Horoscop
Înapoi la

Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Gemeni

Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Gemeni

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Cei născuți sub semnul zodiei Gemeni au o capacitate mare de adaptare, sunt extrem de comunicativi și se află permanent în mișcare. Le place aventura și nu sunt adepții lucrurilor stabile, pentru că sunt guvernați de Mercur, astrul comunicării, al negocierilor și al călătoriilor. Distracția este pe primul loc în viața lor, sunt veseli, energici și gata mereu de o petrecere. Își găsesc puterea în lumina soarelui și își încarcă bateriile cu plimbări lungi și aventuroase.

Deși par solari și pozitivi mereu, există câteva elemente care le întunecă personalitatea. Gemenii nu suportă contradicțiile, nu au răbdare în nicio situație și își pierd ușor cumpătul. De cele mai multe ori, acești nativi aleg să evite oamenii conservatori și care încearcă să impună reguli în cercul din care fac parte.

Vezi ce îi deranjează cel mai tare și ce nu ar trebui să spui în preajma lor ca să nu devină irascibili:

Semnul zodiei Gemeni

 1. „Nu mai vorbi așa mult”
  Comunicarea este punctul forte al Gemenilor și îi vei ataca unde îi doare cel mai tare dacă le spui că vorbesc prea mult. Acesta este modul în care își exprimă ei sentimentele și doar așa se pot descărca de energiile negative. Gemenii sunt și buni ascultători cu o minte ascuțită, așa că vor memora fiecare bârfă auzită și o vor împrăștia în cercul lor de prieteni. Lasă-i să vorbească despre ce vor ei și prefă-te că îi asculți dacă nu te interesează subiectul, pentru că se vor simți mai bine dacă vor avea impresia că au atenția ta.
 2. „De ce nu ești niciodată serios?”
  Inteligența lor îi face să fie perverși uneori, așa că dacă nu vor obține ușor ce își doresc, vor adopta o atitudine care va induce interlocutorul în eroare. Ei păcălesc oamenii cu un zâmbet ironic și fac glume când vor să iasă din situații neplăcute. Acest aspect nu relevă neapărat o lipsă de seriozitate, ci dorința de a rămâne mereu în picioare, indiferent de situație. Nu le spune că sunt neserioși, mai bine întreabă-i de ce se comportă așa. Sigur nu vrei să îi faci să simtă că nu le-a mers planul până la capăt, pentru că vor fi extrem de afectați.
 3. „Ești urât”
  Nicio jignire nu ar trebui să se strecoare în dialogul tău cu un nativ născut în zodia Gemeni. Acesta te va face să îți pară rău pentru cuvintele rostite, având în vedere că poate ține piept unei discuții cu argumente solide. Deși pare inofensiv, acest nativ al zodiacului este foarte dur când își scoate colții, mai ales dacă îl calci pe nervi. Răbdarea nu este punctul lui forte și nu se poate controla dacă încerci să îl amesteci într-o polemică în care nu vrea să intre.
 4. „Concentrează-te”
  Spiritul lor aventurier îi face pe Gemeni să se implice în mai multe proiecte în același timp și au tendința să renunțe la toate pentru că se plictisesc să depună efort. Nu le sfida însă capacitățile intelectuale pentru că ei au o putere mare de concentrare, chiar dacă nu vor să arate de ce sunt în stare. Lasă-i să lucreze în ritmul lor pentru că duc la capăt de fiecare dată proiectele importante și nu au nevoie să îi împingă cineva de la spate. Dacă le spui că nu sunt suficient de implicați, te vor lăsa singur în mijlocul problemei pentru că vor simți că nu apreciezi efortul lor.
 5. „Nu cred că te vei descurca”
  Gemenii au dobândit multe abilități în timpul nenumăratelor aventuri în care s-au implicat. Nu există situație în care să nu se descurce pentru că au și o capacitate mare de adaptare. Poate nu vor găsi întotdeauna rezolvarea uneoi probleme, dar vor găsi o cale să meargă mai departe adaptându-se la schimbările apărute. Acești nativi sunt foarte încăpățânați și va fi greu să îi descurajezi dacă și-au propus ceva, pentru că vor îndeplini obiectivele cu mai multă ambiție dacă vei contesta puterea lor de a se ridica atunci când sunt la pământ.
 6. „Minți”
  Talentul lor oratoric îi ajută să înflorească unele adevăruri pentru a da mai multă acțiune poveștilor pe care le spun. Ei apelează des la astfel de tertipuri pentru a-și captiva interlocutorul și speră ca nimeni să nu se prindă de micile minciuni strecurate în discurs. Dacă totuși îți dai seama că acești nativi te-au păcălit, nu ar trebui să le spui în față acest lucru pentru că vor ajunge să se descurajeze și să simtă că nu mai sunt buni în ceea ce fac. Lasă-i să creadă în continuare că sunt cei mai buni în arta comunicării ca să nu se aprindă și să transformați totul într-o ceartă.
 7. „Iar te-ai răzgândit?”
  Gemenii se simt jigniți dacă cineva îi trage la răspundere pentru răsturnările de situație din viața lor. Este adevărat că iau decizii cu mare greutate și se răzândesc aproape de fiecare dată, dar nu le place ca cineva să se bage în viața lor personală. Vor face de fiecare dată ce vor simți și nu se tem să experimenteze și lucruri mai puțin plăcute. Nativii Gemeni sunt firi duale pentru că de multe ori au două personalități diferite.

Trebuie să ai grijă cum te adresezi Gemenilor pentru că frazele de mai sus îi enervează cel mai tare și se vor simți jigniți dacă nu li se recunosc atuurile. Nu încerca să intri în polemici cu ei pentru că vor evita și se vor supăra și mai tare. Grija la detalii este importantă în comunicarea cu acești nativi, având în vedere că au o limită ușor de atins și nu reacționează tocmai plăcut când sunt enervați.

 Citește și: Lucruri pe care numai zodia Gemeni le înțelege

Surse articol: TimesofindiaLibertateaBoldsky

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?
Incepe quiz
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (27)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.