Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Ce observă prima dată la tine, în funcție de zodia lui

Joi, 30.04.2020

Avem senzația că toți bărbații sunt atrași de aceleași lucruri când vine vorba de o femeie, dar nu este chiar așa. Bineînțeles că nici un reprezentant al ”sexului tare” nu rămâne indiferent în fața unei femei frumoase și reacționează instinctiv la curbele voluptoase și privirile pe sub gene. 

Cu toate acestea, zodia unui bărbat îi imprimă un anumit tipar mental, astfel încât va observa mai degrabă anumite amănunte fizice și emoționale la o femeie decât altele. Un Berbec activ și pasional va fi captivat de trăsături care ar putea să-i scape unui nativ din Fecioară, rezervat și critic. 

Un bărbat aflat sub semnul lui Mercur va fi mult mai deschis să admire inteligența unei femei, comparativ cu un senzual, dominat de Venus. 

flirt

Chiar dacă acestea sunt, în parte, stereotipuri, ne pot da o imagine generală despre acele trăsături feminine care atrag prima oară atenția unui bărbat, în funcție de zodia sa. 

Berbecul

Aflat sub semnul lui Ares, Berbecul observă, în primul rând, exuberanța unei femei, entuziasmul ei în acțiune și tendința ei de a fi independentă și voluntară. Dintre trăsăturile fizice, un bărbat Berbec remarcă în special părul și frumusețea chipului, mai ales dacă are o alură ușor exotică. 

Taurul

Atras în special de aspectele materiale, bărbatul Taur este foarte sensibil la frumusețea și senzualitatea femeilor de lângă el. O persoană cochetă, cu un trup armonios, este imediat reperată de nativul Taur. Buzele și decolteul unei femei sunt părțile pe care le observă prima dată un bărbat Taur. 

Gemenii

Bărbatul Gemeni nu se lasă ușor impresionat, când vine vorba de femei, pentru că nu vrea să cadă în lațul unei persoane nepotrivite. De aceea, are un ochi format și urmărește la o femeie aspecte precum libertatea de exprimare, inteligența  și simțul umorului. Desigur că nu este imun la frumusețea feminină, ba mai mult decât atât, îi plac femeile voluptoase, cu forme bine definite. 

Racul

Sensibilul Rac reacționează imediat la misterul degajat de o femeie și este cu adevărat fascinat de femeile fatale, care au toți băîrbații la picioare. O privire cu subînțeles din partea unei necunoscute îl înfioară pe nativul Rac, ce observă prima dată ochii unei femei și tainele ascunse în ei. 

Leul

Bărbatul Leu nu este foarte subtil când vine vorba de ceea ce observă prima oară la o femeie. Persoana care îi atrage atenția trebuie să fie o adevărată regină, ca și el. Frumusețea strălucitoare îl seduce imediat, ca și aerul de putere și siguranță degajat de o femeie. 

Fecioara

Deși este destul de rezervat, bărbatul Fecioară nu rămâne nepăsător la farmecul unei femei, dar nu îi place să o arate, înainte de a fi convins de interesul ei. Un bărbat Fecioară va observa mai ales acele femei cu un aer neobișnuit și misterios, care îi suscită imaginația și se potrivesc cu idealul său de eleganță și rafinament. 

flirt

Balanța

Un adevărat estet, bărbatul Balanță apreciază femeile cu trăsături armonioase, chiar dacă nu au o frumusețe epatantă. Va observa imediat o prezență nouă în grupul său de amici și va sesiza în primul rând cât de sociabilă și deschisă este o femeie. 

Scorpionul

Instinctul sexual se activează imediat la Scorpion, în prezența oricărei femei pe care o consideră o adevărată pradă. Se spune că bărbatul Scorpion dezbracă o femeie din priviri, așa că nu este de mirare că părțile cu semnificație erotică, precum posteriorul sau picioarele îi atrag imediat atenția.

Săgetătorul

Bărbatul Săgetător are un adevărat senzor pentru femeile aventuroase, independente și dornice de senzații ca și el. Un nativ Săgetător observă imediat cât de disponibilă este o femeie pentru o noapte de amor, fără prea multe complicații. În plus, remarcă din primul moment buna dispoziție și optimismul unei persoane. 

Capricornul

Galantul și seriosul bărbat Capricorn și-a făcut o adevărată regulă să nu se lase sedus de aspectul fizic al unei femei, înainte de a o cunoaște în profunzime. Chiar dacă o frumusețe clasică nu îl lasă rece, el remarcă, în primul rând, expresia inteligentă, curiozitatea și onestitatea unei persoane. 

Vărsătorul

Greu de prins într-o relație, bărbatul Vărsător este atras de nonconformismul unei femei, care se potrivește cu originalitatea sa. Vărsătorul va observa, în primul rând ceea ce este neobișnuit la frumusețea unei femei, de exemplu anumite trăsături mai exotice sau culoarea neobișnuită a ochilor. Cuvintele surprinzătoare ale unei femei îi trezesc imediat interesul nativului Vărsător. 

cuplu strada

Peștii

Sensibilitatea bărbatului Pești vibrează la tot ce este feminin, dar mai ales frumusețea romantică a unei persoane. Va ob serva imediat chipul ei, hainele, zâmbetul și accesoriile, pentru că o femeie este un adevărat tablou al dragostei pentru el. În plus, bărbatul Pești simte intuitiv caracterul și sensibilitatea unei femei, de la primele ei cuvinte. 

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!