Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

Ce să faci ca să nu mai ai ghinion în dragoste, în funcție de zodie

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Ai încercat tot ce ți-a stat în putință să atragi iubirea în viața ta, dar pur și simplu nu ai reușit să întâlnești acea persoană specială care să te facă să te îndrăgostești din tot sufletul? Atunci când vine vorba despre viața sentimentală, astrologia ne spune că fiecare zodie are trăsături de caracter care o pot ajuta să dobândească fericirea în cuplu.

Astrele au câteva sfaturi pentru tine despre cum poți să rupi blestemul ghinionului tău în dragoste și să ai parte de  împlinire în relație. Stă doar în puterea ta să îți dai seama care sunt punctele tale forte, dar și cum poți să domolești anumite aspecte ale personalității tale, pentru a reuși să ai parte doar de noroc în viața sentimentală. Iată ce să faci ca să nu mai ai ghinion în dragoste, în funcție de semnul tău astrologic.

o femeie sta suparata pe marginea patului, in timp ce un barbat sta asezat pe pat si priveste in alta parte

Berbec

Îți dorești să ai parte doar de afecțiune, dar în același timp să nu te simți controlat sau sufocat. Vrei să faci doar ceea ce vrei, dar trebuie să realizezi că nu prea se poate. Arată-i clar partenerului tău care sunt intențiile tale. În plus, ai chiar tu tendința de a-i arăta prea multă dragoste și poate deveni copleșitor atât pentru tine, cât și pentru el. Stabilește limite în relația ta. Amândoi puteți avea planuri pe cont propriu și să petreceți timp în afara relației voastre. Trebuie să știi că nu orice discuție reprezintă o ceartă. Nu te mai enerva de fiecare dată când nu primești ceea ce vrei și nu reacționa imatur atunci când ți se cer explicații. Spui lucruri mânat de impulsivitate și, uneori, acestea îl pot face să sufere pe cel drag.

Nu ești cel mai loial partener, mai ales că îți este greu să reziști în fața tentațiilor și îți place să cucerești. Ești dependent de adrenalină și de emoțiile puternice. Pentru a nu fi nevoit să recurgi la înșelat de dragul aventurii, ai putea să îi propui partenerului că faceți mai multe activități noi și interesante împreună, ca să îți stimulezi această latură. Nu-i mai testa sentimentele prin gelozie și asigură-te că știe mereu cât de mult îl iubești.

Taur

Ai mereu garda sus și nu lași pe oricine să facă parte din viața ta. Te temi că dacă îți oferi inima pe tavă, vei fi rănit. Reușești să te apropii de cineva prin intermediul gesturilor tandre și a săruturilor, însă în realitate tu ești un romantic incurabil care tânjește după conexiune la nivel emoțional. Relația ta nu va funcționa niciodată dacă nu renunți la "zidurile" din jurul tău. Lasă-l să vadă cât de sufletist și de bun ești. S-ar putea să pierzi șanse mari în fața iubirii dacă nu înveți să te deschizi mai mult. Chiar dacă îți ia mult timp până te decizi să te implici, după ce o faci ești un partener grijuliu, generos și care face sacrificii.

Ești dispus să îi oferi și Luna de pe cer celui iubit. Faci acest lucru fără să eziți, indiferent dacă este vorba de suport emoțional sau financiar. Însă trebuie să ai grijă ca partenerul să nu profite de bunătatea ta și să nu îl considere un semn de slăbiciune. Tu ești un manipulator, mai ales din cauza faptului că îți dorești mereu perfecțiune. Nu mai controla fiecare aspect al relației tale. Nu te agăța de o persoană doar pentru că nu îți dorești să fii singur. Dacă nu renunți la posesivitate, va deveni toxic. Lasă lucrurile să își urmeze cursul firesc. Ascultă-l pe partenerul tău și înțelege-i nevoile. Învață să renunți la încăpățânare și să îți tratezi partenerul ca pe un obiect pe care îl posezi. Ai mai multă încredere în el și oferă-i spațiul de care are nevoie. Nu spune vorbe urâte atunci când ești nervos sau rănit. Aventurează-te în afara zonei tale de confort, deși știi foarte bine că urăști schimbarea și preferi rutina. Însă orice relație are nevoie de experiențe noi.

