Horoscop
Înapoi la

Ce calități consideră că sunt sexy la tine, în funcție de zodia lui

Ce calități consideră că sunt sexy la tine, în funcție de zodia lui

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Bărbații sunt dificil de înțeles. Mai ales atunci când îi întrebi de ce sunt atrași de tine. Uneori nu știu, pur și simplu, ce să-ți răspundă. De aceea, este destul de greu să te lămurești de ce te consideră sexy sau fascinantă doar pe baza spuselor lor. Uneori poate fi vorba de cum arăți; alteori, de interesele voastre comune și de felul tău de a fi. 

Sunt anumite amănunte care determină atracția fizică și emoțională către o anumită persoană, iar astrologia îți poate da unele indicii în această privință. Fiecare semn zodiacal pune preț pe unele trăsături mai degrabă decât pe altele, când vine vorba de alegerea unui partener sau a unei partenere. 

senzuala

Ce îl atrage la tine în funcție de zodia lui

Berbecul

Se știe că bărbatul din zodia Berbecului este un aventurier. Adoră contextele sociale și lucururile noi, de aceea va fi atras de femei la fel de active și implicate ca și el. Dacă îți plac călătoriile, ieșirile în cluburi sau sportul, vei avea un punct câștigat în fața lui. Faptul că ești plină de viață și spontană îl atrage foarte tare și îl face să te considere sexy. 

Taurul

Bărbații din zodia Taurului sunt atrași de femeile frumoase, cu un aspect foarte cochet. Dacă ai un iubit Taur, îl impresionezi de câte ori îți schimbi lookul, pentru că este foarte atent la aspectele legate de feminitate. Îi place să fii senzuală și să te bucuri de latura intimă a relației voastre. De asemenea, are nevoie de o conexiune emoțională cu tine și este gata să îmbrățișeze totul la persoana ta, atât trupul tău, cât și felul cald de a-i arăta dragostea. 

Gemenii

Este cunoscut că bărbații din Gemeni adoră femeile deștepte, iar dacă sunt și frumoase, cu atât mai bine. Bărbatul Gemeni are nevoie de provocări și stimulare intelectuală, iar faptul că îl ajuți să crească și să exploreze lumea este marele tău atu în fața sa. Consideră foarte sexy capacitatea ta de a veni cu noi idei, diferite de a le lui și al atrage în dispute și interminabile conversații despre viață. Dacă simte că ești cu totul acolo pentru el, fizic și psihic, poți fi sigură că l-ai cucerit pe termen lung. 

Racul

Fiind un semn extrem de sensibil și cu multe nevoi sufletești, bărbatul Rac își dorește, cel mai mult, afecțiunea ta necondiționată. Chiar dacă îi vine greu să-și arate propriile emoții, este foarte impresionat de capacitatea ta de autodezvăluire. O femeie care își poate arăta fără rețineri sentimentele, inclusiv slăbiciunile și vulnerabilitățile, îl cucerește pe loc pe bărbatul Rac. În timp, capată încredere și îți încredințează propriile emoții, ceea ce este dovada maximă a iubirii sale. 

Leul

Dacă iubitul tău este Leu, probabil ți-ai dat seama până acum că îi place să fie în centrul atenției și adoră să se înconjoare de prieteni și admiratori. Te va găsi foarte atractivă, dacă poți sta alături de el în lumina reflectoarelor. O femeie care știe să cucerească suflete și să strălucească este cea mai sexy în ochii lui. Așa că, dacă vrei să-ți mănânce din palmă, arată-te mereu încrezătoare și nu te sfii să afișezi un aer de divă în fața lui. 

Fecioara

Bărbatului Fecioară nu îi pasă prea mult de cât de bine te îmbraci sau cât de mult strălucești în ochii celorlalți. Spre deosebire de Leu, Fecioara nu caută atenția, mai degrabă o evită. Este atras de o persoană care nu epatează prin prezența sa, dar care este curioasă și inteligentă. Apreciază entuziasmul tău de a învăța lucruri noi și de a cunoaște resorturile ascunse ale lumii. Te găsește cu adevărat interesantă atunci când îți vede dedicația, pragmatismul și capacitatea de a purta de grijă celorlalți. 

cuplu

Balanța

Cunoscut ca un adevărat Făt-frumos al semnelor zodiacale, bărbatul Balanță adoră să-și arate afecțiunea față de partenera sa, dar și să primească dovezi permanente de dragoste. Îi place să flirteze și apreciază când poți purta cu el o conversație jucăușă și cochetă, dar și când îi demonstrezi că te face fericită. Nimic nu este mai sexy pentru el decât o femeie care îl înconjoară cu atenții, care își arată emoțiile față de el în public și care este la fel de sociabilă și prietenoasă ca și el. 

Scorpionul

Dacă bărbatul Balanță este prințul zodiacului, Scorpionul este ”băiatul rău”, asociat cu motociclete și jachete de piele. Pentru el, o femeie sexy este cea care își explorează cele mai ascunse și fierbinți dorințe și  apreciază la fel de mult ca și el latura erotică a relației. Îi plac femeilie foarte senzuale, care îl provoacă atât din punct de vedere fizic cât și emoțional. Adoră să-i spui secrete despre tine pe care nu le-ai spune nimănui altcuiva. Bărbatul Scorpion nu este pentru orice femeie, dar atunci când găsește o parteneră pe placul său merge până la capătul lumii alături de ea.

Săgetătorul

Ai auzit, probabil, că Săgetătorul este un căutător de senzații tari, un călător pasionat și un practicant de sporturi extreme. În orice caz, un lucru este sigur: nu-l poți ține legat într-un singur loc. Pentru a fi atrăgătoare în ochii lui trebuie să ai o fire independentă, să fii activă și liberă în gândire. Săgetătorului nu-i plac planificările, așa că dacă te arăți spontană și te lași purtată de val, te va considera și mai sexy. 

Capricornul

Pentru că sunt guvernați de Saturn, bărbații Capricorn apreciază frumusețea clasică și inteligența unei femei, dar și autenticitatea și modestia ei. Se spune despre bărbatul Capricorn că este atras de femei mai în vârstă, care îl pot provoca din punct de vedere intelectual și cu care poate avea discuții interesante. În plus, Capricornul consideră foarte sexy o femeie de carieră, care își urmează scopurile cu perseverență, ca și el. 

Vărsătorul

Bărbatul Vărsător adoră femeile inteligente, cu spirit liber și inițiativă. În general, Vărsătorul respinge conformismul și caută persoane care să-i împărtășească viziunea originală asupra lumii. Originalitatea și capacitatea ta de a nu te lăsa manipulată de influențele sociale sunt trăsături foarte sexy pentru un bărbat din această zodie. Apreciază, în plus, creativitatea și dorința ta de a încerca lucruri noi și neobișnuite. 

Peștii

sexy

Un mare iubitor de frumos, bărbatul din Pești apreciază feminitatea, delicatețea și creativitatea unei partenere. Îi place să te asculte vorbind despre emoțiile tale, despre opiniile și trecutul tău. Bărbatul Pești consideră incredibil de sexy faptul că te poți preda dragostei fără nici o reținere. Sensibilitatea ta și capacitatea de a-ți da pe față emoțiile îl incită foarte tare și se va conecta întotdeauna cu tine pe filiera sentimentelor. 

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.