Horoscop
Înapoi la

Ce culoare de ojă să porți în octombrie, conform zodiei tale

Ce culoare de ojă să porți în octombrie, conform zodiei tale

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Luna octombrie este legată de flexibilitate și transformare, dar și de sentimente haotice - acceptă valul necunoscutului și vei ajunge undeva mai bine, pe termen lung. Așadar, dacă tot este timpul schimbărilor benefice, de ce să nu începi cu manichiura ta? Află ce se poartă, în funcție de zodie, și cum poți să îți dau un refresh stilistic.

Berbec. Este timpul să te concentrezi asupra muncii de zi cu zi și să pui lucrurile în practică. Octombrie promite schimbări la locul de muncă, în statut și într-o nouă relație, indiferent dacă este platonică, de afaceri sau romantică - asta trebuie să decizi tu. Pentru un semn care are o stimă de sine supradezvoltată, luna octombrie marchează începutul unui ciclu nou și important pentru tine. 

Sursa foto: Pinterest

Taur. Octombrie promite soluții creative, dar nu înainte de a-ți rearanja puțin orarul de activități. Preferi mai mult un program echilibrat, iar luna următoare oferă o alternativă pozitivă situației tale actuale de muncă. Încearcă să integrezi mai mult din natura ta cultivată și rafinată în rutina zilnică. Îți plac experiențele noi, așa că de ce să nu încorporezi mai mult din ceea ce iubești în munca ta? 

Sursa foto: Pinterest

Gemeni. Luna octombrie este despre romantism pentru tine, din fericire, deoarece ai avut multe dezamăgiri în ultima vreme în privința întâlnirilor. Fii pregătită pentru schimbări la locul de muncă și, fiind pregătită, mă refer la o perspectivă flexibilă că schimbarea este bună. Din fericire, să ai o viziune pozitivă nu este atât de dificil pentru un semn atât de adaptabil ca tine. Te afli într-o perioadă schimbătoare care promite mai multă dragoste. Bucură-te și vezi unde ajung lucrurile.

Sursa foto: Pinterest

Rac. Este esențial pentru tine să faci pași mici în luna octombrie. Mintea ta va fi prea activă și, prin urmare, Mercur retrograd te poate inspira să fii mai activă. Vei dori să faci multe reparații prin casă, așa că ai mare grijă la cheltuielile neașteptate. Casa este cheia echilibrului tău, iar octombrie oferă sentimente de inspirație, în special de mediul înconjurător - poți chiar decide că ești gata pentru o drumeție!

Sursa foto: Pinterest

Leu. Nu ești niciodată timidă în fața romantismului, astfel că o poveste interesantă se arată la orizont. Din fericire, lucrurile arată destul de bine. Situația ta financiară se schimbă foarte mult în luna octombrie, așa că va trebui să fii metodică în planificare și să faci cu siguranță un efort în prioritizarea lucrurilor, astfel încât să poți face față oricăror schimbări.

Sursa foto: Pinterest

Fecioară. Luna octombrie este doar despre tine. Oamenii te vor privi ca pe un exemplu pentru a fi mai realiști în viață. Poate veni sub forma de a da sfaturi altora sau poți simți că oamenii gravitează în jurul tău; oricare ar fi, bucură-te! Radiezi prin toți porii, iar acest lucru este clar o binecuvântare.

Sursa foto: Pinterest

Balanță. Octombrie marchează începutul unui nou ciclu de 12 ani pentru tine. Îți amintești unde erai în viața ta în urmă cu 12 sau 13 ani? Această fază va fi oarecum similară, doar că acum ai toți acei ani de experiență sub centură. Nu fi victimă a oamenilor lingușitori. În schimb, încearcă să îți exprimi nevoile într-o manieră simplă. 

Sursa foto: Pinterest

Scorpion. Nu ești niciodată genul de om care să se ferească de profunzime și nu ești ușor dispusă te deschizi în fața celorlalți. Vrei să faci totul să conteze și vrei să știi că investești în ceva sau în cineva care este bogat emoțional și totodată foarte receptiv. Investește în visele tale, atât la propriu, cât și pe plan spiritual. Este în regulă să te răsfeți puțin singură.

Sursa foto: Pinterest

Săgetător. Ai făcut progrese semnificative în carieră în ultimul an, indiferent dacă îți dai seama sau nu. Acordă-ți un pic mai mult credit! În luna octombrie vei simți o schimbare direct legată de creativitatea ta. Fii deschisă să iei lucrurile într-o altă direcție dacă te inspiră să faci acest lucru. Dacă descoperi că trebuie să te odihnești pentru că ai lucrat atât de mult în ultimele luni, să știi că sănătatea ta este la fel de importantă pentru succesul în carieră.

Sursa foto: Pinterest

Capricorn. În luna octombrie s-ar putea să nu reușești să comunici atât de bine cu cei din jur. Asigură-te că o asculți cealaltă persoană, chiar dacă nu ești de acord.  Ești pe cale să te apuci de un nou vârf de carieră, iar septembrie marchează începutul acelei călătorii.

Sursa foto: Pinterest

Vărstător. Octombrie vorbește cu siguranță despre schimbări. Căci cât de neconvențională și ingenioasă poți fi, ai de fapt probleme cu transfomarea. Această lună semnifică o fluctuație a resurselor financiare, deci este esențial să petreci prima jumătate a lunii ocupându-te mai mult de banii tăi. Este bine să păstrezi rezerve pentru zilele mai negre. 

Sursa foto: Pinterest

Pești. Ești as în a-ți creiona propria realitate și a crea cele mai elaborate fantezii - pe care alții nu le-ar putea visa niciodată. Lipsește doar un lucru: pașii pentru a transforma aceste vise în realitate. Ești pe cale să găsești multă pace și armonie, acolo unde te aștepți cel mai puțin. 

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: IStock, Pinterest

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Ce culoare de ojă ar trebui să folosești?
Incepe quiz
Ce culoare de ojă ar trebui să folosești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.