Gemeni

Trebuie să începi să comunici mai bine cu partenerul tău. Exprimă-ți dorințele. Ai tendința să te superi pe cel drag deseori, din cauza faptului că ai impresia că te limitează să faci anumite lucruri. Trebuie să realizezi că, deși ești implicat într-o relație, poți experimenta în continuare lucruri frumoase. Tu ești cel care a luat decizia de a renunța la libertatea ta, partenerul nu ți-a luat-o cu forța. Dacă ai vorbi cu el, cu siguranță îți va spune că și este este interesat să încerce alte lucruri. A avea un partener nu înseamnă că trebuie să renunți la viața ta socială. Nu uita să îți rezervi timp pentru a-l petrece alături de prietenii tăi. Nu-ți neglija hobby-urile și pasiunile, pentru că altfel vei începe să te plictisești în relație.

Nu nega... ai mereu tendința de a răvni la inima altor persoane. Ești un cuceritor! Ai mare grijă pentru că dacă privești în altă parte s-ar putea să pierzi ceea ce este deja în fața ta. Amintește-ți ce te-a determinat să începi acea relație și fii loial. Nu doar nevoile tale sunt importante. Fii prezent atunci când ești alături de partenerul tău și nu te mai lăsa distras. Tinzi să dramatizezi, iar atunci când te simți rănit, poți deveni violent. Strigi, suni încontinuu, trimiți mesaje urâte, închizi telefonul, spui lucruri dureroase, arunci lucruri. Respiră și fii răbdător! Gândește-te bine înainte să reacționezi. Temperează-te și învață să fii mai sensibil. Nu îți mai tachina partenerul cu insulte și sarcasm.

Rac

Trebuie să fii conștinent de faptul că nu este în regulă să oferi prea mult. Nu trebuie să faci sacrificii în mod constant sau să investești 110% pentru a-ți întreține legătura sentimentală. Dacă privești mai atent în lumea ta interioară, vei descoperi că faci aceste lucruri din cauză că îți pasă prea mult de ce cred alți despre relația ta. Indiferent de motivele tale, încetează să mai faci compromisuri inutile. Uneori calci peste propriile principii, doar pentru a-i rămâne fidel partenerului tău. Dacă ai o nemulțumire, nu ezita să o spui!

Exprimă-ți nevoile pentru că este singura modalitate prin care te poți conecta cu adevărat cu partenerul tău. Ieși din zona ta de confort. Nu mai sta pasiv doar pentru a păstra liniștea. Nu mai spune că totul este bine, când de fapt îți vine să urli. Te atașezi repede emoțional, dar refuzi să îl lași pe partenerul tău să se implice. Nu poate știi ce gândești sau ce simți dacă nu îi spui! În loc să te retragi atunci când discuția devine aprinsă, încearcă să fii sincer. Spune-i că ești supărat și nervos. Certurile sunt perfect normale, dacă nu există înseamnă că relația nu funcționează cum trebuie.

Ai nevoie mereu de certitudini. Te simți jignit când partenerul tău face ceva de unul singur. Dar trebuie să îi acorzi spațiu personal, fără să te simți lăsat la o parte. Nu trebuie să știi mereu ce se întâmplă. Îl poți sufoca cu toată această atenție, trebuie să ai încredere în el că va fi mereu acolo pentru tine. Fii consecvent cu emoțiile tale, fără să ai schimbări bruște de comportament. Într-un minut ești afectuos, iar apoi îl ignori complet. Nu funcționează așa.

Citește și: Ce nativ ar trebui să eviți ca să fii fericită în dragoste, în funcție de zodie

Leu

Preiei mereu inițiativa în relația ta. Iei toate deciziile, faci toate plățile, stabilești fiecare aspect al vieții voastre de cuplu. Însă partenerul s-ar putea simți neglijat. Trebuie să recunoști că ai probleme de control. Lasă-ți partenerul să își spună punctul de vedere pentru că trebuie să fiți amândoi implicați. Devii incredibil de gelos atunci când simți că nu mai ești adorat de partenerul tău. Trebuie să înțelegi că uneori partenerul tău se concentrează asupra altor lucruri, nu ești centrul Universului. Acceptă faptul că nu poți fi mereu prioritatea lui principală.

