Horoscop
Înapoi la

Ce lecție ai primit din partea Universului în acest an, în funcție de zodie

Ce lecție ai primit din partea Universului în acest an, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

A rămas puțină vreme din anul acesta și, curând, vom face pasul către următorul. Pentru o asemenea ocazie importantă, este vremea să tragem linie și să vedem cu ce zestre de gânduri și învățăminte am rămas din anul care se încheie. Acestea pot fi semințele unei noi ere, în care suntem cu un pas mai aproape de cele mai fierbinți vise și cele mai înalte idealuri. Iată care sunt lecțiile primite de fiecare zodie din partea Universului pe parcursul anului.

chip

Berbecul

Ai învățat că, dacă dai mai multă atenție lucrurilor din jurul tău, ai numai de câștigat.

Anul acesta ai evoluat foarte mult din punct de vedere emoțional și profesional. Acest lucru se datorează faptului că ai fost cu adevărat prezentă și atentă la tot ceea ce se întâmplă în preajma ta. Prin urmare, anul ce vine va fi un an mult mai ușor pentru tine, care te va propulsa pe culmi și îți va aduce echilibrul mult dorit. Atât timp cât vei continua să exersezi ceea ce ai învățat, vei putea vedea imediat oportunitățile și nu vei pierde niciun tren important al vieții.

Taurul

Lecția pe care ai învățat-o în este să te iubești mai mult pe tine însăți.

A fost un an în care ai avut grijă de corpul, de mintea și de sufletul tău, iar acest lucru a produs adevărate schimbări în felul tău de a vedea lumea. Grija față de tine a atras mai multă armonie în viața ta. Noul an va aduce o aprofundare a relației cu ființa ta profundă, o confruntare cu temerile ascunse, din care poți ieși victorioasă, dacă aplici ceea ce ai învățat în anul ce se încheie.

Gemenii

Ai învățat cum să te conectezi cu emoțiile tale profunde.

Ultimele luni din an au fost semnificative pentru tine. Ți-ai deschis inima și ai dat voie oamenilor dragi să te cunoască. Ai câștigat momente prețioase ascultându-ți ființa profundă și ai promis că nu te vei mai ascunde niciodată în spatele unei măsti. Vestea bună este că anul următor te va ajuta să pătrunzi și mai mult în tainele propriului suflet, dar nu va fi un lucru ușor pentru tine.

Racul

Ai învățat cum să te încrezi în forțele Universului.

În anul acesta ai experimentat din plin schimbarea și a fost nevoie să te adaptezi unor transformări importante ce au avut loc în interiorul și în afara ta. Dar te-ai descurcat bine, iar acest lucru ți-a adus mai multă putere și încredere în tine. De aceea, pentru a trece la un nivel superior în anul ce se apropie, este necesar să pui în aplicare lecția deprinsă și să te abandonezi fluxului vieții, lăsând lucrurile să treacă, în special pe cele pe care nu le poți controla.

Leul

Anul acesta ți-a adus o lecție prețioasă: ai învățat cum să rămâi în umbră și să-i lași și pe ceilalți să triumfe.

Lecția modestiei, aceasta este cea mai importantă învățătură din anul acesta pentru tine, dat fiiind că ai reușit să-ți înfrânezi orgoliul și să-ți recunoști greșelile. La un moment dat din acest an, ai realizat că mândria ta te-a făcut să dai la o parte oameni importanți pentru tine. Dar ai reușit să faci schimbări în felul tău de a fi, ceea ce ți-a adus numai beneficii în relații. În anul viitoranu vei aprofunda această nouă viziune asupra vieții, înțelegând că este important ca cei din jur să fie fericiți, pentru ca tu să simți mai multă împlinire.

Fecioara

Ai învățat cum să ieși din zona ta de confort.

Anul acesta ai câștigat o lecție importantă, aceea de a-ți urma visurile și de a încerca să atingi țeluri mărețe, chiar dacă acest lucru te scoate din zona ta de siguranță. La sfârșitul anului te simți mai împlinită și ai de gând să duci flacăra acestor sentimente mai departe. În anul viitor vei pune mai multă pasiune în urmărirea scopurilor tale. Ca întotdeauna, procesul nu va fi ușor, dar lecțiile din ultimele luni te vor ajuta cu această schimbare majoră în viața ta.

