Horoscop
Înapoi la

Ce să nu-i spui niciodată unei Fecioare

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...

Constelația Fecioarei este de obicei asociată cu zeița greacă a dreptății, Dike. Semnul care reprezintă această zodie este o ființă cu aripi, care seamănă cu un înger și ține în mână un spic de grâu. Fecioarele sunt persoane sincere, sensibile și înțelepte pentru că analizează bine situațiile înainte de a trage o concluzie. Ele sunt firi comunicative și au talentul de a povesti cu entuziasm orice detaliu care li se pare important. Să nu credeți că Fecioarele au doar calități, sunt și ele oameni, ceea ce înseamnă că au și destule defecte. Punctul lor slab este oferit de instabilitatea emoțională care le încurcă uneori în luarea deciziilor. De asemenea, sunt superficiale atunci când vine vorba de interacțiunea cu cineva pe care nu îl agrează.

Iată ce să nu spui niciodată unei Fecioare dacă nu vrei să activezi latura ei întunecată, care se manifestă prin indiferență:

Fecioară cu aripi și spice de grâu

 1. „Stabilim mai târziu”
  Fecioarele vor să programeze totul în avans ca să fie sigure de cursul lucrurilor și să știe ce le așteaptă ca să aibă suficient timp să se pregătească fizic și psihic. Fie că este vorba de pregătirea unui discurs, a ținutei sau a machiajului, ele trebuie să aibă totul gata la ora exactă și nu le place să afle din scurt de o întâlnire. Le vei supăra foarte tare dacă amâni comunicarea unei ore pentru un eveniment important la care vor să fie impecabile.
 2. „Fii mai ordonată”
  Fecioarele nu prea sunt ordonate, dar în mintea lor au impresia că nu este așa și se vor simți jignite dacă le spui acest lucru. Încearcă să le transmiți indirect dacă au uitat să pună lucrurile la locul lor, dar nu folosi cuvinte de acest gen pentru că nu acceptă să le fie atacată imaginea pe care și-au format-o despre propria persoană. Ai grijă cum le atragi atenția și dacă greșesc ceva pentru că Fecioarele se vor supăra dacă încerci să le deschizi ochii.
 3. „Exagerezi cu dorința de a ține situația sub control”
  Ele nu vor recunoaște niciodată, dar le place să țină orice situație sub control, la fel ca în cazul programării evenimentelor. Nimic nu se poate întâmpla în jurul lor fără ca ele să primească înainte toate detaliile ca să nu fie luate prin surprindere. Le sperie foarte tare neprevăzutul și nu știu cum să reacționeze în situații de criză. Se simt mult mai bine și în siguranță dacă știu că nimic nou nu poate apărea și astfel, nu vor pierde situația de sub control.
 4. „Ai o memorie de elefant”
  Fecioarele nu uită niciodată dacă le-ai greșit cu ceva și în sinea lor vor păstra resentimentele pentru toată viața. În schimb, nu îți vor reproșa prea des ca să nu le consideri exagerate. Să nu crezi că dacă nu îți spun ceva rău, ele nu știu ce s-a întâmplat de fapt atunci când le-ai greșit. Memoria lor poate stoca tot felul de amintiri pe care ceilalți nu se chinuie deloc să le rețină. La ele se întâmplă totul de la sine și vor folosi aceste arme împotriva ta când te aștepți mai puțin, mai ales dacă le calci pe nervi.
 5. „N-are sens ceea ce spui”
  Această zodie este mereu clară și precisă, ea nu își pierde coerența foarte ușor și are toate detaliile discuției întipărite ordonat în minte, astfel încât să le expună așa cum trebuie. Este nevoie ca Fecioara să fie foarte nervoasă ca să nu aibă logică ceea ce spune și sigur nu vrei să o aduci în acest punct. O afirmație de acest gen o va face să se enerveze și mai tare și să explodeze.
 6. „Minți!”
  Fecioarele sunt cunoscute pentru sinceritatea și puritatea lor, iar dacă le acuzi de minciună, vor fi foarte deranjate pentru că vei atenta la integritatea lor. Ideal ar fi să le pui mai multe întrebări până ajungi la răspunsul pe care îl aștepți, în cazul în care simți că nu spun adevărul în totalitate. Ele nu mint decât în cazuri extreme și o fac în speranța că vor rezolva anumite situații critice.
 7. „Povestește pe scurt”
  Cea mai mare greșeală este să îi ceri unei Fecioare să scurteze povestea. Ea are darul de a se pierde în detalii și nu se va lăsa până nu va descrie totul cu lux de amănunte. Pentru ea nu este atât de important firul poveștii și contează mai mult elementele de decor sau felul în care arătau participanții la acțiunea respectivă. Nu încerca să o oprești din explicațiile pe care le dă pentru că vei stârni o adevărată furtună în sufletul ei și te va lăsa fără deznodământul poveștii dacă nu vrei să asculți tot ce are de spus.

Vei avea mai multă grijă în interacțiunea cu o Fecioară de acum înainte, după ce ai aflat care sunt sensibilitățile ei? Depinde doar de tine dacă vei folosi aceste informații în favoarea ta pentru a-ți păstra legătura frumoasă cu cei născuți sub acest semn zodiacal sau dacă vei profita de slăbiciunile lor pentru a-i face să se enerveze. Evident că nu este în regulă să te folosești de punctele slabe ale unei persoane, ci este bine să le știi ca să nu o rănești.

Citește și: 7 motive pentru care viața ta este mai bună cu o Fecioară în ea

Surse articol: TimesofindiaElitedailyWikihow

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator Ce să nu-i spui niciodată unei Balanțe

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (20)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.