Horoscop
Înapoi la

Ce lecție de viață ți-a dat fosta relație, în funcție de zodie

Ce lecție de viață ți-a dat fosta relație, în funcție de zodie

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Fiecare relație pe care o avem este o experiență și, chiar dacă ați ajuns la despărțire, există și lucuri bune la final. Este important să realizezi ce lecție ai primit și cum te-a ajutat să evoluezi și să îmbunătățești anumite lucruri la tine. Din toate greșelile învățăm și fiecare om intră în viața noastră cu un motiv.

Astrele te sfătuiesc să analizezi cu atenție ce anume ai pierdut sau învățat din fosta ta relație și cum poți să aplici în următoarele.

Berbec

Ai realizat că nu trebuie să aștepți după nimeni dacă nu îți vede adevărata valoare încă de la început. Ai multe calități și ai nevoie ca cel de lângă tine să le observe la timp.

Taur

Ai învățat că îți dorești o relație cu o persoană jovială și amuzantă, nu pe cineva care este serios mai tot timpul. Zâmbetele trebuie să facă parte din viața ta.

Gemeni

Ți-ai dat seama că vrei să fii cu cineva care nu vrea să facă doar aceleași lucruri în fiecare zi. Vrei puțină adrenalină în viața ta și zilnic să ai o experiență diferită.

Rac

Ai realizat că ești mult prea sufletist, iar oamenii au tendința să profite de bunătatea ta. Vrei cu ardoare să schimbi asta la tine și vei reuși.

Leu

Ai învățat că nu ar trebui să fii cu cineva doar pentru că e extrem de atrăgător. Într-un final, personalitatea contează cel mai mult.

Fecioară

Pentru tine, este foarte importantă conexiunea și chimia pe care o ai cu partenerul tău, oricât de clișeic ar suna. Da, cam asta înseamnă o relație perfectă pentru tine și asta e lecția pe care ai primit-o.

Balanță

Ți-ai dat seama că te atașezi prea mult, prea repede și că ai nevoie să îți mai crești standardele, asta dacă vrei să întâlnești acea persoană cu adevărat specială.

Scorpion

Nu mai accepți minciuna, iar o relație în care adevărul nu e prezent nu e pe gustul tău. Ai aflat asta pe calea cea mai grea, dar niciodată nu e prea târziu.

Săgetător

Câteodată, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să pleci, în loc să îți complici viața inutil încercând să faci să meargă o relație care nu mai poate fi salvată.

Capricorn

Ai realizat că nu poți fi cu cineva doar de dragul a ceea ce aveți sau din cauza obișnuinței. Este nevoie de mult mai mult decât atât pentru o relație sănătoasă.

Vărsător

Ți-ai dat seama că nu te poți baza doar pe cel de lângă tine pentru a-ți aduce fericire în viață. Poți face asta și pe cont propriu.

Pești

Ai învățat că ești o persoană care nu poate suporta ca cel de lângă tine să flirteze constant cu alte persoane. Ești o persoană geloasă, iar asta este ceva ce nu poți accepta.

Surse foto: istock

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Ce zodie îți va marca viața?
Incepe quiz
Ce zodie îți va marca viața?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.