Horoscop
Înapoi la

Ce încearcă să îți spună neliniștile tale spirituale, pe baza semnului tău zodiacal

Ce încearcă să îți spună neliniștile tale spirituale, pe baza semnului tău zodiacal

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Viața este o minunată aventură, fără doar și poate! Cu toții avem și zile mai rele, cu toții avem și zile mai bune. Uneori trăim chiar și momente cumplite, dar, cu siguranță că acele momente magice de fericire ne fac să uităm de toată durerea din lume.

Una dintre cele mai mari dorințe ale oamenilor este să-și găsească fericirea sufletească, pacea. Drum către împlinire poate fi lung și anevoios și uneori am putea avea nevoie și de puțin ajutor din partea astrelor pentru a ajunge acolo unde ne este dat să fim. Atunci când ne aflăm într-un loc în care nu am avea ce căuta, atunci când ne mulțumim cu mult mai puțin decât am merita, Universul încearcă să ne dea anumite semne pentru a ne aminti că e momentul să facem o schimbare. Astfel apare neliniștea spirituală, specifică fiecărui nativ. Află din rândurile de mai jos ce încearcă să îți spună neliniștile tale spirituale, pe baza semnului tău zodiacal!

Imagine cu un chip de femeie printre nori

Ce încearcă să îți spună neliniștile tale spirituale, pe baza semnului tău zodiacal

Berbec. E momentul să-ți ieși din zona de confort, dacă nu vrei să stagnezi. Spune da spontaneității. Asumă-ți riscuri. Pornește într-o nouă aventură. Nu poți continua să trăiești pentru tot restul vieții tale între aceeași patru pereți ai dormitorului tău. Tu exiști pentru a face lucruri mărețe, așa că nu mai trage de timp!

Taur. Ai alergat cam mult timp către o destinație greșită. Ai urmat orbește o cale pe care ai ales-o în urmă cu prea mulți ani, însă, între timp, tu te-ai schimbat total. Nu mai ești aceeași persoană. Oamenii se schimbă, căile se schimbă. Trebuie să reevaluezi acele lucruri care îți aduc liniște și pace sufletească. Nu e niciodată prea târziu să faci o schimbare în viața ta!

Gemeni. Nu mai poți ignora toxicitatea din jurul tău. Ai suferit prea mult timp în tăcere, iar acum e momentul să te ridici și să îți iei puterea înapoi. Viața este despre a experimenta minunățiile oferite de către Univers, ci nu despre a îndura durerea provocată de alții. Ia-ți adio de la toți cei care te-au rănit și pregătește-te să începi un nou capitol!

Rac. Nu cauți fericirea în locul potrivit. Pentru a te bucura de împlinire sufletească ar trebui să acorzi mai multă importanță conexiunilor profunde și semnificative și, mai mult, ar trebui să-ți găsești un scop în viață. Ai nevoie de un nou motiv care să te determine să te trezești în fiecare dimineață cu entuziasm și cu poftă de viață!

Leu. Ai pierdut legătura cu realitatea. Ai devenit excesiv de dependent/ă de tehnologie și nu-ți mai poți scoate ochii din telefon. Când a fost ultima oară când ai citit o carte sub mângâierea blândă a soarelui? Neliniștea ta sufletească te roagă să lași telefonul din mână, să iei o vacanță și să ieși în afara coconului tău de socializare.

Fecioară. Ai căzut într-o rutină plictisitoare, iar viața ta a devenit monotonă. Faci aceleași lucruri în fiecare zi și pare că nu ai de gând să mai încerci și ceva nou. Pentru a putea dobândi pacea sufletească trebuie să renunți cu totul la rutină și să înveți să fii spontan/ă. Fă ceva nou! Distrează-te!

Balanță. Fericirea ta depinde de fericirea altora. Starea ta de bine depinde de anturajul tău. Ai nevoie de atenție constantă din partea prietenilor tăi, iar atunci când aceștia sunt ocupați cu propriile vieți tu pur și simplu te plictisești și... te ofilești. Pentru a te simți împlinit/ă trebuie să înveți să-ți trăiești propria viață și să nu mai depinzi de alții.

Scorpion. Ești într-o continuă goană. Nici tu nu știi încotro te îndrepți, dar este clar că te grăbești. Nu-ți dai niciodată timp să te relaxezi, să te recuperezi și să trăiești momentul. Nu-ți oferi libertatea de a exista pur și simplu. Trebuie să înveți să te concentrezi pe prezent, ci nu pe viitor. Fericirea o poți dobândi acum, nu atunci.

Săgetător. Confunzi confortul cu fericirea și astfel ajungi în situații care nu te reprezintă. Viața nu trebuie să fie mereu monotonă, confortabilă. Fericirea o vei putea obține în urma unor lupte foarte grele... pe care tu doar le eviți. Neliniștea ta îți amintește faptul că ești capabil/ă de mai mult și că nu ar mai trebui să te ascunzi.

Capricorn. Ai ajuns la răscruce de drumuri. Îți dorești ca viața ta să se întâmple exact după planul pe care l-ai pregătit tu, însă Universul îți mai face și surprize. Atunci când te confrunți cu situații neprevăzute, te pierzi și nu mai știi încotro s-o apuci. Trebuie să ai mai multă încredere în tine!

Vărsător. Ai căzut în plasa rețelelor de socializare. Ai impresia că toată lumea se descurcă mai bine ca tine, iar acest lucru te irită. Nu uita că nimeni nu își postează eșecurile pe social media, ci doar reușitele! La fel ca tine, toate acele persoane au zile mai bune și zile mai rele. Nu ar trebui să te mai compari cu ei dacă îți dorești liniște sufletească.

Pești. Te sufoci în existența ta mediocră. Ți-e frică să evoluezi, ți-e frică să o duci mai bine și să te bucuri de ceea ce-ți poate oferi viața. Ești singurul/singura responsabilă de stagnarea evoluției personale, iar neliniștea ta te îndeamnă să faci o schimbare în acest sens. Până la urmă, Universul are un plan grozav pentru tine! De ce să te împotrivești?

Citește și: Horoscopul carierei pentru anul 2022: cum iți va merge din punct de vedere profesional, în funcție de zodie

Surse articol: Horoscope, TarotThoughtcatalog

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Ce încearcă să îți transmită îngerul tău păzitor
Incepe quiz
Ce încearcă să îți transmită îngerul tău păzitor

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.