Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Ce îți ascunde partenerul, în funcție de zodie, și cum il prinzi cu mâța-n sac

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Oare iubitul tău este ca o carte deschisă față de tine sau există lucruri pe care nu ți le spune niciodată? Orice femeie își dorește o relație onestă, iar minciuna este unul dintre motivele ce poate submina încrederea în partener și duce, în timp, la sfârșitul unei legături.

Dar dacă nu este vorba chiar de o minciună? Un bărbat îți poate ascunde multe lucruri despre el, de exemplu, cum a comentat cu prietenii cele mai frumoase colege de la serviciu sau ce a gândit când a trecut pe lângă o tipă superbă în metrou.

Desigur, oricine are gândurile și sentimentele sale, pe care nu le mărturisește nimănui. Dar, atunci când tu ajungi să spui aproape totul despre tine, iar partenerul tău evită să-ți împărtășească detalii din viața lui sau lucruri importante din prezent (de exemplu, că a fost concediat sau a fost implicat într-un accident), atunci este o problemă în relația voastră. 

Iată ce-ți poate ascunde iubitul tău, în funcție de zodie!

Berbec

Iubitul tău Berbec nu-ți va împărtăși niciodată ce vorbește cu prietenii săi de pahar, mai ales că unele lucruri s-ar putea să te rănească. Deși petrece mult timp cu tine, sunt câteva activități din care te va exclude, pentru că grupul său de amici este un cerc închis și consideră că nu ai ce să cauți acolo. Dacă vei pune presiune asupra lui să-ți spună tot ce face sau ce vorbește cu ei, s-ar putea ca relația voastră să fie afectată. Totuși, îți poți da seama ușor dacă ascunde ceva mai grav de tine, luându-l la întrebări, pentru că Berbecii nu prea știu să mintă. 

Ilustratie cu femeie si barbat cu masca

Taur

Dacă ai un iubit din zodia Taurului, îți va ascunde multe dintre detaliile vieții sale amoroase trecute. Nu vei ști niciodată care au fost preferințele lui și ce tip de femeie îi plăcea. În cazul în care are un secret, Taurul este foarte evaziv și începe să te acuze pe tine că ascunzi lucruri de el. În felul acesta, mută atenția dinspre el spre tine și își poate proteja mai bine taina. Deci, dacă observi că îți răspunde cu acuze când îl întrebi ce gândește și încearcă să te facă să crezi că tu nu ești sinceră cu el, atunci este clar că ascunde ceva de tine. 

Gemeni

Gemenii sunt niște maeștri ai camuflării, care dețin o abilitate nativă de a ascunde adevărul și de a te convinge că totul este doar în imaginația ta. Sunt un semn dublu, de aceea s-ar putea să aibă și o viață dublă, de care tu nu știi nimic. Sunt multe aspecte pe care le-ar putea ascunde de tine, de la serviciu până la o altă relație, și nu se simt vinovați de secretele lor. Va fi aproape imposibil să-i detectezi, iar dacă începi să bănuiești ceva, va trebui să găsești alte surse să afli adevărul, pentru că Gemenii nu vor mărturisi niciodată nimic. 

Rac

Racul este foarte sincer în relații și nu ascunde, de regulă, nimic de partenera sa. Atunci când o face, acest lucru îl împovărează, astfel că va deveni îngândurat, capricios, cu o dispoziție întunecată. Este ușor să-ți dai seama că se întâmplă ceva cu el, pentru că este mult mai tăcut și reticent când intrați în discuții. Un Rac îți poate ascunde anumite lucruri de care se rușinează, de exemplu, că este pe cale să fie concediat din cauza unor greșeli profesionale sau că a cedat tentației amoroase, fie chiar și pe termen scurt. 

Leu

Atunci când ascunde ceva de tine, Leul devine mai controlat decât de obicei și încearcă să-ți mute atenția de la agenda sa secretă. Aduce în discuție alte subiecte când tu te apropii în mod periculos de secretul său. De multe ori nici nu îți dai seama că a alunecat discuția către un subiect ce ține de viața ta, nu de a lui. Leul va ascunde de tine mai ales acele aspecte care îl devalorizează și îl detronează de pe poziția lui de persoană specială, de exemplu, că nu are atâta influență și atâtea realizări pe cât pretinde. 

Fecioară

Barbat ascunzandu-si chipul in palme

Bărbatul din zodia Fecioarei este maestru în arta ascunderii secretelor și negării evidențelor. Dacă un bărbat Fecioară nu vrea ca tu să afli ceva, va șterge orice indiciu care te poate conduce chiar și la cea mai mică bănuială. Natura analitică și meticuloasă a Fecioarei poate face din nativii acestei zodii criminalii perfecți, care șterg orice urmă a faptelor lor. În plus, bărbatul Fecioară ascunde foarte multe lucruri de partenera sa, nu pentru că s-ar teme de ceva, dar nu consideră că ea are de ce să știe acele lucruri. Dacă vrei să-i afli un secret, este necesar să-l pândești efectiv, să prinzi o frântură de conversație telefonică sau un mesaj care să-ți dea anumite indicii. 

Balanță

În general, bărbatul Balanță este printre cei mai sinceri din zodiac, așa că nu prea știe cum să-și ascundă secretele. Dacă îl vezi foarte evaziv sau reacționează ciudat când îl întrebi despre un anumit subiect, este destul de clar că îți ascunde ceva. Mai mult decât atât, atunci când iubitul tău din zodia Balanței ascunde ceva de tine, relația voastră este în pericol. Fie are o altă relație, fie consideră că nu vă mai potriviți, numai astfel de lucruri grave pot determina un bărbat Balanță să țină cu dinții de un secret. 

