Horoscop
Înapoi la

Ce nativ scoate ce e mai bun din tine, în funcție de zodia ta

Ce nativ scoate ce e mai bun din tine, în funcție de zodia ta

Ramona Jurubita

Ești într-o perioadă în care încerci din răsputeri să devii cea mai bună versiune a ta? Atunci ar trebui să te gândești că oamenii din jur te-ar putea ajuta. Sigur nu ai în preajma ta doar persoane care te influențează negativ! Încearcă să fii optimist/ă și să privești la cei pe care îi ai aproape, căci unul dintre ei poate scoate ce-i mai bun din tine.

Unele zodii au puterea de a-și pune amprenta într-un mod pozitiv în viețile noastre, fiindcă știu cum să ne facă să devenim mai buni și mai răbdători. De asemenea, ele ne pot învăța cum să ne folosim imaginația și cum să ne punem inteligența în valoare. Trebuie doar să aflăm care este nativul ce ne poate călăuzi pe fiecare dintre noi, iar această descoperire se poate face doar în baza semnului zodiacal.

Știi deja ce zodie ești, așa că mai trebuie doar să citești în rândurile de mai jos care este nativul care poate scoate tot ce-i mai bun din tine:

Berbec
Doar o Balanță te poate scoate din haosul în care trăiești, pentru că are harul de a-ți echilibra simțirile. Este diplomată, corectă și știe întotdeauna că trebuie să gândească înainte de a vorbi. Prin urmare, te va învăța și pe tine să renunți la graba care te caracterizează. După o discuție lungă și deschisă cu această zodie, vei deveni mai atent/ă la tot ce se întâmplă în jur, vei analiza mai mult fiecare situație și vei reuși să îți controlezi pornirile furioase.

Taur
Peștii au puterea de a vedea frumusețea în lucrurile mărunte, așa că doar un om născut între 19 februarie și 20 martie te poate ajuta să fii cea mai bună versiune a ta. Te va face să scapi de pesimism și să nu te mai lași impresionat/ă doar de lucrurile materiale. Dacă asculți sfaturile sale, e posibil chiar să alegi calea spiritualității, pe care el merge din primele clipe de viață. Ai pe cineva din zodia Pești lângă tine? Atunci te poți considera o persoană extrem de norocoasă!

Gemeni
Ești unul dintre cei mai inteligenți nativi ai zodiacului, dar îți lipsește organizarea și simțul răspunderii. De multe ori lași curiozitatea să te ducă departe și uiți să trăiești conștient, așa că ai nevoie în preajma ta de un Taur sau de un Capricorn. Aceste două semne zodiacale pot scoate ce e mai bun din tine, fiindcă îți vor arăta cum să îți atingi obiectivele și să ajungi departe în drumul spre succes. Ai încredere în ele și nu vei regreta!

Rac
Cel mai mare sprijin al tău este Capricornul, fiindcă știe să fie prieten de nădejde. Este cel mai muncitor din zodiac și chiar te poate ajuta să prinzi mai multă încredere în tine. Îți va arăta cum trebuie să lucrezi, astfel încât munca ta să fie apreciată. Dacă stai pe lângă el, vei prelua din obiceiurile sale bune și ți le vei însuși, până când vei deveni la fel de ambițios/oasă.

Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată

Leu
Tinzi să cazi în plasa pesimismului, căci analizezi prea mult ce se întâmplă în jur. Simți că eșuezi dacă nu rămâi în lumina reflectoarelor, așa că ai nevoie de un prieten sau de un partener de viață care să te scoată mereu din stare. Doar optimismul Săgetătorului te poate ajuta să îți păstrezi mereu zâmbetul pe buze, fiindcă îți poate aduce inspirație și motivație în fiecare zi. Aplecarea sa către aventură va începe să ocupe un loc fruntaș în topul preferințelor tale, după ce te va face să guști din adrenalină. Încearcă să nu pierzi un astfel de om special, mai ales dacă vezi că îți este alături necondiționat. Înțelepciunea sa te va convinge de fiecare dată că ești la înălțime, exact așa cum îți dorești.

