Horoscop
Înapoi la

Ce nu îți spune niciodată, în funcție de zodie

Ce nu îți spune niciodată, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Se știe că unii nativi, precum cei din zodia Scorpionului, sunt foarte secretoși, în vreme ce alții, precum Fecioarele, sunt rezervați și tăcuți în general. 

Dar, indiferent de zodia lui, oricât de deschis și comunicativ ar fi un bărbat, tot are secretele sale, pe care nu le împărtășește nici măcar persoanei iubite. Trebuie să te obișnuiești cu această idee, dacă ai avut speranța că poți controla tot ce spune sau ce gândește iubitul tău. Cu siguranță, nu o să auzi niciodată de la el cât de sexy i s-a părut o tipă pe stradă sau care a fost cel mai umilitor moment pentru el, ca bărbat. 

S-ar putea chiar să dai de acel tip de bărbat care nu spune nimic despre sine. Vei avea senzația că numai tu comunici în relație, că te dezvălui total, în vreme ce el rămâne tăcut ca un sfinx.

Dar sunt unele lucruri pe care ai dreptul să le știi, care te afectează direct și trebuie să discuți la un moment dat cu partenerul despre comunicarea onestă dintre voi. Chiar dacă nimeni nu este 100% sincer, nici măcar față de sine,  o relație nu poate dura dacă bărbatul de lângă tine nu-ți spune nimic despre lucrurile importante din viața lui. 

cuplu pat

Iată ce va ascunde însă de tine, oricât de onest ar fi, în funcție de zodia sa. 

Berbecul

Bărbatul Berbec nu îți va spune niciodată părerea sa sinceră despre o femeie, mai ales dacă te știe geloasă. Va încerca să evite subiectul, să se prefacă indiferent sau să te atragă în tot felul de activități, ca să-ți uiți întrebarile. Atenție: este un mare cuceritor și adesea se gândește cum ar fi să aibă o aventură cu o anumită femeie, dar nu vei scoate nimic de la el. 

Taurul

Un bărbat din zodia Taurului va evita să-ți mărturisească dacă a  fost respins de o femeie. Este prea mândru ca să recunoască acest lucru și se teme că ți-ai putea schimba părerea despre el. de asemenea, va nega până la capătul lumii că a avut o aventură. Îți vei da seama că ceva nu este în regulă, dacă va transfera sentimentele de culpă asupra ta, insinuând că tu ești cea care ai greșit față de el. 

Gemenii

Nu te baza pe bărbatul Gemeni să-ți mărturisească câte relații a avut în viața sa, pentru că nu o va face. În primul rând, pentru că nu vrea să-i încalci spațiul personal, în al doilea rând pentru că ți-a putea face o părere despre nestatornicia sa. În general, un bărbat Gemeni păstrează cu sfințenie câteva secrete chiar și față de partenera sa, pentru că natura sa dublă îl face să nu se deschidă niciodată deplin față de cineva. 

Racul

Sunt aspecte din copilăria sa pe care Racul nu le va dezvălui nimănui, de exemplu dacă a avut o traumă, dacă a suferit din cauza unor abuzuri în familie. Deși, în general, se dezvăluie trup și suflet față de persoana iubită, anumite lucruri dureroase sau de care îi este rușine nu vor fi spuse niciodată. Îți vei da seama că ascunde ceva dacă va deveni brusc evaziv și starea i se va schimba. 

Leul

Leul vrea să strălucească în orice situație, dar mai ales în ochii femeii iubite. Așa că se va prezenta într-o lumină favorabilă, asigurându-se că îl admiri și ai o părere extraordinară despre el. Nu vei afla niciodată dacă a fost umilit într-o anumită situație sau s-a simțit neputincios și respins. Atunci când are ceva de ascuns, bărbatul Leu devine foarte controlat și nu reușești să scoți nimic de la el. 

Fecioara

Pentru că este unul dintre cei mai rezervați nativi din zodiac, poți să fii sigură că nu vei auzi prea multe lucruri din trecutul bărbatului Fecioară. Nu-ți va vorbi niciodată despre marea lui dragoste, despre cea mai profundă dezamăgire sau despre sentimentele conflictuale față de părinții săi. Totuși, dacă dobândește suficientă încredere în tine va fi onest în ce privește lucrurile importante din relația voastră. Dacă are însă un secret, este imposibil să-l depistezi, pentru că natura sa meticuloasă și analitică îl face un adevărat maestru al disimulării. 

masca

Balanța

Bărbatului Balanță nu-i place să vorbească despre lucruri nelăcute, așa că va evita multe subiecte pe care le consideră dezgustătoare sau rușinoase din existența sa. Dar ceea ce este mai important nu-ți va spune niciodată pe șleau dacă nu-i place ceva la tine, fizic sau psihic. Desigur, ar fi riscant să facă o astfel de mărturisire, iar simțul său de estet îi interzice să vorbească despre lucruri care ar strica armonia dintre voi. Așa că trebuie să te obișnuiești cu ideea că o parte din sine va rămâne mereu ascunsă față de tine. 

Scorpionul 

Se știe că Scorpionul este maestrul secretelor, în special al celor care țin de viața sa sexuală. Nu vei afla câte femei a avut sau ce a făcut cu fiecare în parte și sigur nu-ți va spune ce senzație a făcut o tipă hot cu care v-ați întâlnit la un moment dat. În plus, poate ascunde și multe lucruri legate de job-ul său, încât vei avea impresia câteodată că este un adevărat membru al Serviciilor Secrete. 

Săgetătorul 

Deși este unul dintre cei mai deschiși și comunicativi nativi din zodiac, nu ai să știi când s-a hotărât că vrea să plece într-o aventură sau că vrea să schimbe ceva în viața sa. Bărbatul Săgetător are pretenția de a-și păstra independența și spațiul privat când este într-o relație și te va avertiza din start asupra acestui lucru. Dacă nu o să-i accepți secretele, mai mici sau mai mari, s-ar putea să se retragă din relație, pentru că nu îi plac angajamentele constrângătoare. 

Capricornul

Bărbatul Capricorn apreciază foarte mult sinceritatea și este gata să-ți mărturisească cele mai ascunse taine ale sale, dacă dobândește suficientă încredere în tine. Atunci când ascunde ceva, o face de obicei ca să nu te rănească și se frământă foarte tare că nu îți poate spune adevărul. Dacă știe că ți-ar putea face rău, nu îți va dezvălui lucruri grave, de exemplu că și-a pierdut slujba sau că are o problemă medicală, înainte de a te pregăti temeinic în prealabil. 

Vărsătorul

Orice ar ascunde față de tine bărbatul Vărsător, este ceva din trecutul său.  Atunci când intră într-o relație vrea sinceritate deplină și, de obicei, îți spune cam tot ce se întâmplă cu el, inclusiv dacă a avut o aventură. Nu-ți va vorbi însă despre aspirațiile importante pentru el, pe care crede că nu și le-a împlinit din cauza circumstanțelor exterioare, pentru că nu vrea să-ți dea impresia că relația voastră stă în calea fericirii sale. 

Peștii

cuplu

Bărbatul Pești vrea să-și știe partenera fericită și este terifiat de faptul că femeia pe care o iubește ar afla un secret despre el care ar dezamăgi-o. Va ascunde orice lucru poate pune în pericol relația voastră, de exemplu o aventură sau faptul că încă mai ține la fosta lui dragoste. De regulă, atunci când ține un secret, nativul Pești devine mai afectuos și mai romantic ca de obicei, așa că s-ar putea să-ți dai seama că ceva îl frământă. 

Surse foto: Istock, Freepik

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?
Incepe quiz
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (19)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.