Horoscop
Înapoi la

Ce să știi dacă te-ai îndrăgostit de un Taur. La ce să te aștepți de acum înainte

Ce să știi dacă te-ai îndrăgostit de un Taur. La ce să te aștepți de acum înainte

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Să nu superi niciodată un Taur dacă te-ai îndrăgostit de el! Atunci când un nativ al acestei zodii îți spune că nu mai vorbește cu tine niciodată, ei bine... chiar așa este! Taurul este încăpățânatul zodiacului așa că pregătește-te să te lupți cu morile de vânt, din când în când. Doar o personalitate foarte puternică ar putea să îi facă față!

Personalitatea unui bărbat în zodia Taur

Loial, iubitor și foarte foarte calculat… Așa ai putea descrie pe scurt un bărbat în zodia Taur. Nativii acestei zodii au o putere incredibilă de a iubi, iar atunci când își găsesc persoana potrivită n-o mai lasă să plece niciodată. Dacă un Taur îți zice că te iubește, trebuie să-l crezi pe cuvânt, pentru că el nu ar putea niciodată, dar absolut niciodată, să mintă cu așa ceva. De fapt, Taurii nu mint în general. Ei sunt foarte sinceri și simt nevoia să se înconjoare de oameni exact ca ei.

Ilustrație cu bărbatul în zodia Taur, pe fond verde

Nativii aceste zodii sunt foartecalculați, iar acest lucru îi poate face să nu fie prea distractivi. Nu sunt fanii aventurilor spontane și este foarte probabil să se supere atunci când apar schimbări neprevăzute în programul vostru. Ei consideră că totul trebuie să se întâmple după un plan dinainte stabilit, iar orice mică schimbare îi poate deranja. 

Caracteristicile Taurului la care trebuie să fii foarte atentă

Taurilor le place să dețină controlul și acceptă cu greu faptul că există multe situații care nu depind de ei și pe care nu le pot controla. Sunt convinși că, dacă ar avea șansa să încerce, ar putea să facă orice mai bine ca oricine. Taurii pot și geloși și posesivi, dar asta doar pentru că iubesc foarte mult și foarte intens. În momentul în care un Taur s-a îndrăgostit de tine, el nu mai are și o altă percepție a vieții. Tu faci parte din toate capitolele vieții lui, iar universul lui se învârte în jurul tău. Te va diviniza, fără doar și poate!

Nativul din zodia Taur este foarte atent la detalii. Nu ai putea minți niciodată un bărbat din această zodie deoarece el observă cu ușurință gesturile unei persoane care minte. De asemenea, Taurul este acel bărbat care observă de fiecare dată până și cea mai nesemnificativă schimbare pe care ți-ai făcut-o la păr. El va observa dacă ți-ai schimbat parfumul, coafura sau stilul vestimentar. Sunt întotdeauna puși la curent cu tot ce se întâmplă în viața ta. Nimic nu le scapă! Taurul este și cel care te simte atunci când ești supărată sau nervoasă. El își poate da seama rapid că starea ta s-a schimbat și va încerca să facă orice poate pentru a te vedea din nou zâmbind.

Bărbatul Taur este foarte preocupat de planul profesional cât și de cel financiar. Îi place să aibă bani și să trăiască în lux, însă asta nu reprezintă cea mai mare necesitate a lui. El are nevoie de apreciere constantă la locul de muncă și nu va sta niciodată într-un loc în care simte că munca lui nu este apreciată, chiar venerată. Te poți aștepta ca, din când în când, să treci pe numărul 2 din lista cu priorități a Taurului. El are tendința să pună munca pe primul loc, însă doar atunci când este cu adevărat pasionat de ceea ce face.

Temperamentul bărbatului Taur

În general, bărbatul din zodia Taur este foarte liniștit. El se enervează foarte greu deoarece este obișnuit să nu pună la suflet chiar orice vorbă. Totuși, dacă îl vei scoate din sărite, va izbucni și este foarte probabil să nu mai vrea să mai vorbească cu tine niciodată.

Taurii sunt și foarte tăcuți pănâ ajung într-un punct în care să se obișnuiască cu tine și să poată fi confortabili. Uneori le poate lua foarte mult până să ajungă în acel punct, motiv pentru care ei au foarte puțini prieteni. Nu le place să se înconjoare cu persoane de umplutură, iar prietenii lor trebuie să fie foarte devotați și sinceri.

Cum trebuie să fie femeia de care Taurul să se îndrăgostească

Nativul din zodia Taur nu ar putea să se îndrăgostească decât de o femeie foarte loială și sinceră, exact ca el. Totodată, el are nevoie de cineva care să îl iubească exact așa cum este și care să îi înțeleagă nevoia de control și dorința de putere. Taurul pune foarte mult preț pe feminitate și delicatețe. Femeia de care se va îndrăgosti nu poate avea latura masculină prea dezvoltată, deoarece el simte nevoia să fie masculul Alfa, iar, ca atare, partenera unui Taur nu are voie să se descurce fără el.

Bărbatul Taur adoră vinul roșu și muzică bună. Veți avea parte de foarte multe nopți romantice, cu câte un pahar de vin în mână, în timp ascultați piesele preferate, așa că asigură-te că ești fana acestor activitați. El va prefera întotdeauna o seară liniștită petrecută acasă în timp ce savurați o cină delicioasă, în locul nopților petrecute în cluburi alături de prieteni. Nu este foarte sociabil și nici aleasa lui nu ar trebui să fie pentru că nu îi place să aibă casa plină de prieteni și nici să meargă dintr-o vizită în alta.

Dacă te-ai îndrăgostit de un Taur, pregătește-te sufletește căci nu va fi ușor să ai o relație cu el! Însă odată ce ai înțeles felul lui de a fi, lucrurile se vor schimba. Taurul este în stare să-și dea și viața pentru jumătatea sa, iar asta înseamnă că dragostea lui depășește absolut orice graniță.

Acestea au fost cele mai importante aspecte pe care trebuie să le știi atunci când ești îndrăgostită de un Taur. Care este părerea ta? Tu ai avut vreodată o relație cu un nativ al acestei zodii?

Citește și: Cum să cucerești bărbatul Leu. Cele mai bune sfaturi de seducție

Surse articol: Pairedlife, Cosmopolitan, Astrologycosmos

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Aștepți primul bebe? Află dacă ești pregătit/ă corespunzător!
Incepe quiz
Aștepți primul bebe? Află dacă ești pregătit/ă corespunzător!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (62)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.