Fecioară
Doar un nativ Pești îți poate reda echilibrul emoțional în zilele tensionate. Ești o zodie organizată, știi să îți termini treaba la timp și să nu lași eșecul să te prindă din urmă. Totuși, uneori, simți că interiorul tău nu este de piatră și că a ajuns în punctul de a ceda. Doar acest semn de apă îți poate oferi, total dezinteresat, un umăr pe care să plângi. Te va învăța cum să lași emoția să curgă prin tine, fără să o percepi ca pe o slăbiciune.

Balanță
În viață, ratezi multe oportunități, fiindcă îți e teamă că ai putea greși. Imaginează-ți că versiune ta cea mai bună arată cam așa: ești o persoană asumată și nu îți e frică de eșec! Cine crezi tu că te-ar putea face să ajungi în acest punct? Ei bine, doar un Berbec determinat îți poate arăta calea spre dezvoltarea personală. Poate fi opusul tău în multe situații, dat în acest caz trebuie să înveți de la el. Știi de ce? Pentru că întotdeauna rămâne ferm când vine vorba de hotărârile pe care le ia.

Scorpion
Sensibilitatea dusă la extrem te poate face să devii o persoană pesimistă, fără încredere în ea și în cei din jur. Totuși, există cineva care îți poate reda zâmbetul și fericirea. Zodia Pești are capacitatea de a scoate pe oricine dintr-o stare proastă, fiindcă știe să asculte și să sfătuiască pe măsură.

Săgetător
Berbecul și Leul sunt cele două semne care te pot motiva să scoți tot ce-i mai bun din tine. Vor crede în forțele tale când nici măcar tu nu o faci, te vor susține în clipele grele și te vor inspira să le calci pe urme. Ambele zodii sunt aventuroase, la fel ca tine, așa că împreună veți face o echipă demnă de succes. Lasă-ți grijile pe seama lor, fiindcă le vor face imediat să dispară. Totul stă în curajul tău de a te destăinui în fața lor.

Capricorn
Îți place să muncești până ajungi în vârf și te demoralizezi rapid dacă începi să cobori de pe piedestalul succesului. Încrederea în tine ți-o poate reda numai o Fecioară, fiindcă te va învăța cum să obții un echilibru între muncă și îngrijirea de sine. Practic, îți va organiza viața și te va ajuta să îți eficientizezi eforturile. Astfel, nu vei mai cădea într-o pasă proastă și vei reuși să te dezvolți permanent. Cu o Fecioară în viața ta, vei merge numai înainte și nu te vai mai uita niciodată înapoi.

Vărsător
Tinzi să îți arăți înverșunarea în momentele nepotrivite și să te autosabotezi. Ai nevoie de un sprijin care să îți atragă atenția de fiecare dată când aluneci într-o astfel de extremă, iar Balanța este singura care te va tempera. Relația cu ea îți va îmbunătăți și relația cu alte persoane din jur, fiindcă îți va reaminti cum trebuie să te comporți în timpul unei interacțiuni. Nu refuza ajutorul acestei zodii, căci riști să te îndepărtezi de cea mai bună versiune a ta.

Pești
Ai capul în nori mai tot timpul și uiți de responsabilități? Atunci trebuie să lași Fecioara din viața ta să te aducă ușor, ușor cu picioarele pe pământ. Nu știi cum poate să facă așa ceva? Ei bine, te va asculta în momentele grele și te va ajuta să te reconectezi cu realitatea. Practic, îți va spulbera visele nerealiste, dar nu într-un mod agresiv. Asta înseamnă că nu vei suferi, căci discuțiile cu Fecioara vor fi adevărate pansamente pentru suflet.

Până la urmă, nu contează atât de tare ce zodie ești, ci modul în care preiei tot ce este mai bun de la persoanele care te înconjoară. Este adevărat că de la unii vei învăța mai multe și de la unii mai puține, dar important este să te axezi pe legăturile sănătoase. Nu poți evolua dacă rămâi în relații toxice sau dacă ai prieteni care nu te sprijină când îți este greu.

Cele patru zodii blocate într-o rutină negativă, de care le e frică să se elibereze

Surse foto: PixabayFreepik

Surse articol: CollectiveYourtangoHellogiggles

Articolul urmator
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.