Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Ce îți transmite Universul în aprilie, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Luna aprilie este bogată în evenimente astrale, care vor avea puternice influențe în viețile noastre. Universul ne pregătește de schimbare și ne trimite în fiecare zi mesaje pozitive, care să ne ridice deasupra propriilor frici și neputințe. Poate că nu le vedem cu claritate, în această perioadă zbuciumată, dar ele sunt acolo și pătrund în noi pe căi nebănuite. Răsăritul Lunii Pline, o creangă înflorită de copac, o ploaie de stele, toate sunt mesaje din partea Cosmosului care ne spune că lucrurile urmează să se așeze în viețile noastre.

Aprilie aduce pe 8 Superluna, Luna Roz sau Luna Ierbii încolțite, care ne conectează cu latura noastră spirituală mai profundă și scoate la ivează acele emoții vindecătoare pe care toți le purtăm în subconștient. Gândurile și acțiunile pozitive aduc o energie bună în viața noastră, ne feresc de umbre și de pericole și ne fac să privim cu dragoste în jur.

femeie brate intinse

Venus în Gemeni ajută iubirea să se rsăspândească și aduce armonie în relațiile noastre, chiar dacă Marte în Vărsător ne pune câteodată la încercare. Pe 11 aprile, Mercur va intra în berbec, înflăcărând discursurile noastre și făcându-ne să vorbim din inimă cu cei care ne cer sfatul sau ajutorul. Ploaia de meteoriți se desfășoară între 16- 25 aprilie, cu maxim în noaptea de 22 spre 23 aprilie. Puneți-vă o dorință în această noapte și stelele vă vor ajuta să o atingeți. Chiar dacă Soarele în Taur vă face încăpățânați, vă aduce și o mare perseverență, în vreme ce Pluto retrograd din 25 aprile vă ajută să ieșiți puțin din sfera metrialității exacerbate și să vă întoarceți spre lucruri cu adevărat importante. 

Ce mesaj îți transmite Universul în aprilie

Berbecul

Universul te îndeamnă să pui sub lumină relațiile tale, să analizezi care este rolul tău în anumite grupuri și în legăturile de familie sau de prietenie. Este vremea să dai dovadă de maturitate, să renunți la reacțiile impulsive și să oferi oamenilor garanția că se pot baza pe tine. Mulți vor căuta ajutorul tău în perioada următoare, dar, pentru a fi cu adevărat înțeleaptă, trebuie să te cunoști mai bine și să îți asumi responsabilitatea propriilor acțiuni. 

Taurul

Dacă vrei să iei acțiunea în mâinile tale, ai nevoie de planuri mai eficiente și mai adaptate prezentului decât cele pe care te-ai bazat până acum. Acceptă, în primul rând că nu poți controla totul și învață să te axezi pe lucrurile pe care le poți schimba cu adevărat. Dacă lași mintea să se împrăștie în toate părțile, te vei simți din ce în ce mai neajutorată și mai împovărată. Mesajul Universului este că unele lucruri merg și fără tine, dar trebuie să le dai drumul și să te concentrezi pe cele care sunt la îndemâna ta. 

Gemenii

Universul îți transmite că este vremea împăcării în cazul tău, în care trebuie să  te purifici de resentimentele față de anumite persoane, de convingerea că ai fost nedreptățită și de suferințele care te țin captivă în trecut. Odată cu primăvara, trebuie să-ți deschizi sufletul și să lași un aer proaspăt să pătrundă în încăperea gândurilor tale. Evaluează lecțiile pe care le-ai învățat de la cei din jurul tău și acceptă că persoanele pe care le consideri inamice sau care ți-au greșit cu ceva, ți-au adus și cele mai importante pilde de viață. 

Racul

Învață să fii mai organizată și să ai mai multă grijă de tine, iată care este mesajul cosmic pentru zodia ta. Este vremea să te vindeci de amânări și de evitarea unor lucruri importante, pentru că riști să rămâi blocată și să nu-ți manifești întregul tău potențial. Examinează problemele vieții tale prezente cu maturitate și realism și trasează-ți planuri pas cu pas, fără să încerci să rezolvi totul ca prin farmec. Răbdarea este o lecție durabilă, care îți va transforma viața. 

Leul

Anumite energii negative pot să apară între tine și persoanele din preajma ta sau colaboratorii tăi. Ai sentimentul că ceilalți te blochează în întreprinderile tale și pun piedici potențialului tău. Mesajul Universului este că trebuie să te eliberezi de această amăgire și să realizezi că singura persoană care ridică obstacole în calea ta ești chiar tu. Numai atunci când vei accepta acest adevăr și îi vei descoperi ramificațiile subtile poți porni cu adevărat în căutarea idealurilor tale. Demonstrează responsabilitate, răbdare și maturitate, iar Universul îți va răsplăti eforturile. 

Fecioara

Este vremea să revii la lucruri mai simple și să lași în stand-by planurile mărețe de viitor. Universul îți spune că trebuie să te concentrezi pe tine, pe sănătatea ta și pe oamenii dragi, pentru că numai cu o temelie stabilă poți avansa către scopurile importante. Sentimentul de blocaj și de lipsă de perspective pe care îl ai în această perioadă poate fi, de fapt, un mesaj din partea divinității că trebuie să îți regăsești rădăcinile și sursele de energie. Simplifică mai întâi lucrurile, dacă vrei să-ți regăsești direcția și să învingi obstacolele emoționale. 

chip galaxie

Balanța

Ai sentimentul că anumite proiecte personale s-au încetinit, din cauza dificiultăților tale de a-ți regăsi entuziasmul inițial. Mesajul Universului s-ar putea să te surprindă: ceea ce îți lipsește nu este entuziasmul, ci conștientizarea atentă și fermă a tuturor detaliilor pe care trebuie să le rezolvi și eforturilor pe care trebuie să le faci pentru a-ți atinge ținta. Nu ai o imagine de ansamblu, de aceea nu poți merge mai departe. Ca să-ți netezești calea exterioară, trebuie să deblochezi mai întâi emoțiile, să-ți definești așteptări mai realiste și să aduci mai multă disciplină în viața ta. Ancorează-te mai mult în prezent, decât să meditezi tot timpul la eventualele erori din trecut. 