Balanța

Anul care se apropie de final te-a învățat că uneori drumul este cel care contează mai mult decât destinația.

Ai trecut prin evenimente tulburătoare în anul acesta, dar acum poți să realizezi că te-ai luptat cu tot sufletul și ai câștigat. Anul nou va aduce un nou capitol în viața ta, în care puterea ta de învingătoare te va ajuta să treci mai ușor peste obstacole și să-ți îndeplinești visurile. Deși ai suferit, ai învățat să lași lucrurile în voia lor și să guști mai mult bucuria prezentului.

fericire

Scorpionul

Ai învățat cum să te bazezi pe forțele proprii.

Aai fost propriul erou și ai reușit să-ți luminezi propria cale prin întuneric, să ieși la suprafață din prăpastia emoțiilor dureroase și să te transformi într-o persoană nouă. Este timpul să te bucuri, pentru că anul ce vine aduce recompense. Va aduce oameni noi în viața ta, demni de timpul și dragostea ta. Cei din jur vor fi atrași de aura ta și de felul tău charismatic de a fi și îți vor dărui admirația și dragostea lor. Trebuie doar să le permiți să-ți fie alături.

Săgetătorul

Anul acesta te-a învățat mulțumirea și recunoștința pentru ceea ce ai primit de la viață.

Imaginația ta vastă și natura ta neliniștită te-au purtat în numeroase locuri extraordinare în acest an. Ai întâlnit oameni speciali și ai învățat o mulțime de lucruri noi. Dar ai învățat și un lucru nemaipomenit: să încetinești ritmul și să mulțumești pentru lucrurile mărunte, pentru bucuriile simple ale vieții. Așa că aplică această lecție în anul ce vine și fii recunoscătoare pentru ceea ce ai. În felul acesta, lumea ta va deveni mai profundă și mai bogată.

Capricornul

Anul acesta ai înțeles că răbdarea este cheia tuturor realizărilor.

Ai o mulțime de obiective, dar anul acesta ți-a demonstrat că îți trebuie ceva în plus, ca să le poți atinge: mai multă răbdare. Aceasta a fost marea realizare a anului pentru tine: ai învățat să lași lucrurile să se realizeze în ritmul lor, să dai timp roadelor să se coacă. Este o lecție importantă care te va susține și în anul ce vine, când te vei confrunta cu aspecte dificile ale realității.  

Vărsătorul

În anul care se încheie ai învățat să-ți arăți cu mândrie adevăratul chip, să-ți permiți să fii autentică.

A fost un an în care ai întâlnit o mulțime de oameni noi și ai comunicat mai mult și mai profund decât oricând. Cheia acestei importante schimbări în relațiile tale a fost faptul că te-ai înțeles mai bine și ți-ai înlăturat măștile, ți-ai dat voie să fii autentică. Și știi care este vestea cea mai bună? Adori acest nou mod de a fi și ai de gând să-l practici zi de zi în anul ce vine. De acum nu vei mai da înapoi în a-ți afirma adevărul personal și nu te vei mai izola în spatele fricilor tale.

masca

Peștii

Anul curent te-a învătat cum să te pui în prim-plan, cum să ai cu adevărat grijă de tine.

Ai înțeles că ești o persoană la fel de importantă precum cei cărora le dedici timpul tău și că fericirea ta contează. Până acum găseai tot felul de scuze, ca să ai, din când în când, grijă și de tine. Dar ai dat deoparte toate aceste justificări și ți-ai permis să fii fericită. Acest nou stil de viață se va extinde și în anul ce vine, aducându-ți împlinire pe toate planurile. Încrederea pe care ai dobândit-o în propria persoană te va ajuta să treci peste orice obstacol.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Îți ghicim vârsta în funcție de emisiunile pe care le alegi din acest test
Incepe quiz
Îți ghicim vârsta în funcție de emisiunile pe care le alegi din acest test

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (39)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.