Crezi că totul este doar despre tine. Nu vrei să iei parte la o conversație dacă nu se vorbește despre tine. Învață să asculți și să nu mai consideri că doar tu ești important. Îți este greu să îți exprimi sentimentele, dar te aștepți ca cel de lângă tine să intuiască. Trăiești într-o lume fantezistă și ai impresia că acea senzație de fericire nu se va termina niciodată, că pasiunea este veșnică... Dar nu este deloc adevărat! Trebuie să depui și tu efoturi pentru a face o relație să funcționeze. Uneori, acest lucru înseamnă să traversezi și perioade mai puțin plăcute alături de partener și să fii suficient de puternic pentru a-i sta alături. Învață să ierți și să uiți. Nu-ți mai lăsa egoul să îți conducă viața sentimentală.

Fecioară

Este greu pentru cineva să se apropie de tine, chiar și după ce ați început o relație serioasă. Renunță la "zidurile" din jurul tău și nu mai trăi cu teama că vei fi trăit. Fii conștient de nesiguranța ta și nu ține aceste sentimente ascunse. A fi într-o relație înseamnă că uneori vei avea nevoie de ajutorul celui drag. Acest lucru nu înseamnă că ești neputincios sau slab. Este bine să îl lași să te susțină. Exprimă-ți vulnerabilitatea emoțională, pentru că doar așa veți reuși să vă conectați mai profund. Ești puternic, dar nu trebuie să suferi în tăcere sau să te lupți de unul singur atunci când traversezi o perioadă mai grea.

Nu încerca să dispari când ești nervos și să îngropi toate acele emoții. Poți deveni răzbunător. Învață să vorbești cu partenerul tău pentru a evita certurile aprinse. Faptul că ești perfecționist și că ai standarde foarte înalte îl fac să se simtă mereu criticat și urmărit. Fii mai tolerant cu imperfecțiunile sale. Greșelile nu înseamnă defecte. Fii mai iubitor și mai deschis la minte. Încearcă să privești imaginea de ansamblu și să nu te concentrezi doar asupra detaliilor mărunte. Aceste analize ale tale nu sunt deloc productive și pot afecta serios relația de cuplu. Câteodată, poți alege să uiți de rutină și de responsabilități, și să faci ceva spontan cu cel drag. Nu îți face griji că lucrurile nu merg conform planului, destinde-te!

Balanță

Ești foarte devotat atunci când ești implicat într-o relație, dar câteodată ai tendința să consideri că partenerul este singura ta sursă reală de fericire. Îl privești precum un "bandaj" pentru rănile tale emoționale. Poate fi epuizant pentru cel de lângă tine. Învață să fii împlinit pe cont propriu și să nu mai depinzi de o altă persoană. Încerci, în mod constant, să îi demonstrezi partenerului că îl iubești, de teamă să nu plece. Îl lași pe el să ia toate deciziile și uiți să îți îndeplinești propriile dorințe.

Ești prea interesat să menții liniștea în cuplu și să le faci tuturor pe plac, încât uiți să te preocupi de propria persoană. Ai o fire romantică și îți dorești să te exprimi sincer, dar din păcate cauți prea mult perfecțiunea și îți pasă mereu de ce cred alții despre relația ta. Partenerul tău este persoana din fața ta, nu cea care există doar în imaginația ta. Nu îți mai compara relația actuală cu cele anterioare. Nu-l blama pe partenerul tău pentru că ai suferit în trecut. Trebuie să încetezi să te mai îndoiești de capacitățile tale și să fii mereu convins că ești demn de iubire și apreciere.

un barbat o mangaie pe o femeie pe cap si ii indeparteaza o suvita de pe fata, in timp ce o priveste

Scorpion

Te dedici complet partenerul tău, încât uneori uiți să te mai preocupi de propria persoană. Învață să renunți la control și să nu încerci mereu să deții puterea absolută. Faci orice pentru ca lucrurile să se întâmple exact așa cum îți dorești, chiar dacă asta înseamnă să îl manipulezi. Nu va fi mereu așa cum vrei tu și trebuie să accepți acest lucru. Ai mai mult respect față de cel drag și nu te folosi de armele tale sexuale pentru a-l manipula. Ai pretenția ca el să fie transparent, dar tu nu reușești să îți exprimi sentimentele. Nu vrei să vorbești despre lucruri din trecutul tău sau despre alte amănunte intime. Dar nu trebuie să te simți jenat, lasă-l pe partenerul tău să te descopere așa cum ești.

