Horoscop
Înapoi la

Ce nativ ar trebui să eviți ca să fii fericită în dragoste, în funcție de zodie

Ce nativ ar trebui să eviți ca să fii fericită în dragoste, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Atunci când vine vorba de dragoste, astrologia ne spune că există compatibilități între semnele zodiacale care sunt esențiale pentru armonia unei relații. Se știe, de exemplu, că semnele de același tip (de exemplu, de foc sau de apă) se potrivesc cel mai bine, dar există și relații fascinante între semnele opuse, pe principiul „contrariile care se atrag”. 

Totuși, între anumite semne există incompatibilități mult prea mari pentru ca relația lor să funcționeze cu adevărat. Pot exista episoade pasionale, legături furtunoase de scurtă durată sau relații abuzive de dependență, însă este greu pentru cei doi parteneri să ajungă vreodată la un numitor comun. 

femeie respinge

Iată care sunt nativii pe care fiecare zodie ar trebui să-i evite! 

Berbec

Pentru un semn activ și independent ca tine, un bărbat foarte posesiv, care îți încalcă spațiul personal, este total contraindicat. De asemenea, nu suporți bărbații lipsiți de inteligență emoțională, care intră „cu cizmele” în sufletul celorlalți, dar nici manipulatorii emoționali. Evită să intri într-o legătură sentimentală cu Taurul sau Scorpionul, pentru că relația voastră nu va dura. 

Taur

Vrei un bărbat care să răspundă nevoilor tale de afecțiune, confort și protecție, să respecte obiceiurile familiale și să fie prezent atunci când îi ceri atenția. De asemenea, îți dorești fidelitate în relație, iar viața intimă este foarte importantă pentru tine. Un bărbat rece, independent, mult prea preocupat de munca și hobby-urile sale nu este pentru tine. Este mai bine să păstrezi față distanța față de nativii Vărsător, dacă vrei o relație fericită. 

Gemeni

Libertatea ta este foarte importantă, așa că nu te vei întâlni pentru multă vreme cu un bărbat cicălitor, care ține la program și cere mereu punctualitate. Emoțiile tale sunt spontane și intense, ca ale unui copil, însă nu tolerezi o figură paternă, care să te controleze și să-ți impună reguli. Evită bărbatul Fecioară, pentru că dragostea voastră nu este sortită să dureze. 

Rac

Nu suporți oamenii care vor să te controleze, care te atrag în fanteziile lor și nu-ți lasă libertate de exprimare. Atunci când îți dai seama că un tip încearcă să te domine, ai o senzație de sufocare și încerci să te desprinzi cât mai repede de el. Tu ai o inimă romantică și sensibilă și vrei pe cineva cu care să împărtășești aceeași intensitate emoțională, dar care să nu-și impună voința asupra ta. Poate că ar fi bine să stai departe de bărbatul Berbec, care va încerca întotdeauna să te domine și îți va limita exprimarea personală.

Leu

Firea ta independentă te face să respingi persoanele care se agață de tine și fac frecvent crize de gelozie. Dar nu-ți place nici cealaltă extremă, a tipilor care fac pe durii și nu-și arată sentimentele. Ai nevoie de cineva care să aibă încredere în tine, să-ți respecte spațiul personal, dar să-ți ofere și dovezi de afecțiune. Nu vei face o pereche prea grozavă cu Scorpionul sau cu Fecioara, așa că stai departe de ei. 

Fecioară

Pentru a contrabalansa firea ta rezervată, ai nevoie de o persoană deschisă, care să pătrundă dincolo de învelișul rece, până la inima ta plină de pasiune. Pe de altă parte, nu suporți persoanele dependente, bărbatul-copil care nu se poate descurca singur și așteaptă mereu ca tu să preiei responsabilitățile și să-i rezolvi problemele. Nu intra într-o relație cu un bărbat din zodia Peștilor, pentru că felul său de a fi este incompatibil cu al tău. 

dependent

Balanță

Ai nevoie de un partener rafinat, care să te respecte și să te înconjoare cu lucruri frumoase. Nu suporți persoanele grosolane și nepoliticoase, care îți încalcă limitele și nu țin cont de opiniile tale. De asemenea, nu-ți plac persoanele geloase, pentru că tu ești genul care se înconjoară de prieteni și are foarte multe relații, iar un bărbat care îți interzice acest lucru nu este potrivit pentru tine. De aceea, ar fi bine să eviți relațiile sentimentale cu Săgetătorul, considerat unul dintre cei mai nepoliticoși din zodiac, și cu Berbecul, care este mult prea posesiv. 

Scorpion

Îți dorești alături de tine pe cineva în care să ai încredere, cu care să comunici din punct de vedere emoțional și care să știe ce vrea de la o relație. Nu accepți un bărbat schimbător, care trece de la o legătură la alta și vrea doar să-i farmece pe cei din jur. Deși, la rândul tău, ești o cuceritoare, când începi o relație serioasă, ceri seriozitate maximă de la partener. Nu este o idee bună să te legi de un bărbat Gemeni, pentru că felul lui de a fi va deveni o piedică pentru relația voastră.

Săgetător

Îți plac oamenii deschiși, liberi în gândire și dornici de aventură și urăști secretele, dar și persoanele mult prea rezervate, care se țin mereu de programe fixe. Ai nevoie de cineva cu care să împărtășești toată pofta ta de viață și care să nu ascundă nimic față de tine. Preferi să rămâi singură, decât alături de un om care te limitează prin rigorile sau pretențiile sale. Nu este indicat să începi o relație cu un nativ Scorpion sau Fecioară, pentru că s-ar putea termina foarte rapid.

Capricorn

Nu suporți lipsa de seriozitate și de autenticitate, aceștia fiind adevărați piloni pe care îți construiești relațiile. Îți va fi greu să stai alături de un bărbat care nu se implică sentimental în relație și nu încearcă să-ți înțeleagă modul cu totul particular de a vedea lumea. Nu îți plac bărbații cu apucături de Casanova, așa că va fi greu să ai o relație durabilă cu un nativ din Gemeni sau Săgetător. 

Vărsător

Apreciezi foarte mult independența în relație, dar și altruismul celor din jurul tău, de aceea nu vei suporta lângă tine un bărbat posesiv și egoist. De asemenea, respingi din răsputeri mediocritatea și persoanele care tind să trăiască numai în zona lor confort și care au idei preconcepute. Relația ta cu un nativ din Taur s-ar putea dovedi destul de dificilă; în general, zodiile de pământ nu sunt printre preferatele tale. 

femeie flori

Pești

Ai nevoie de siguranță în relație, așa că bărbatul lângă care vrei să stai este o persoană caldă, care te protejează și pune sentimentele tale pe primul loc. Persoanele misterioase care au tot felul de relații despre care nu știi mare lucru ori bărbații care sunt centrați doar pe ei și pe dramele lor nu ți se potrivesc. Nu te lăsa sedusă de farmecul Leului, nici de elocvența Gemenilor, pentru că acești nativi nu sunt pentru tine.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?
Incepe quiz
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (47)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.