Horoscop
Înapoi la

Ce este semnul de Lună și cum îți influențează viața

Redactor Divahair.ro

Dacă și tu ești pasionată de horoscop, atunci probabil știi deja trăsăturile fiecărei zodii și verifici zilnic previziunile astrelor. Pe lângă zodia în care te-ai născut și ascendent, se pare că mai există și semnul de Lună al fiecărei zodii, care, atunci când este acompaniat de cel de Soare, poate să spună lucruri mult mai profunde despre tine față de horoscopul normal.

Semnul de Lună este cel care te caracterizează cel mai bine și care poate să exprime exact adâncurile sufletului tău. Din acest motiv, trebuie să știi exact care este acesta și cum îți poate influența viața. Ești curioasă ce este semnul de Lună și cum îți poate influența relațiile cu cei din jur și destinul? Află mai jos!

femeie care se afla pe un pod de scanduri

Iată ce este semnul de Lună și cum îți influențează viața!

Mai întâi, trebuie să știi care este diferența dintre semnul de Soare și cel de Lună. Semnul de Soare (sau unde se afla Soarele atunci când te-ai născut) îți oferă informații prețioase despre personalitatea ta și despre modul în care interacționezi cu cei din jur. Semnul de Lună (unde se afla Luna atunci când te-ai născut) îți ghidează interiorul, viața emoțională și este acel „tu” care nu are nimic de ascuns și care își deschide complet sufletul. Cu alte cuvinte, semnul de Lună reflectă cea mai intimă parte a personalității tale și a subconștientului.

Influențează semnul de Lună pe cel de Soare? Da! Semnul de Lună determină intensitatea cu care cel de Soare se manifestă. Gândește-te la acesta ca la cealaltă parte a monedei zodiacului. De exemplu, să spunem că ești un Leu mândru și pasional în majoritatea timpului. Totuși, există și acele momente când simți nevoia să fii doar tu cu tine. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că semnul tău de Lună este Vărsător și începe să iasă la iveală.

femeie care isi tine bratele intinse spre luna

Așadar, cum poți afla care este semnul tău de Lună? În timp ce Soarele se mută doar la un interval de 30 de zile, Luna trece prin tot zodiacul în această perioadă. Pentru a afla care este semnul de Lună, trebuie să știi care este data exactă a nașterii (ziua, luna, anul și ora). Apoi, trebuie să folosești un calculator exact, ca acesta, pentru a afla unde se afla Luna atunci când te-ai născut și pentru a afla informații și trăsături de personalitate de care poate nu erai conștientă până acum.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator Cum să îți dai seama că un bărbat este interesat de tine, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.