Nu-l mai spiona. Nu te uita în telefonul lui sau în lucrurile personale atunci când se ivește ocazia. Simți întotdeauna că trebuie să gășești vreun motiv de îngrijorare. Nu-i mai invada spațiul și ai încredere în el. Trebuie să înveți să faci o delimitare între intuiție și paranoia. Ai mai multă încredere în el, pentru că la un moment dat riști să îl îndepărtezi pentru totdeauna din cauza incertitudinii tale.

Săgetător

Trebuie să înțelegi că dacă te implici într-o relație stabilă, acest lucru nu înseamnă că îți pierzi complet libertatea. Poți în continuare să explorezi lumea în căutare de noi aventuri. A fi într-o relație nu înseamnă că ești legat de un singur loc. Nu îți fie teamă să faci următorul pas. Este important să fii sincer și să vorbești cu partenerul tău atunci când te simți plictisit.

Faptul că organizați împreună excursii vă va apropia mai mult și îți va satisface această dorință. Dar nu te aștepta ca partenerul tău să străbată lumea în lung și în lat tot timpul alături de tine. O relație înseamnă rutină, stabilitate și angajament. Va trebui să înveți și tu să faci compromisuri. Să fii dispus să te adaptezi și să îți schimbi stilul de viață, de dragul celui iubit. Trebuie să înveți să fii mai sensibil și să ai răbdare. Partenerul tău are nevoie să fie auzit și înțeles. Nu mai critica și nu spune imediat primul lucru ce îți trece prin minte.

Citește și: O femeie ar trebui să aibă aceste 6 calități, pentru a face un bărbat să se îndrăgostească de ea

Capricorn

Ca să nu mai ai ghinion în dragoste trebuie să nu mai lași cariera să îți eclipseze relația. Depune eforturi pentru a vă menține legătura sudată. Alocă-i partenerului mai mult timp și nu mai verifica e-mailurile de la muncă atunci când sunteți împreună. Nu mai fi obsedat de control și lasă lucrurile să se desfășoare firesc. Nu poți controla fiecare aspect al vieții tale. Nu mai pune presiune pe cel drag să acționeze doar așa cum vrei tu. Ești atât de concentrat asupra obiectivelor tale, încât de multe ori îți lipsește empatia pentru persoana de lângă tine. Nu te retrage atunci când aveți discuții sincere. Lasă-l să îți descopere emoțiile. Fii iertător și respectă-l pe cel drag. 

Vărsător

De multe ori, partenerului tău îi este greu să se conecteze cu tine. Ești prea preocupat să te scufunzi în propriile gânduri, încât uiți să mai fii prezent. Trebuie să ții cont și de sentimentele lui și să nu mai lași rațiunea să decidă mereu pentru tine.

Oamenii au emoții diferite și tu trebuie să înveți să accepți acest fapt. Nu mai reprima sentimentele profunde și nu te mai controla atât de mult. Nu vei reuși niciodată să te apropii cu adevărat de cel iubit, dacă nu îi permiți să exploreze adâncurile sufletului și a minții tale. Învață să îți comunici nevoile și să ceri ajutor. Acest lucru nu te face mai puțin independent. Învață cum să fii flexibil și mai deschis în privința altor opinii din jurul tău.

Pești

De multe ori fugi de realitate și te retragi în lumea ta fantezistă. Dacă procedezi astfel, s-ar putea să pierzi șansa de a cunoaște dragostea adevărată. Fii prezent și nu scăpa din vedere ceea ce se află chiar în fața ta, din dorința de a trăi o iubire ireală, de basm. Amintește-ți că nu ești într-o comedie romantică și că nu trebuie să fii atât de idealist, mai ales când vine vorba despre viața ta sentimentală.

Comunicarea este foarte importantă. Atunci când ești nefericit, devii tăcut și te aștepți ca partenerul tău să ghicească ce îți trece prin minte. Nu mai evita confruntările. Ești prea sensibil atunci când vine vorba de feed-back și trebuie să înveți să nu mai iei totul atât de personal. Nu-i mai spune partenerului tot ce îți trece prin minte. Te plângi la nesfârșit când te-a supărat dintr-un motiv sau altul. Nu este în regulă. Unele lucruri sunt menite să rămână nespuse.

Surse articol: Thoughtcatalog / Insider / Elitedaily

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta