Horoscop
Înapoi la

Ce să nu-i spui niciodată unui Vărsător

Ce să nu-i spui niciodată unui Vărsător

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Vărsătorul este creativ și are mereu aspirații înalte pentru că muncește constant să evolueze. Alte zodii îl consideră încăpățânat, dar cuvântul care îl definește este „determinare”, având în vedere că face tot ce poate ca să își ducă activitățile la bun sfârșit. El nu se ia după vorbele celor din jur sau după aparențe și verifică fiecare informație înainte de a crede în zvonurile care circulă pe lângă ei. Ca orice alt nativ al zodiacului, și Vărsătorul are câteva defecte și câteva sensibilități care îl fac să se aprindă instant. Nu îi place să fie sufocat cu prea multă atenție, se supără dacă este criticat și nu suportă răutatea care îl face să se îndepărteze de oameni fără intenții bune.

Semnul zodiei Vărsător, integrat într-un machiaj

Iată ce să nu spui niciodată unui Vărsător dacă nu vrei să îl superi și să îți iei adio de la o relație de prietenie sau iubire cu el:

 1. „Ești prea rece cu mine”
  Vărsătorul, la fel ca cei născuți sub semnul zodiilor de apă, se gândește întotdeauna la o realitate paralelă și uneori poate părea absent în anumite discuții. Adevărul este că el se află întotdeauna cu picioarele pe pământ și participă activ la discuțiile cu interlocutorii săi, chiar dacă uneori este cu mintea în altă parte. Ar fi o insultă pentru el să îi spui că nu te ascultă sau că nu este atent la tine și în niciun caz nu trebuie să îi spui că are o atitudine rece pentru că se va supăra. El consideră că se implică suficient în discuții, relații sau proiecte.
 2. „Ești prostuț/naiv”
  Vărsătorul este mândru de abilitățile sale și va fi foarte deranjat dacă îi vei pune inteligența la îndoială. Ideile lui pot părea de neînțeles pentru cei din jur, dar el anticipează mișcările celorlalți și trăiește deja în viitor, iar în timp se va dovedi că a avut dreptate în tot ceea ce a spus. Deși e visător, nu va confunda niciodată imaginația cu realitatea și nu va vorbi pe lângă subiect, el doar va încerca să explice tot ce se întâmplă în jurul lui.
 3. „Gândește mai puțin”
  El își face tot felul de gânduri și scenarii prin care încearcă să anticipeze ce se va întâmpla în viitor și în cele mai multe cazuri chiar reușește să intuiască ce va urma. Dacă îi vei spune că face prea multe calcule sau prea multe presupuneri, va considera că îl subestimezi și te va șterge total de pe lista lui de prieteni pentru că el așteaptă de la cei dragi doar încredere, susținere și loialitate. Fiindcă el este loial și crede în cei dragi, speră să găsească acceași înțelegere la ei.
 4. „Cred că nu ai dreptate”
  Nu încerca să te contrazici cu un Vărsător pe un subiect care înseamnă mult pentru el, fiindcă te va face să regreți că nu i-ai dat dreptate. Se presupune că el știe totul despre ceva ce îl pasionează și nu ar trebui să îi pui la îndoială cunoștințele. Este adevărat că acesta este un scenariu ideal, dar mintea lui se bazează permanent pe această idee și nu acceptă să audă contraziceri sau să primească niciun fel de critici.
 5. „Greșești”
  Un nativ Vărsător consideră că știe totul și că nu are nevoie de nimic de la nimeni, mai ales când vine vorba de luarea unor decizii. Când vezi că urmează să facă un pas greșit, mai bine îl lași să realizeze singur că nu este bine ce a făcut. Se va simți deranjat de acest adevăr dureros și chiar preferă să nu îi spui nimic, decât să îi rănești orgoliul. Vărsătorul este învățat să se lovească singur de greutăți și preferă această variantă pentru că adună lecții de viață importante.
 6. „Nu mergem în vacanță anul acesta”
  Vărsătorul iubește experiențele nebune și îi place să hoinărească pentru că se plictisește într-un singur loc. Îi vei răni toate așteptările dacă vei anula o vacanță programată cu mult timp în urmă pentru că el așteaptă cu sufletul la gură fiecare ieșire din zona de confort. Plimbările sunt o gură de aer pentru acest nativ al zodiacului și adoră să descopere cât mai multe locuri noi pentru a se încărca cu energie pozitivă și cu chef de viață.
 7. „Fii mai dur”
  Această zodie nu suportă răutatea și comportamentul inadecvat în societate, așa că nu o să jignească pe nimeni niciodată. Vărsătorul se enervează foarte greu și preferă să își verse frustrarea pe propria persoană, decât să le facă rău celorlalți. Se va simți jignit dacă îi vei spune că este prea bun și îi lipsește duritatea, fiindcă va considera că nu îl apreciezi așa cum este. El te va scoate din viața lui pentru că vrea să aibă alături doar oameni care îl acceptă fără să îi reproșeze ceva.

Acum că ai aflat tot ce îi deranjează pe Vărsători și le știi toate punctele slabe, tu decizi cum folosești aceste informații și dacă vei avea grijă la exprimarea pe care o adopți în dialogul cu acești nativi sensibili și creativi. Duritatea și rigiditatea nu își au locul în discuțiile voastre, iar călătoriile vă pot consolida relația de prietenie sau de iubire.

Citește și: Zodia Vărsător: personalitate, trăsături de caracter și comportament

Surse articol: TimesofindiaLovedevaniSweetyhigh

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?
Incepe quiz
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (26)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.