Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Ce îl face bărbat în ochii tăi, în funcție de zodie

Otilia Geavlete

Fiecare femeie are o anumită imagine despre ce înseamnă un bărbat și care sunt trăsăturile cu adevărat masculine ce îi caracterizează. Unele femei consideră că a fi bărbat înseamnă să le oferi protecție, altele cred că bărbații trebuie să-și asume responsabilități și să aducă siguranță în cuplu. Sunt și femei care apreciază pur și simplu atitudinea de macho a unui bărbat. 

mascul

Iată care sunt trăsăturile masculine ale fiecărei zodii în parte, după părerea unei femei. 

Berbecul

Fiind sub semnul lui Marte, bărbatul Berbec este masculin prin excelență. Femeile apreciază activismul lui, spiritul războinic și faptul că este îndrăzneț și tranșant. Un bărbat Berbec nu va părea niciodată efeminat sau neputincios în ochii unei femei, dimpotrivă, poate fi văzut ca cel mai macho din zodiac. Mulți nativi din această zodie sunt adevărați cuceritori; după cum se știe chiar și Casanova era Berbec. 

Taurul

Bărbatul Taur oferă întotdeauna siguranță unei femei și răspunde tuturor nevoilor ei de confort, chiar de lux. Un bărbat Taur își scoate în evidență masculinitatea, este competitiv și face paradă de calitățile și posesiunile sale. Câteodată, poate fi lipsit de subtilitate și chiar grosolan, trăsături pe care multe femei le consideră exclusiv bărbătești. De altfel, simbolul Taurului a fost asociat întotdeauna cu masculinitatea, inclusiv în sfera sexualității dezlănțuite. 

Gemenii

Nativul Gemeni nu are trăsături masculine atât de marcante ca Berbecul sau Taurul, dar se distinge printr-un aer de superioritate, prin elocvența și inteligența sa, calități intelectuale pe care multe femei le atribuie în special bărbaților, chiar dacă este o discriminare față de sexul frumos. În plus, bărbatul Gemeni este un adevărat don Juan, la fel ca și Berbecul, și joacă pe degete o mulțime de femei. 

Racul

Bărbatul Rac este protecția întruchipată, iar majoritatea femeilor consideră această calitate ca pincipala manifestare a masculinității.  Un bărbat Rac este un adevărat cavaler medieval, care sare în apărarea oricărei persoane vulnerabile, ceea ce le impresionează pe majoritatea femeilor. Familist convins, bărbatul Rac oferă siguranță și confort femeii de lângă el și este văzut ca una dintre cele mai paterne figuri din zodiac. 

Leul

Nici unul dintre bărbații din zodiac nu încearcă să se afirme atât de mult pe cât o face nativul Leu, care vrea să fie mereu în centrul atenției și să se impună prin statutul și carisma sa. Așa cum o arată și simbolul zodiacal, nativul Leu este un adevărat rege, o persoană cu autoritate, un bărbat la superlativ, așa cum este perceput de majoritatea femeilor. Intelectul și prestanța sa îl recomandă pe bărbatul Leu ca una dintre cele mai masculine prezențe ale zodiacului. 

Fecioara

Majoritatea femeilor asociază spiritul practic și prfecționismul, specifice nativilor Fecioară  cu figurile masculine. Deși numele acestei zodii poate crea ambiguitate, un bărbat Fecioară nu are nimic ”feciorelnic”. Firea sa rece și calculată, spiritul său pătrunzător și critic, pragmatismul său, toate îl disting ca pe un demn reprezentant al așa numitului sex tare. 

barbat lucrand

Balanța

Masculinitatea nativului Balanță este mai puțin pronunțată, în sensul în care nu face paradă de trăsăturile sale de macho și nu încearcă să se afirme cu orice preț. Bărbatul Balanță este, mai degrabă, genul de strateg cu multe relații, jovial și echilibrat. Femeile apreciază inteligența sa ascuțită și spiritul pătrunzător, care îl impun ca un adevărat lider ce poate conduce mulțimi și poate influența suflete. 

Scorpionul

Nativul Scorpion este considerat unul dintre ”băieții răi” ai zodiacului, care pune pe jar inima multor femei. Scorpionul este un manipulator de emoții și un ”rege” al sexului, calități pe care femeile le atribuie, de obicei, bărbaților adevărați. Dornic de putere, bărbatul Scorpion are o formă sublimată de masculinitate, nu cea frustă și oarecum naivă a Berbecului sau a Taurului, ci una tenebroasă și complicată. 

Săgetătorul

Aventurosul Săgetător este un  prototip al bărbatului independent, seducător și dornic de senzații tari. Masculinitatea Săgetătorului este subliniată de spiritul său de explorator, acea imagine a bărbatului care colindă lumea și trăiește experiențe palpitante, pe care orice femeie îl dorește lângă ea, dar nu reușește niciodată să-l ”lege” cu adevărat. Ca toate zodiile de foc, Săgetătorul este pasional și năvalnic, un adevărat bărbat de acșiune.

Capricornul

Nativul Capricorn întruchipează bărbatul preocupat mai mult de cariera și de visele sale, decât de romantism și relații sentimentale. Masculinitatea Capricornului, ca la toate zodiile de pământ, este calmă și stabilă, conferind siguranță femeii de lângă el. Pentru că este ambițios și ocupă, adesea, poziții ierarhice superioare, Capricornul se asigură că partenera sa are tot confortul necesar și nu duce lipsă de nimic, lucru pe care orice reprezentantă a sexului frumos în consideră o dovadă de masculinitate.   

Vărsătorul

În general, zodiile de aer au o formă mai rafinată de masculinitate, bazată mai ales pe superioritatea lor intelectuală. Independent și nonconformist, bărbatul Vărsător poate impresiona o femeie prin ideile sale mărețe și cauzele pentru care luptă. Ironia și darul vorbirii îl impun adesea ca pe un lider înnăscut, lucru foarte apreciat de femei. Un bărbat Vărsător nu se va afla niciodată sub ”papucul” unei femei, pentru că spiritul său este mult prea liber. 

barbat sexy

Peștii

Cel mai versatil tip de masculinitate aparține bărbatului Pești. Hipersenzitiv, lăsând oricărei femei impresia că o curtează și o dorește, nativul Pești este un adevărat lord printre bărbați. Deține arta galanteriei și a complimentelor, ceea ce îl face să ajungă direct la inima unei femei. Fără să aibă nimic brutal, masculinitatea sa ține mai degrabă de inteligența sa emoțională și de abilitățile extraordinare de comunicare.                                        

Surse foto: Pixabay, Pexels

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!