Scorpionul

Nu știi cum să rezolvi anumite probleme  familiale sau de serviciu care par să te invadeze în acest moment. Ai tendința să lași totul baltă și să te retragi într-un loc în care nimic nu te poate atinge. Universu îți spune să privești lucrurile în față și să accepți faptul că ceea ce te blochează este teama ta de viitor, anxietatea care devine din ce în e mai puternică, dacă este ignorată. Vorbește cu oamenii în care ai încredere, cere sfaturi și vindecă-ți rănile sufletului, numai așa vei putea aduce ordine și sens în viața ta. 

Săgetătorul

Universul îți spune că este vremea să iei mai serios anumite lucruri, chiar dacă tendința ta este să le ignori, să le abordezi superficial sau să treci peste ele. Problemele profunde nu se rezolvă dacă le lași închise într-o cameră întunecată, ci se  transformă și devin din ce în ce mai puternice. Acceptă faptul că există o parte a sufletului tău pe care nu o cunoști suficient și încearcă să lași lumina să pătrundă în aceste cotloane întunecate. Asumă-ți responsabilitatea propriilor greșeli, împacă-te cu eșecurile tale și schimbă ceea ce este de schimbat, dacă vrei să-ți atingi visele. 

Capricornul

Universul te îndeamnă să treci la fapte și să nu mai lași lucrurile în expectativă, de teama de a acționa. Fructifică-ți talentele și cunoștințele, concentrează-te pe lucrurile importante și disciplinează-ți impulsivitatea, dacă vrei să ai un sentiment de împlinire și să obții bunăstarea visată. Eliberează-te de așteptările nerealiste și trasează-ți un drum cât mai simplu, fără temerile permanente că nu vei fi în stare să faci ce visezi. Ia lucrurile pas cu pas și folosește oportunitățile pe care ți le aduce Universul, pentru a da consistență planurilor tale. 

Vărsătorul

Ai multe idei extraordinare în această perioadă, dar ai sentimentul că îți scapă printre degete și nu reușești să le dai formă. Începi un lucru, apoi te apuci de altul și nu reușești să termini nimic, iar de la o zi la alta se acumulează sentimente de frustrare și eșec. Universul îți transmite un mesaj-cheie: alege o singură idee, nu cea mai frumoasă sau cea mai măreață, ci pe cea care este cât cel mai aproape de realitate. Fă din ea primul tău test și investește timp și energie numai în această idee simplă, dă-i viață, apoi contemplă mulțumirea pe care și-a adus-o. În felul acesta ai construit prima treaptă reală pe care poți ridica edificiul viselor tale. 

femeie ceas univers

Peștii

Este vremea să-ți construiești o strategie, să-ți aduni mintea jucăușă într-un singur loc și să faci un pasaj între fantezie și realitate. Acesta este mesajul secret al Universului pentru tine și îl vei înțelege pe deplin dacă ți-ai făcut un obicei de a evada din lume în propria imaginație, lăsându-ți gândurile să zboare fără să mai poți să le aduni la loc. Este esențial să-ți definești un scop precis și să eviți graba, dar și amânarea excesivă. S-ar putea să fie nevoie de un sacrificiu pentru visele tale, de aceea cântăește cu atenție la ce ești dispusă să renunți pentru a-ți îndeplini misiunea. 

 

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (23)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Sâmbătă, 4 decembrie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Anul Tigrului de apă 2022 - Cele mai importante predicții pentru zodii în noul an (59653 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie: astrele aduc la lumină egoul încrâncenat al zodiilor (48970 vizite)
  3. Horoscop mâine, 9 noiembrie: Taurul se avântă cu viteza luminii spre orizonturi înstelate (40178 vizite)
  4. De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Rac (33806 vizite)
  5. Singur/ă sau într-o relație? Ce ți se întâmplă în 2022 în sectorul dragostei, în funcție de statutul tău amoros actual (33366 vizite)
  1. Câte icoane trebuie să ai în casă ca să-ți meargă bine în viață (nota 5)
  2. Dacă nu te vei da bătut niciodată, vei putea ieși până și din cea mai adâncă fântână! - o parabolă evreiască despre cum să dai piept corect cu greul vieții (nota 5)
  3. Cu cât mai mult bine faci, cu atât mai mult rău primești! De ce ți se întâmplă asta... (nota 5)
  4. Ce să faci ca să plătești mai puțin la căldură iarna (nota 5)
  5. Îi vei pierde pe oamenii care au rămas în viața ta, dacă te concentrezi în continuare pe cei care au plecat (nota 5)
  1. Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Capricorn (0 comentarii)
  2. 3 zodii care se vor întoarce la fostele relații în această iarnă (0 comentarii)
  3. Horoscop mâine, 6 decembrie: Leoaica e regina în fața căreia supușii se pleacă cu supunere și venerație (0 comentarii)
  4. Horoscop mâine, 3 decembrie: un carusel amețitor de emoții îl distruge psihic pe Săgetător (0 comentarii)
  5. Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Pești (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!