Horoscop
Înapoi la

Ce cuvinte îți spune un bărbat îndrăgostit, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Ai început să te întâlnești de  curând cu un bărbat și vrei să știi dacă este îndrăgostit cu adevărat de tine? În cazul acesta, este vremea să faci puțin pe detectivul și pe psihologul, pentru că numai declarațiile lui nu sunt suficiente ca să fii sigură de dragostea sa.

Sunt bărbați foarte pricepuți la cuvinte, care pot vorbi ore în șir despre iubire, fără să fie îndrăgostiți cu adevărat. Dar limbajul lor corporal, comportamentul, faptul că nu se interesează niciodată de ce simți tu sau de ce faci în absența lor pot fi indicii că nu țin cu adevărat la tine. 

Pe de altă parte, sunt persoane mai rezervate, care spun puține lucruri, dar acelea sunt esențiale pentru a se conecta cu persoana iubită. 

cuplu masa

În funcție de zodie, un bărbat folosește anumite cuvinte-cheie, atunci când iubește cu adevărat. 

Berbecul

Un Berbec nu îți va spune imediat că te iubește. Dar, dacă te întreabă ”Cum a fost ziua ta?”, ”Ce ai făcut astăzi?” și ascultă toate detaliile povestirii tale, înseamnă că-i pasă cu adevărat de tine. Bărbatul Berbec preferă acțiunea, mai degrabă decât cuvintele, așa că se conectează cu tine povestindu-ți despre cum și-a petrecut timpul și ascultând ce îi spui tu, la rândul tău. Numai un bărbat cu adevărat îndrăgostit își face timp să te întrebe despre tine. Dacă vorbește numai despre el sau îți trimite mesaje siriopoase, fără să vrea să afle mai mult de tine, probabil că relația voastră nu va dura prea mult. 

Taurul

Bărbatul Taur este foarte atent și grijului atunci când iubește.  Dacă te întreabă întotdeauna ce te deranjează și încearcă să țină cont de opiniile tale, înseamnă că este cu adevărat îndrăgostit. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vă certați. Un bărbat Taur va încerca să afle ce te-a supărat și să îți înțeleagă punctul de vedere, dacă te iubește; în caz contrar, nu te va asculta deloc, te va învinovăți și nu se va strădui nici un moment să aducă reparații relației voastre. 

Gemenii

Bărbatul Gemeni este greu de prins într-o relație stabilă. Adevărat cuceritor de inimi, îți poate spune cuvinte dulci, până ce te prinde în plasă. Dar nu înseamnă că vrea mai mult decât o aventură sau o relație pasageră. Cel mai bun semn al dragostei sale este să-ți spună: ”Vreau să-mmi întâlnești parinții.” sau ”Vreau să te prezint grupului meu de prieteni.”. Este indiciul că se vede alături de tine pe termen lung și vrea să cunoști celelalte persoane importante din viața lui. 

Racul

Bărbatul Rac este recunoscut pentru grija pe care o poartă partenerei sale. Atunci când este cu adevărat îndrăgostit, va vorbi foarte mult despre emoțiile tale, va fi interesat să afle cum te-ai simțit în anumite situații. Bun ascultător, îți va demonstra că a fost foarte atent la ce i-ai spus, prin gesturi delicate care arată că îți cunoaște emoțiile mai bine ca oricare altul. Dacă nu este îndrăgostit, însă, nu își va bate prea mult capul cu ceea ce simți tu și nu te va întreba prea multe lucruri despre viața ta interioară. 

Leul

Dacă îi povestești bărbatului Leul despre îngrijorările tale, un semn că este îndrăgostit de tine este că aduce în discuție peste câteva zile ceea ce ați vorbit anterior. Faptul că își amintește ce te preocupă și vrea să știe cum te-ai descurcat în diverse situații înseamnă că ține cu adevărat la tine. Bărbatul Leu este foarte centrat pe sine și trebuie să fie cu adevărat îndrăgostit ca să rețină lucrurile pe care i le spui. Faptul că se interesează ce faci în absența lui și vrea să te știe fericită îți arată că te iubește. 

