Horoscop
Înapoi la

Ce îl sperie cel mai tare pe lumea asta într-o relație, în funcție de zodia lui

Ce îl sperie cel mai tare pe lumea asta într-o relație, în funcție de zodia lui

Ramona Jurubita

Toți oamenii au frici și cele mai multe provin din traume suferite în copilărie, fie că este teama de fac, apă, singurătate sau sărăcie. Există însă și anumite temeri specifice pentru fiecare zodie și ele se manifestă în special pe plan amoros. Am spus zodie? Ei bine, voiam să spunem bărbați ai zodiacului, pentru că da, bărbații fug de angajamente și relații ca.... de tămâie (pauza o completați voi în gând). Lăsând gluma la o parte, se pare că fiecare nativ al zodiacului are o frică foarte mare care poate apărea în toate relațiile sale. Iată de ce se teme fiecare bărbat într-o relație, în funcție de zodie:

animatie cu ochii unui barbat speriat

Berbec
Cea mai mare teamă a Berbecului este cea legată de sfârșitul relațiilor. Îi este frică de faptul că povestea frumoasă de dragoste se poate încheia și de cele mai multe ori, nu vrea să accepte acest adevăr. Mai ales dacă despărțirea apare brusc, Berbecul va suferi enorm și se va simți inutil foarte mult timp pentru că durează ceva până își revine.

Taur
Această zodie se teme de relațiile la distanță și nu acceptă ideea de a comunica profund cu cineva care nu este prezent și fizic. Îi place să știe că totul este concret și nu vrea să se arunce cu capul înainte în relații care nu par de durată încă de la început. Din acest motiv, ei au doar relații lungi pentru că își aleg partenerii cu mare atenție.

Gemeni
Gemenii iubesc distracția și aventurile, așa că se tem de obligații. Ei evită să se atașeze de persoane de sex opus pentru a evita relațiile serioase care presupun o serie de angajamente față de partener. Acești nativi nu sunt niciodată pregătiți pentru treburi serioase și toată viața simt nevoia să mai copilărească, dar din păcate, își neglijează viitorul.

Rac
Racii se tem de schimbări și de ieșirea din zona de confort. Ei refuză uneori să intre în relații noi pentru că acestea presupun mutatul într-un alt oraș sau schimbarea cercului de prieteni, ceea ce lor nu le-ar face deloc bine. Aceștia se gândesc de două ori înainte să se apropie de cineva pentru că trebuie să își dea seama dacă va fi nevoie să facă schimbări sau dacă pot rămâne tot în bula lor alături de noul partener.

Leu
Leul nu va recunoaște niciodată că are și el temeri, dar cel mai tare îl sperie posibilitatea ca partenerul să nu fie la fel de implicat cum e el. Într-o relație, Leul dă totul pentru persoana iubită și nu acceptă ideea că ea nu îi oferă în schimb același volum de sentimente. Este greu pentru acest nativ al zodiacului să trăiască lângă o persoană mai indiferentă, pentru că nu se va simți împlinit, chiar dacă ea îl iubește.

Fecioară
Nativul Fecioară se sperie doar la gândul că poate intra într-o relație care nu va fi perfectă și admirată de ceilalți. Această zodie își dorește ca dragostea ei să fie un exemplu pentru toți cei din jur și nu poate accepta ideea că va fi la un moment dat lângă o persoană nepotrivită. Ea acordă o atenție deosebită detaliilor ca să înțeleagă de la primele interacțiuni dacă posibilul partener este suficient de flexibil ca să se muleze după cerințele ei.

Balanță
Cea mai mare frică a nativului Balanță este să nu se îndrăgostească prea repede de o persoană care se va dovedi ulterior nepotrivită. Ea simte nevoia să aștepte mult timp până își declară dragostea pentru că vrea să simtă siguranță din partea celuilalt. De cele mai multe ori reușește doar să își îndepărteze partenerul și chiar să îl piardă pentru că lipsa de comunicare poate fi fatală unei relații.

Scorpion
Scorpionul se teme să își arate sentimentele în relație pentru că nu vrea să i se descopere slăbiciunile și preferă să fie criticat de partener sau chiar părăsit fiindcă nu dă dovadă de implicare. La final tot el este cel care suferă pentru că realizează cât de greșită este atitudinea pe care o adoptă, dar nu poate învinge teama care îl împinge să se comporte astfel.

Săgetător
Săgetătorul se teme să nu fie controlat de partener și se comportă destul de rece în raport cu ceilalți ca să păstreze o distanță în care se simte în siguranță. El are tendința să fugă din relațiile în care vede că poate fi influențat pentru că îi este teamă că va ceda și va arăta iubirea profundă pe care o poartă. Dacă i se oferă spațiu, va începe treptat să arate că iubește.

Capricorn
Capricornii se tem că nu au suficiente metode prin care să demonstreze cât de mult le pasă. Ei dau totul într-o reație și sunt nemulțumiți de modul în care fac acest lucru pentru că mereu se gândesc că ar fi trebuit să depună mai mult efort. Partenerii lor se vor simți copleșiți de atenția pe care o vor arăta doar din cauza fricii că nu oferă suficiente dovezi de iubire.

Vărsător
Vărsătorul se teme că nu se poate ridica la nivelul așteptărilor partenerului și lipsa lui de încredere în face de multe ori să piardă teren. El are nevoie de încurajări pentru că altfel se va simți inferior celeilalte jumătăți din relație și va avea permanent o stare proastă, chiar dacă va încerca să crească în ochii celorlalți prin tot felul de gesturi extreme.

Pești
Peștii se tem să nu fie respinși de un posibil partener așa că ei își arată foarte greu sentimentele. Vor sta să analizeze atent dacă celălalt este dispus să ofere iubire și atenție, ca nu cumva să facă un pas greșit și apoi să sufere. Ei fug de tristețe și cel mai neplăcut lucru pentru ei este să trăiască dezamăgirea de a fi nedoriți.

Acum că știi ce așteptări are și ce urăște cel mai tare fiecare zodie într-o relație, poate o să îți fie mai ușor să interacționezi cu persoanele abia cunoscute. Apropierile dintre oameni ar fi mult mai simple dacă toți ar ști dinainte câte ceva despre ceilalți.

Citește și: Ce să faci ca să nu mai ai ghinion în dragoste, în funcție de zodie

Surse articol: ZodiacshineTimesofindiaThoughtcatalog

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
De ce te temi cel mai tare?
Incepe quiz
De ce te temi cel mai tare?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.