Horoscop
Înapoi la

Ce îți face sângele să fiarbă în vene de nervi, în funcție de zodie

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Fiecare om are un lucru care pur și simplu îl scoate din sărite și îl face să își iasă din minți. Și cum fiecare zodie este unică în felul ei, ți-am pregătit o serie de exemple de situații care te enervează la culme, în funcție de semnul tău astrologic. Poate acum dacă ești mai conștient de ceea ce cauzează acea scânteie, ai putea evita certurile cu persoanele dragi din jurul tău. 

Așadar, care este acel lucru care te enervează rău de tot? Cum oamenii sunt diferiți, există de asemenea lucruri variate care îi fac să le sară țandăra. Sigur, cu toții urâm să rămânem blocați în trafic sau să ne așteptăm rândul la ghișeu. Poate că nu poți să suporți atunci când iubitul tău uită să lase jos capacul de la toaletă sau că prietena ta mestecă gumă foarte zgomotos. Cu toții avem acele lucruri care ne scot pur și simplu din sărite!

Berbec. Îți place să domini conversația și crezi că doar ceea ce spui tu este important. Firea ta sociabilă mereu te va lansa în discuții cu diverși oameni, însă dacă se va întâmpla vreodată să fii întrerupt sau cineva să vorbească peste tine te vei enerva rău de tot. Poți decide chiar să închei orice discuție, este o adevărată insultă la adresa ta.

Taur. Când cineva va întârzia la o întâlnire cu tine nu prea e de bine. Te vei enerva instant pentru că tu, o persoană foarte punctuală, nu poți suporta faptul că cineva nu ți-a acordat același respect și a îndrăznit să nu apară acolo la ora stabilită. Este lucrul care te enervează cel mai mult și cu siguranță nu vei ierta prea ușor un asemenea gest din partea cuiva.

Gemeni. Nu suporți deloc atunci când cineva te critică, așadar te enervează la culme atunci când cineva doar îndrăznește să comenteze referitor la aspectul tău fizic. Situația se agravează în condițiile în care tu ești foarte încântată de noua bluză pe care ți-ai cumpărat-o, iar prietena ta îți spune că nu te avantajează. Păzea, cineva este nervos din cale afară!

Rac. Un lucru pe care îl urăști din tot sufletul este minciuna. Mai ales atunci când cineva insistă cu aceleași lucuri, deși tu știi că sunt complet neadevărate. Este precum picătura chinezească pentru tine și îți face sângele să fiarbă în vene de nervi. Acesta este cam printre puținele lucruri care te enervează cu adevărat, pentru că tu știi că ești definiția calmității.

Leu. Te entuziasmezi destul de rar pentru un lucru, însă atunci când o faci, este un eveniment extrem de important pentru tine. Și în această situație, ți-ai dori ca și cel de lângă tine să împărtășească aceleași sentimente, iar când nu se întâmplă asta și te mai face să te simți și penibil pentru că te bucuri doar din atât de puțin, ești nervoasă din cale afară.

Fecioară. Câteodată te crezi atotștiutoare și ai impresia că doar tu faci lucrurile cel mai bine. Corect, însă de multe ori ți se întâmplă și ție să greșești. Și dacă cineva îndrăznește să demonstreze că procedează mai bine și tu ești pe lângă, sfatul meu este să se ferească din calea ta pentru că îți va clocoti sângele în vene și cu greu vei reuși să îți revii în simțiri. 

Balanță. Pentru tine, prietenii sunt foarte importanți. Tu îți faci prieteni pe viață și îi consideri chiar parte din familie. Așadar, cel mai mult pe lumea asta te enervează atunci când cineva jignește un prieten chiar în fața ta. Este situația care te-ar scoate pur și simplu din sărite și există puține modalități prin care vei reuși să te calmezi într-un final. 

Scorpion. Ești încăpățânată și faci mereu ce vrei cu viața ta, când și dacă ai chef. Așadar, dacă cineva îndrăznește să te critice pentru faptul că ai fost mai leneșă într-o zi și nu ai dus la bun sfârșit o activitate, s-ar putea să nu iasă prea bine. Ești convinsă de faptul că tu și doar tu știi ce e cel mai bine pentru tine, așa că fiecare să își vadă de treaba lui, nu-i așa?

Săgetător. Nu că ai fi centrul Universului, dar atunci când cineva nu îți răspunde la SMS și apoi îndrăznește să posteze o fotografie pe Instagram, o vei lua pur și simplu razna. Nu suporți ideea ca cineva să te pună pe locul doi și consideri că este o lipsă de respect atunci când cineva nu reacționează atunci când tu l-ai căutat.

Capricorn. Cel mai mult pe lumea aceasta îți place să fii lăsată în pace atunci când ai chef. Iar dacă cineva va insista pe un subiect pe care tu nu vrei să îl continui și te va sâcâi, căutând răspunsuri, te vei enerva la culme și acest lucru te va face să te închizi în carapacea ta și să nu dorești să mai comunici cu nimeni prea curând.

Vărsător. Ești o persoană parolistă și punctuală. Pentru tine promisiunile sunt importante, astfel că dacă cineva îndrăznește să anuleze o întâlnire te va enerva rău de tot. Probabil nu vei vrea să mai auzi despre acea persoană mult timp de la acel incident și cu greu îți va mai recâștiga încrederea înapoi, astfel încât să îți mai dorești să o vezi.

Pești. Ești sensibilă și reușești cu ușurință să îți exprimi sentimentele și să îți deschizi sufletul. Multe persoane din jurul tău îți știu vulnerabilitățile, astfel că te-ar deranja enorm dacă cineva te-ar lua peste picior, făcând referire la o experiență din trecutul tău, care te-a marcat și care încă îți lasă un gust amar. 

Surse foto: IStock

Articolul urmator Ce îți face sufletul să plângă, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.