Horoscop
Înapoi la

Ce calitate a ta te face o femeie puternică, în funcție de zodie

Ce calitate a ta te face o femeie puternică, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Fiecare persoană are calitățile sale, care o fac să fie unică și remarcabilă în felul său. Unele calități sunt înnăscute, altele sunt dezvoltate de-a lungul vieții, dar pot fi influențate și de zodia în care ne-am născut.

Chiar dacă nu putem vorbi de o singură calitate care te face puternică și te ajută să treci peste obstacole, o anumită caracteristică a fiecărei zodii contribuie, mai mult decât celelalte, la forța și rezistența ta. 

femeie nori mare

Sursa foto: Pinterest

Sunt multiple aspecte care contribuie la o exprimare mai accentuată sau mai scăzută a acestei calități, precum ziua și luna în care te-ai născut, ascendentul sau împrejurările în care ai trăit și care au dus la dezvoltarea sau inhibarea ei. Dacă știi care calitate a zodiei tale te face puternică, poți să încerci s-o amplifici și s-o pui mai des în practică, pentru a te bucura pe deplin de efectele sale. 

Calitatea care te face puternică, în funcție de zodie

Berbec

Focul zodiei tale este cea mai importantă calitate a ta. Pui suflet în tot ceea ce faci și nu accepți niciodată jumătățile de măsură. Fie că ia forma entuziasmului, spiritului combativ, inspirației sau curajului, energia ta internă inepuizabilă este calitatea care îți dă putere să răzbați peste toate obstacolele. Gândești cu 10 pași înainte, de aceea ești născută să fii lider și să influențezi oamenii din jur. 

Taur

Determinarea este forța ta numărul 1. Atunci când îți stabilești un scop, nimeni nu te poate întoarce din drumul tău. Mergi până în pânzele albe pentru a-ți atinge țelul. Chiar dacă vei cădea de 100 de ori, te vei ridica de fiecare dată și vei integra lecția învățată în experiența ta, devenind astfel mai puternică și mai hotărâtă. 

Gemeni

Ceea ce te face puternică este incredibila ta capacitate de comunicare. Influența lui Mercur se simte din plin în cazul tău, făcându-te extrovertită și sociabilă, cu o mare putere de convingere și o elocvență demnă de orice orator. Dualitatea tipică zodiei tale te face să te adaptezi oricărei persoane și să poți influența pe oricine, determinându-l să adopte opinia ta. Poți fi un politician de succes dacă îți dorești o astfel de carieră, însă poți lucra la fel de bine în orice alt domeniu care presupune relațiile cu oamenii. 

Rac

Loialitatea și capacitatea ta de a iubi necondiționat reprezintă marea ta putere, care nu este deloc de neglijat. Se spune că poți mișca munții cu credința, dar realitatea este că iubirea poate schimba orice în această lume. Sensibilitatea ta este fundamentul forței tale, al capacității de a-i înțelege pe ceilalți și a îndura orice ca să-i ferești pe cei dragi de necazuri.  

Leu

Având Soarele ca astru guvernator, ești puternică și strălucitoare prin definiție, iar cei din jur sunt adesea subjugați de personalitatea ta. Farmecul tău magnific este principala ta forță, pentru că degaji o asemenea măreție încât nimeni nu-ți poate rezista. Ai nevoie de un întreg public pentru a-ți exercita capacitatea de a fascina și de a seduce, de aceea puterea ta depinde de cei din jur. Iată de cei îți răsplătești cu generozitate admiratorii, pentru că ei sunt parte integrantă a forței tale. 

Fecioară

Capacitatea ta de a extrage esențialul din fiecare informație este o putere incredibilă, cu care poți cuceri Universul. Nu te lași atrasă în mrejele lumii, ci îți păstrezi concentrarea în orice condiții și folosești știința ta precisă, asemenea unui bisturiu, pentru a rezolva orice situație. Ești focusată pe ideea de a rezolva, de a pune lucrurile la punct, de a aduce ordine în Univers. Spiritul tău analitic te ajută să depistezi imediat orice eroare și să repari cu exactitate ceea ce nu funcționează.

femeie cu lup

Sursa foto: Pinterest

Balanță

Ai o calitate extraordinară, demnă de o adevărată protejată a lui Venus: aceea de a aduce armonie în mijlocul oamenilor, punând adesea nevoile celor din jur înaintea propriilor necesități. În mijlocul oricărui conflict, ai puterea de a aduce pace, pentru că te poți pune în același timp în locul fiecărei tabere și înțelegi fără nicio problemă puncte opuse de vedere. 

Scorpion

Puterea ta rezidă în incredibilul magnetism cu care atragi oamenii către tine și îi faci să se îndrăgostească de personalitatea ta. Ești o persoană plină de pasiune, care trăiește cu intensitate, iar ceilalți își doresc să împrumute ceva din stilul tău. Profundă, misterioasă și pătrunzătoare, ai o forță în plus față de Leu, care este la fel de fascinant ca tine: aceea de a nu dori să fii neapărat în centrul atenției. De aceea, îți este mult mai ușor să ții frâiele puterii și să manipulezi lucrurile din umbră. 

Săgetător

Libertatea ta interioară este cea mai mare putere pe care o deții, capacitatea de a fi mereu pe cont propriu și a porni în orice aventură, fără obligații și cenzuri. Ești mereu în căutarea marilor experiențe ale vieții, iar existența ta este o călătorie plină de lucruri surprinzătoare și miracole. Acest spirit tineresc și explorator te face să fii unul dintre cele mai puternice și mai expansive semne din zodiac. 

Capricorn

Dacă este cineva care să urce pe cele mai înalte culmi, aceea ești tu, pentru că zodia din care faci parte caută întotdeauna cele mai mărețe și mai dificile scopuri. Indiferent ce îți propui, nu te lași până nu-ți atingi scopul, chiar dacă acesta pare imposibil pentru multe persoane din jurul tău. Perseverența ta te ajută să atingi excelența, indiferent de domeniul în care acționezi. Faci parte dintr-o zodie pentru care forța și stabilitatea sunt trăsături de bază, deci se poate spune că ești una dintre cele mai puternice femei din zodiac. 

Vărsător

Forța ta vine din modul cu totul particular, original și inventiv în care vezi lumea și din independența ta în gândire și în fapte. Dacă îți propui să schimbi lumea, să conduci oamenii sau să creezi o nouă religie, poți face asta fără probleme. Ideile tale strălucitoare și planurile vizionare devin adevărate standarde pentru cei din jurul tău. Ai capacitatea de a atrage oamenii în sprijinul unor cauze și de a inspira adevărate revoluții.

razboinic

Pești

Intuiția este cea mai importantă forță a ta și îți dă capacități aproape supranaturale, mai mari decât ale tuturor celor din preajma ta. Poți vedea în profunzimea lucrurilor și în sufletul oamenilor, ai acces la dimensiuni mistice și lumi spirituale. Ca urmare a modului tău particular de a vedea lucrurile, ai dezvoltat o mare empatie, ceea ce îți permite să te conectezi mai ușor cu cei din jur și să le influențezi deciziile.

Surse foto: Pixabay, Pinterest

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Esti o femeie puternica?
Incepe quiz
Esti o femeie puternica?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (17)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.