Horoscop
Înapoi la

Ce înseamnă pentru tine "să iubești", în funcție de zodie

Ce înseamnă pentru tine "să iubești", în funcție de zodie

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Ce mai este de zis despre iubire? S-au scris atâtea romane, atâtea cântece... s-au ecranizat atâtea filme după ea. Așa că ne este clar deja: nimeni nu poate trăi fără dragoste. Până la urmă, ce rost mai are viața dacă nu o poți împărtăși cu sufletul tău pereche? Haide să vedem în rândurile de mai jos ce înseamnă înseamnă „a iubi”, în funcție de zodia ta!

Imagine cu o femeie și un bărbat care dansează lângă o mașină, pe câmpie

Ce înseamnă "să iubești", în funcție de zodie

Berbec. Iubirea este un angajament pe viață pentru tine. Nu te mulțumești cu o poveste de dragoste suficientă sau acceptabilă, ci vrei să trăiești clipe incitante, dinamice și extrem de palpitante alături de sufletul tău pereche.

Taur. Atunci când iubești o persoană, te asiguri că o protejezi cu prețul vieții tale și că o faci să se simtă confortabil și în siguranță lângă tine. Până la urmă, tu ești Taurul grijuliu care are capacitatea uimitoare de a se preocupa de fericirea și bunăstarea altora. Nimeni altcineva nu poate face asta!

Gemeni. Tu nu vrei să iubești pe nimeni în afară de sufletul tău pereche și nici nu este de mirare! Pentru tine, dragostea este sfântă și nu i-o poți oferi decât unei persoane care te provoacă constant și care te inspiră în fiecare zi. Te încarci cu iubire, iar relația cu omul potrivit îți poate aduce putere și satisfacție.

Rac. Ești blând/ă și bun/ă atunci când iubești. Nici nu ai știi cum să te manifești altfel. Până la urmă, tu consideri că doar prin gesturi blajine, îngăduitoare și compătimitoare îi poți demonstra cuiva că ții la el/ea cu adevărat.

Leu. Iubești incredibil de pasional, cu patos și îți dorești o poveste de dragoste de-a dreptul fermecătoare. Nu ești dispus/ă să renunți la libertatea ta în favoarea celui/celei cu care ești într-o relație, așa că nu te-ai putea apropia decât de o persoană care îți împărtășește dorința de aventură.

Fecioară. A iubi pe cineva înseamnă a i te dedică în totalitate și a-i oferi sprijinul tău. Dragostea ta nu se bazează pe capricii, ci doar încerci să îi oferi acesteia timpul necesar pentru a crește frumos și pentru a se dezvolta. Vrei o poveste de iubire de durată.

Balanță. Tu știi mai bine ca oricine cum să menții echilibrul și armonia într-o relație, doar ești Balanță! Dragostea ta este creativă și expresivă, nicidecum grăbită sau forțată. Încerci de fiecare dată când ai ocazia să-ți îndemni partenerul/partenera să se exprime liber, iar asta este cea mai frumoasă dovadă de iubire, după părerea ta.

Scorpion. Loialitate, pasiunea și sinceritate... Așa s-ar putea descrie, din punctul tău de vedere, relația perfectă. Nu știi să iubești altfel, decât onest și cu toată puterea ta. Îți dorești o poveste de dragoste care să te facă să te simți apreciat/ă și care nu te va dezamăgi niciodată.

Săgetător. Tu poți iubi pe cineva și fără să fii dependent de acea persoană. Percepția ta despre dragostea este una cu adevărat unică. Dorești doar să te bucuri de aventurile minunățiile vieții alături de sufletul tău pereche. Cu cine altcineva să explorezi lumea dacă nu cu cel/cea pe care îl/o iubești cel mai mult?

Capricorn. Ești dispus/ă să-ți demonstrezi dragostea constant, indiferent de circumstanță, oră sau loc. Dacă iubești, iubești și nu-ți pasă de părerea altora. Felul tău de a iubi este generos și autentic și se manifestă atât prin acțiuni, cât și prin vorbe. Nu te mulțumești cu mai puțin!

Vești. A iubi o persoană înseamnă a găsi metode prin care să o stimulezi continuu atât mental, cât și emoțional. Ești atras de intelect, înainte de toate, și nu poți iubi decât pe cineva care reprezintă o sursă de inspirație pentru tine.

Pești. Pentru tine dragostea este simplă, profundă și generoasă. Nu îți dorești nimic complicat, nimic extravagant. Vrei să trăiești în liniște și pace o frumoasă poveste de iubire alături de sufletul tău pereche. Te oferi din toate punctele de vedere și aștepți același lucru la schimb.

Tu ce crezi? Cum îți exprimi iubirea în general?

Citește și: Cum să îți rezolvi problemele, în funcție de prezența lui Pallas în harta ta natală

Surse articol: Thoughtcatalog, Nypost, Allure

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.