Horoscop
Înapoi la

Ce să nu-i spui niciodată unei Balanțe

Ce să nu-i spui niciodată unei Balanțe

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Balanțele sunt persoane diplomate și raționale, iar capacitățile lor de comunicare sunt extrem de dezvoltate pentru că le place să asculte oamenii și să fie ascultate. În ciuda faptului că au mintea deschisă și acceptă aproape orice doar de dragul de a nu intra în conflicte, există și câteva lucruri care le pot scoate din sărite pe Balanțe și ar fi bine să nu le atingi coarda sensibilă. Ele acceptă multe nedreptăți până ajung să își spună punctul de vedere care te va durea dacă tu ești cel care le-a provocat.

Iată ce să nu spui niciodată unei Balanțe dacă nu vrei să fugi după din calea ei:

Machiaj cretiv cu semnul zodiacal Balanță pe buze

 1. „Alege tu partea pe care o vrei”
  Balanțele nu suportă să fie puse în situația de a alege, ele vor totul sau nimic, iar în cazul în care trebuie să împartă ceva cu cineva, nu vor să fie ele cele care fac alegerea părții care li se cuvine. Indiferent că este vorba de mâncare, bani, obiecte sau sarcini, Balanțele nu pot decide ce păstrează pentru ele și ce oferă altcuiva. Comportamentul extrem de diplomat le împiedică să ia atitudine și cei din jur pot fi enervați de această atitudine.
 2. „Fă și tu ca ceilalți dacă vrei să fie bine”
  Persoanele născute în această zodie urăsc să fie ca toată lumea pentru că le place să se considere speciale, vor să fie diferite, mai ales că au și trăsături care evidențiază lipsa de asemănări dintre ele și ceilalți nativi ai zodiacului. De pildă, echilibrul și asumarea sunt predominante în cazul lor și așteaptă aceste virtuți și de la interlocutorii lor. De aceea, este bine să spui întotdeauna ce gândești când ești în preajma balanțelor pentru că vor fi foarte deranjate dacă te prind cu minciuna sau dacă văd lipsă de asumare din partea ta.
 3. „Sunt plin de nervi și voi exploda”
  Dacă îți pierzi calmul de față cu o Balanță, poți să îți iei gândul de la o discuție cu ea pentru că va părăsi imediat încăperea în care te afli. Balanța evită conflictele și nu se amestecă în conversații cu cei care pot reacționa urât la anumiți stimuli pentru că aceasta se așteaptă ca toată lumea să aibă autocontrol așa cum are ea. Dacă ai ceva de reproșat unei Balanțe, fă-o cu calm și ea va încerca să repare situația pentru că nu îi place să se simtă vinovată față de cineva.
 4. „Voi întârzia astăzi”
  Lipsa de punctualitate poate enerva teribil o Balanță care nu întârzie niciodată nicăieri și se așteaptă să ajungi și tu la întâlnire la ora stabilită. Dacă o faci să aștepte prea mult, se va supăra pe tine și nu îți va vorbi mult timp pentru că acesta este singurul mod în care te poate pedepsi. Balanța nu reacționează zgomotos, nu se ceartă și în niciun caz nu lovește, dar îți întoarce spatele în cele mai neașteptate situații dacă i-ai greșit. Punctualitatea este un element pe care Balanța pune mult preț și nu îi place să se amestece cu cei care nu prețuiesc timpul altora.
 5. „Ups, am făcut puțină mizerie la tine în casă”
  Curățenia și armonia sunt elementele cheie în obținerea stării de echilibru pe care o au Balanțele aproape în mod permanent. Vor considera că atentezi la starea lor psihică dacă faci mizerie în jurul lor și dacă ești o persoană dezordonată. Ele se așteaptă ca ceilalți să le facă pe plac din acest punct de vedere și sunt atente inclusiv la vestimentația și la aspectul fizic al celor din cercul de prieteni. Dacă văd o persoană nearanjată, o consideră dezordonată și neatentă la detalii, apoi o exclud din grupul lor de apropiați.

Sunt puține lucrurile care le enervează pe Balanțe, dar se simt foarte deranjate dacă nu ții cont de micile pretenții pe care le au. Nu trebuie să îți faci griji pentru că nu se vor certa cu tine absolut de loc, dar trebuie să fii atent dacă nu vrei să le pierzi din viața ta din cauza unor situatii nesemnificative pe care ele le iau prea în serios.

Citește și: De ce să nu te îndrăgostești niciodată de o Balanță

Surse articol: TimesofindiaDazzlingPrepscholar

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Ai supravieţui unei apocalipse?
Incepe quiz
Ai supravieţui unei apocalipse?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (17)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.