Fecioara

Bărbatul Fecioară caută soluții la orice problemă și este centrat pe rezolvarea și repararea lucrurilor. Dar acest lucru este valabil doar pentru persoanele de care îi pasă cu adevărat. Dacă te întreabă: ”Cu ce pot să te ajut?”, este semn că ține la tne și vrea să îți fie de folos. Unul din cele cinci limbaje ale iubirii este să-i slujești celuilalt, să-l ajuți când are o dificultate. În cazul bărbatului Fecioară, acțiunile sale sunt mai grăitoare decât cuvintele, atunci când iubește o femeie. 

cuplu natura

Balanța

Bărbatul Balanță este foarte expresiv atunci când iubește și poți vedea că ține la tine prin toate gesturile, cuvintele și declarațiile sale. Dar semnul suprem că este îndrăgostit constă în cuvintele simple: ”Mi-a fost dor de tine!”. Atunci când spune acest lucru din  toată inima, privirile îi strălucesc, chipul său zâmbește și gesturile sale trădează doar apropiere și tandrețe. Toate aceste semnale adunate laolaltă îți arată cu prisosință că este îndrăgostit de tine. 

Scorpionul

Bărbatul Scorpion este un adevărat Don Juan în zodiac, interesat adesea de o femeie doar din punct de vedere erotic. Are multiple aventuri, pentru că partea sezuală este foarte importantă în cazul său, fără să implice neapărat emoții intense. Dar, când este cu adevărat îndrăgostit, se preocupă deopotrivă de trupul și sufletul femeii din fața ta. Dacă găsește permanent ocazii să te întrebe cum te simți și verifică tot timpul dacă îți este bine, este semnul cel mai sigur al pasiunii sale. 

Săgetătorul

Bărbatul Săgetător este foarte independent și nu se lasă ușor atras într-o relație de lungă durată. De aceea, sunt șanse destul de mari să fii doar o aventură pentru el. Cel mai sigur semn al dragostei sale apare atunci când lucrurile devin mai dificile, de exemplu vă certați sau este un moment de cumpănă în relația voastră. În astfel de cazuri, Săgetătorul dă, de regulă, bir cu fugiții, dacă nu este cu adevărat îndrăgostit. Dacă te iubește, însă, îți va spune: ”Vreau să fac lucrurile să meargă!”, iar aceasta este cea mai importantă declarație de dragoste pe care o poate face. 

Capricornul

În cazul bărbatului Capricorn, o simplă declarație veche de când lumea ”Te iubesc!” este un adevărat angajament pe termen lung. Dintre toate zodiile, Capricornul este vestit pentru autenticitatea acțiunilor și a declarațiilor sale și nu va spune niciodată un lucru în care nu crede. Alte semne pot folosi aceste cuvinte magice, fără să creadă cu adevărat în ele, dar nu este cazul Capricornului. De altfel, pe lângă faptul că îți declară iubirea sa, vei contata la el și alte semne de pe lista noastră: te ascultă, te întreabă mereu ce ai făcut și încearcă să te ajute în situațiile dificile.

Vărsătorul

Se știe că în cazul Vărsătorului a se lega cu adevărat de cineva printr-o dragoste puternică este un periplu destul de îndelungat, care presupune, în primul rând, stabilirea unei relații de încredere și prietenie. Dacă bărbatul la care ții îți mărturisește: ”Ești cel mai bun prieten al meu!”, nu trebuie să te temi că nu ar avea sentimente romantice față de tine. Dragostea sa devine durabilă doar atunci când investește încredere în persoana din fața sa, de aceea prietenia și iubirea sunt echivalente în cazul său. 

cuplu vorbind

Peștii

Romanticul nativ din Pești este mereu îndrăgostit și face declarații după declarații când se află într-o relație. Totuși, este important să știi dacă dragostea sa este un foc de artificii sau are intenții de lungă durată cu tine. Dacă îți vorbește despre planurile lui cu tine pe termen lung, visează la casa voastră împreună, la viitoarea vacanță, la nunta și copiii voștri, poate fi un semn că este prins, cu adevărat, de mrejele dragostei.

Surse foto: Pexels

Articolul urmator Cum să îți dai seama că un bărbat este interesat de tine, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.