Horoscop
Înapoi la

Ce înseamnă când o Fecioară te ignoră: cu ce i-ai greșit și cum să-i intri din nou în grații

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...

Fecioara este o perfecționistă înnăscută, un semn de Pământ, guvernat de puternicul Mercur. Este o persoană care își menține standardele înalte, indiferent de aspectul vieții și crede cu tărie că va fi cu adevărat fericită dacă este perfectă, din toate punctele de vedere.

Așadar, ce înseamnă atunci când o persoană născută sub acest semn astrologic te ignoră? Există vreun motiv care ar trebui să te îngrijoreze? Regretăm dacă te dezamăgim, dar răspunsul este da. Acest semn astral are o personalitate foarte puternică și nu există nimic și nimeni care să o doboare. Deci, dacă te evită, înseamnă că nu este vorba despre o problemă minoră, cu toate că sunt șanse mari ca și ea să exagereze. Cum poți afla?

o femeie isi ignora iubitul, care o saruta pe obraz

De obicei este foarte greu să culegi informații de la o Fecioară, mai ales dacă i-ai ieșit din grații. Va trebui să depui foarte multe eforturi pentru a afla direct de la sursă, însă, dacă nu reușești, astrologia îți sare în ajutor. Nu trebuie să stai ore întregi să te macini în gânduri, analizând fiecare moment în parte, în încercarea de a-ți da seama unde ai greșit. Iată câteva motive pentru care o Fecioară te ignoră.

Nu îți cere scuze, ci acționează

Greșelile sunt firești. La urma urmei, nu există om care să nu greșească, astfel că nu ar trebui să te simți oribil dacă ți se întâmplă. Cu toate acestea, atunci când vine vorba despre o femeie Fecioară, responsabilitatea este pe primul loc. Nu este suficient să îți ceri scuze, ci trebuie să îi dovedești că ești suficient de înțelept pentru a învăța din greșelile tale și să o convingi că ești conștient de imperfecțiunile tale. În caz contrar, este posibil să nu își dorească să mai aibă vreodată de-a face cu tine.

Nu ai planuri concrete sau o direcție în viață

O Fecioară nu își va dori să aibă vreo legătură cu tine dacă știe că ești nepăsător. Ea vrea un bărbat matur, inteligent și foarte hotărât, așa cum este și ea. Dacă nu ai aceste calități, nu prea ai mari șanse să o cucerești.

Citește și: 7 motive pentru care viața ta este mai bună cu o Fecioară în ea

Îți convine să fie "suficient de bine"

Pentru o femeie Fecioară nu există termenul "suficient de bun/bine". Acesta este probabil și unul dintre motivele pentru care te ignoră. S-ar putea să simtă că nu profiți la maximi de potențialul tău și, deși tu știi că ești capabil, să nu faci nimic în acest sens. Dacă își dă seama de acest lucru, nu își va bate prea mult capul cu tine. Nu îi place când cineva nu este la fel de perfecționist ca și ea. Își dorește ca tu să te iei în serios, astfel încât să te poată lua și ea pe tine în serios.

Surse articol: Relrules / Yourtango / Astrologycosmos

Surse foto: IStock

Articolul urmator Cum să ai o relație fericită cu un nativ Fecioară

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (35)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.