Scorpion

Scorpionul urăște minciuna la ceilalți și evită și el să mintă. Atunci când este nevoit să țină un secret față de persoana iubită, el va deveni preocupat, uneori depresiv, distant sau, dimpotrivă, va reacționa excesiv din lucruri de nimic. Nu va rezista multă vreme cu o taină care îl apasă și va sfârși dezvăluind-o. Însă nu-ți va spune niciodată toate amănuntele, pentru că sunt detalii pe care nu vrea să le încredințeze nimănui. Lucrurile pe care un Scorpion le-ar putea ascunde sunt, de regulă, destul de grave (accidente, acuzații, probleme dificile la serviciu). În ceea ce privește relațiile, mulți bărbați din zodia Scorpionului pot avea legături paralele de care soțiile sau iubitele oficiale să nu afle niciodată. 

Barbat ascunzandu-si telefonul de iubita, pe banca

Săgetător

Săgetătorul iubește libertatea și nu va renunța niciodată la escapadele sale și la spațiul său personal. Mai mult decât atât, vrea să fie liber chiar și să ascundă anumite secrete, dacă el decide astfel. Iar dacă descoperi că nu ți-a mărturisit ceva, nu consideră că asta este o greșeală sau o vină. Ceea ce ar putea să-ți ascundă este foarte variat, de la pregătirea unei călătorii în care nu are de gând să te ia și pe tine până la gândurile că se simțea mai liber când era singur. Atunci când te îndrăgostești de un Săgetător, trebuie să-ți asumi și riscul de a iubi pe cineva atât de dornic de autonomie și de lipsit de constrângeri.

Capricorn

Capricornul este una dintre cele mai autentice zodii, iar dacă minte, este destul de afectat, uneori chiar mai tare decât persoana mințită. Dacă iubitul tău este Capricorn, este poosibil să-ți ascundă lucruri pentru a te proteja de suferință. Însă va mărturisi ușor adevărul, dacă îl rogi să facă asta. Atunci când ține un secret, este legat de o boală, de o suferință de care este atins sau de intențiile sale de despărțire. Poate să-ți ascundă faptul că nu mai are serviciu sau că își vizitează rudele pe care tu nu le suporți, numai pentru a te feri de sentimente de tristețe sau ostilitate. 

Vărsător

Vărsătorul este o carte deschisă în relație, până când vine vorba de anumite lucruri din trecut, pe care nu vrea să le mărturisescă nimănui. Atunci va intra într-o muțenie absolută și orice ai face nu vei scoate nimic de la el. Urăște scenele emoționale sau lamentațiile manipulative. Așa că nu trebuie să faci asta dacă vrei să afli ceva de la el. Mai degrabă încearcă să-i vorbești cât mai mult despre secretele tale, pentru a-i da de înțeles că nu este nimic periculos în astfel de dezvăluiri. Dacă are suficientă încredere în tine, se va deschide și îți va spune și partea negativă a relațiilor sale trecute. 

Pești

Peștii depind foarte mult de persoana iubită și sunt îngroziți că ar putea s-o piardă dacă aceasta ar afla anumite lucruri despre ei. Nu vor dori să ajungă la urechile partenerei sale trăsăturile lui negative și nici situațiile care îl fac să pară personajul negativ. Îți va ascunde, de pildă, că a fost vreodată violent cu o femeie sau că visează la anumite staruri TV. Atunci când ascunde un secret, este mult mai afectuos decât de obicei, face frecvent gesturi romantice și chiar oferă cadouri pentru a-și liniști conștiința. 

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (15)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Duminică, 17 octombrie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie: astrele aduc la lumină egoul încrâncenat al zodiilor (46815 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 27 septembrie - 3 octombrie: plouă cu împlinire, recunoștință și oportunități în viața zodiilor (45178 vizite)
  3. Horoscopul dragostei, toamna 2021: ce te așteaptă, în funcție de zodie (41198 vizite)
  4. Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie: de la iubire la manipulare, zodiile trăiesc întreaga pleiadă a sentimentelor (41142 vizite)
  5. Horoscopul dragostei, săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie: la granița dintre dorință și obsesie, zodiile iubesc cu pasiune clocotitoare (38176 vizite)
  1. Luna Plină a Vânătorului în Berbec: conexiunea cu divinitatea este tot mai puternică, relațiile dintre oameni vor cunoaște schimbări majore (nota 5)
  2. Horoscopul dragostei, săptămâna 18-24 octombrie: multă iubire, răsturnări de situație și noi oportunități în sfera sentimentală (nota 5)
  3. DIVA a încercat: Am descoperit magia iridologiei la Clinica Eliade și întreg corpul meu îmi mulțumește pentru asta (nota 5)
  4. Primește toamna cu brațele deschise și cu multă energie! Ajutorul tău de nădejde în noul sezon (nota 5)
  5. Unde îți vei întâlni dragostea vieții, în funcție de limbajul iubirii pe care îl folosești (nota 4.9)
  1. Luna Plină a Vânătorului în Berbec: conexiunea cu divinitatea este tot mai puternică, relațiile dintre oameni vor cunoaște schimbări majore (0 comentarii)
  2. Aliații tăi împotriva răcelii, gripei și sinuzitei (0 comentarii)
  3. Abia așteaptă să își țină bebelușul la piept! Celia va deveni mămică pentru a doua oară, după o pierdere dureroasă de sarcină (0 comentarii)
  4. Zi de naștere inedită. Ce a făcut Mihai Morar, pentru prima oară-n viață, în ziua în care a împlinit 40 de ani (0 comentarii)
  5. Poți fugi de ele, dar nu la infinit! 10 legi nemiloase ale iubirii pe care nu le poți evita (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!