Horoscop
Înapoi la

Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Leu

Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Leu

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Leii pot greu de înțeles de ceilalți în anumite circumstanțe, pentru că sunt egoiști și uneori mândria lor este prea mare, fapt care împiedică o comunicare deschisă între ei și cei din jur. Aceștia se tem să arate ce simt ca să nu fie percepuți ca niște oameni slabi și sunt înțeleși greșit când nu spun ce au cu adevărat în suflet. Încăpățânarea este un alt element definitoriu pentru acești nativi ai zodiacului și nu vor să facă nimănui pe plac.

„Leii prin natura lor au tendința de a face opusul a ceea ce li se cere. Ei cu greu respectă ordinele și nu apreciază prea mult instrucțiunile.”, a spus expertul în tarot Jeevika Sharma

Machiaj cu semnul zodiei Leu pe buze

Pretențiile lor cresc pe zi ce trece, mai ales când ajung să se considere cei mai buni și cei mai deștepți. Iată ce îi deranjează cel mai tare și ce nu ar trebui să rostești niciodată în prezența lor:

 1. „Am uitat să te includ în planurile mele”
  Dacă ai uitat să inviți un Leu la un eveniment important, va trebui să ai mare grijă cum gestionezi situația și nu trebuie să îi spui acest adevăr care îl va răni foarte tare. Se va simți exclus din planurile tale și va considera că tu nu îi acorzi atenția pe care o merită așa că te va exclude și el din tot ce va face în viitor.
 2. „Am uitat ce am discutat”
  Leul pune mult preț pe oamenii care se țin de cuvânt și care sunt demni așa cum vrea și el să fie. Dacă ți-a scăpat din vedere un mic amănunt pe care l-ați discutat, nu trebuie să afle fiindcă se va supăra foarte tare și își va exprima furia cum nu se poate mai urât. Încearcă să îi spui subtil că nu mai știi exact despre ce era vorba, nu că ai uitat complet, doar așa vei mai domoli furia care îl va cuprinde.
 3. „M-am săturat să îți fac complimente”
  Leii iubesc să audă zilnic părerea bună pe care o au ceilalți despre ei, de asta și fac tot posibilul să nu decadă în ochii celorlalți. Ei se străduiesc să arate mereu puternici și curajoși, așa că vor fi dezamăgiți dacă nu le aduci laude constant pentru că se vor simți neapreciați. Acești nativi ai zodiacului au tendința să evite oamenii care nu îi laudă și care nu se bucură pentru reușitele lor.
 4. „Ești egoist”
  Leul crede că toată lumea se învârte în jurul lui și nu se așteaptă ca cineva să aibă curajul de a-i spune în față că exagerează. El nici măcar nu vrea să accepte faptul că este egoist și consideră că cei care îl percep așa exagerează. De fapt, nu vrea să vadă realitatea pentru că egoismul nu este o calitate și ar distruge șirul de virtuți pe care le are.
 5. „Ești depășit de situație”
  Nu cumva să îi spui unui Leu că nu poate rezolva o problemă fiindcă vrea să dețină controlul oricărei situații și ar fi ca o insultă pentru el dacă ar auzi așa ceva din partea cuiva care ar trebui să îl considere cel mai descurcăreț și cel mai echilibrat. Nici încurajări nu vrea să primească, lui îi dau putere doar laudele, așa că nu te obosi să îi oferi vreun ajutor pentru că nu îl va accepta.
 6. „Trebuie să te schimbi”
  Leii vor să fie acceptați și iubiți așa cum sunt, ei nu acceptă ideea că cineva îi vrea altfel și nu permit nimănui să le ceară o schimbare. Cu acești nativi e simplu, ori îi primești în viața ta așa cum sunt, ori fugi de ei dacă știi că nu le poți suporta toanele și încăpățânarea. Nu are rost să le ceri să se manifeste diferit pentru că nimeni și nimic nu îi va schimba, având în vedere că sunt de neclintit.

Nu te poți juca niciodată cu temperamentul vulcanic, mândria și spiritul autoritar al Leilor și ar fi bine să nu îi superi dacă nu vrei să le cunoști partea cea mai întunecată pentru că ei reacționează destul de agresiv în situații neplăcute. Fă-le pe plac și viața ta va fi mult mai ușoară lângă ei.

Citește și: Lucruri pe care numai un nativ Leu le poate înțelege

Surse articol: TimesofindiaNewsncrPinkvilla

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?
Incepe quiz
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (34)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.