asemănătoare, care par foarte sociabile și joviale, dar nu-și arată, de fapt, adevăratul sine. Complexitatea semnelor de aer trezește interesul exploratorilor de suflete, în căutarea unor relații care să-i stimuleze. 

În sfârșit, semnele de apă atrag persoane care vibrează la sensibilitatea lor, care pun preț pe emoțiile profunde și împărtășesc aceleași valori și interese ca și ele. Toate semnele de apă sunt romantice și caută dragostea perfectă, de aceea vor atrage persoane care pot răspunde marii lor nevoi de afecțiune și protecție. 

Ce bărbați din zodiac sunt atrași de tine

Berbecul

Impulsivă și pasională, atragi de obicei semne opuse, precum Fecioara sau Capricornul. În vreme ce tu judeci cu inima și ești plină de viață, partenerul tău ar putea fi o persoană rezervată, rațională și pragmatică. Chiar dacă vor ieși scântei în relația voastră, nu înseamnă că nu vă iubiți la nebunie. 

Taurul

Ești unul dintre semnele dependente de confort și siguranță, care tind să evite dramele inutile și agitația în viața lor. Tocmai de aceea vei atrage persoane foarte energetice, care găsesc în tine o adevărată oază de liniște și odihnă. Astfel de persoane sunt impresionate de loialitatea și calmul tău și simt că le aduci echilibru și seninătate. 

Racul

Bărbatul care nu-ți poate rezista este posibil să fie cel mai bun prieten al tău. În cazul tău, linia dintre prietenie și iubire poate deveni foarte subțire, mai ales dacă îți deschizi sufletul în fața  amicului tău preferat. Un bărbat care înțelege emoțiile tale, precum un tip din Pești nu îți va putea refuza nici o rugăminte. 

Gemenii

Ești printre cele mai sociabile semne din zodiac și ai parte de o mulțime de prieteni și de relații romantice. Admiratorii nu-ți lipsesc, mai ales că ești genul cu care oamenii nu se plictisesc niciodată. Surprinzător, bărbatul care nu-ți poate rezista este un tip destul de anost, care are nevoie de stimulare și noutate în viața sa. Un bărbat Capricorn, care se concentrează mereu pe muncă, poate considera că iubirea ta este cea mai mare șansă din viața lui. 

Leul

Ești carismatică, îndrăzneață și fermecătoare, așa că ai o mulțime de admiratori. Dar cel care nu-ți poate rezista niciodată este un bărbat timid și emotiv, precum Racul, care este sedus de strălucirea ta. Relația voastră poate fi intensă și plină de creativitate, atâta timp cât nu există riscul ca bărbatul care te place să devină prea sufocant și dependent de tine. 

Fecioara

Pentru că ești atât de perfecționistă și pari că ai soluție pentru toate lucrurile, vei atrage tocmai acei bărbați problematici care caută pe cineva să-i înțeleagă și să-i susțină în dorința lor de schimbare.  Parcă în ciuda spiritului tău critic, este posibil să te trezești cu un partener cu diverse dependențe sau care nu este suficient de matur pentru a se descurca singur. Un bărbat Berbec sau Rac ar putea face o obsesie pentru tine. 

dedicatie

 Balanța

Fermecătoare cum ești, potențialii parteneri roiesc în jurul tău, mai ales persoanele care apreciază la tine simțul echilibrului și firea calmă.  Dar faptul că îți este foarte greu să iei o hotărâre și uneori te complaci într-o zonă intermediară dintre prietenie și romantism face ca tipii care nu prea știu, la rândul lor, ce vor într-o relație să te găsească irezistibilă. Vărsătorul, un semn de aer ca și tine, va fi vrăjit de personalitatea ta, dar nu se va hotărî prea ușor ce gen de relație vrea cu tine.

Scorpionul

Încrederea în forțele proprii și puterea interioară te caracterizează și vei atrage acel tip de persoane care pot rezista unei lupte de dominare cu tine. Individualiștii precum Berbecul sau Vărsătorul vor fi fascinați de tine, imaginându-și în taină cum ar fi să îmblânzească o femeie atât de puternică și independentă. 

Săgetătorul

Pe cât de aventuroasă și independentă ești, pe atât de tare atragi genul de persoane destul de sedentare și dornice să petreacă timpul numai cu tine, în cuibușorul vostru de nebunii. Zodii precum Taurul sau Peștii îți vor cădea la picioare, chiar dacă astrele spun că nu există o compatibilitate prea mare cu aceste semne. 

Capricornul

Nu suporți relațiile superficiale și cauți o legătură autentică și durabilă. Ești genul tradiționalist, care dăruiește și cere fidelitate în relație.  Vrei un partener la fel de implicat și sincer ca și tine și, în general, atragi tipul de oameni care au nevoie de stabilitate în relații. Poți face o bună pereche cu un bărbat din Taur sau din Fecioară, pentru că amândoi apreciază relațiile profunde, pe termen lung. 

Vărsătorul

Cauți mereu partea bună din ceilalți și sari mereu în ajutorul lor, ești idealistă și ai formă de încredere în cei din jur care pot impresiona un  tip pus pe cuceriri ușoare. Nici un Don Juan nu-ți poate rezista și tu ești femeia care poate face să se cumințească un cuceritor din zodia Leului sau a Scorpionului. 

indragostiti

Peștii

Firea ta interiorizată și sentimentală este un adevărat magnet pentru persoanele extrovertite, care se hrănesc cu emoțiile celorlalți. Personalitățile gălăgioase și expansive vor face totul ca să atragă atenția sensibililor Pești, de aceea te poți trezi cu un bărbat care se ține scai de tine și te uimește cu gesturile și cuvintele sale extravagante. Un Berbec sau un Leu vor fi mereu pe urmele tale. 

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator De ce iubești un bărbat care nu este suficient de bun pentru tine, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (30)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.