Horoscop
Înapoi la

Ce șanse ai să te desparți de iubit în această lună, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Luna aceasta este încărcată de provocări pe toate planurile, dat fiind că pe cer se petrec tot felul de evenimente care ne influențează viețile.

Neînțelegerile și dificultățile de comunicare vor fi la ordinea zilei, zvonurile ne vor invada, iar reproșurile vor tensiona viața de cuplu.

Războinicul Marte ne va face mai încăpățânați ca oricând, agresivi în limbaj și impulsivi în acțiune.

Dezamăgirile se vor ține lanț în anumite relații.

 Iată de ce unele semne sunt mai predispuse la despărțire ca altele în luna aceasta.

Ce zodii se despart luna aceasta

Berbecul

Ești o persoană de acțiune, impulsivă și cu vise mari. Dacă ai un partener care îți pune piedici sau te trage în jos și te gândești de ceva vreme să pui capăt relației, luna aceasta îți dă curaj. S-ar putea ca unii Berbeci să le spună adio partenerilor.

Taurul

În general ești o persoană care se angajează pe termen lung și celebrează iubirea cu ”I”. Nu degeaba ești fiica preferată a lui Venus. Dar nu suporți infidelitatea partenerului, chiar dacă ești mult mai liberă în gândire în ceea ce te privește. Dacă se va întâmpla să afli chiar luna asta despre o trădare a iubitului tău, s-ar putea să-i întorci spatele fără prea multe comentarii. Cel puțin temporar.

Gemenii

Singurul motiv care te-ar putea face să te desparți de cineva luna aceasta este plictiseala. Dacă simți că senzaționala ta poveste de dragoste s-a transformat într-o rutină anostă, este posibil să te gândești la divorț sau măcar la o separare pentru o anumită perioadă. Șansele sunt, totuși, reduse să te desparți în luna aceasta.

Racul

Ești foarte statornică atunci când vine vorba de relațiile de cuplu și de familie, așa că predispoziția ta spre divorț sau separare este scăzută. Ești dispusă chiar să treci cu vederea lucrurile care te nemulțumesc la partenerul tău, ca să menții pacea în paradis. Șansele să te desparți în general anul acesta sunt mici spre nule în cazul tău, dar nu înseamnă că ești totdeauna fericită. Chiar dacă nu iei o decizie radicală, conflictele cu partenerul pot fi frecvente.

Leul

Dacă te vei dovedi orgolioasă și egocentrică luna aceasta, este posibil ca partenerul tău să-ți spună adio. Desigur, dacă neînțelegerile dintre voi durează de ceva vreme. El este dispus să găsească soluții împreună cu tine și să încercați să reparați relația voastră. Dacă vei continua să ignori dorințele sale, s-ar putea ca în curând să-ți comunice că se pregătește să iasă din relație.

Fecioara

S-ar putea să apară turbulențe în relația ta de iubire. Dacă ești la începutul unei legături, este posibil să-ți dai seama că te-ai grăbit să începi relația și să îi pui punct, înainte de a deveni prea serioasă. Dacă, însă, legătura ta durează de mai multă vreme, nu vei face prea curând pasul cel mare, ci vei rămâne cu partenerul, în ciuda divergențelor voastre de opinie.

Balanța

În casa ta domnește armonia luna aceasta, așa că șansele să te desparți de partener sunt foarte mici. Mai degrabă, dacă ești singură, ai șansa de a-ți găsi sufletul pereche, pentru că ești foarte receptivă la vibrațiile energetice ale iubirii.

Scorpionul

Te concentrezi destul de mult pe alte aspecte ale vieții tale luna aceasta, cum ar fi familia extinsă, serviciul sau sănătatea. Iată de ce nici dacă ai vrea să te desparți nu vei avea timp. Dar nu este cazul, pentru că lucrurile stau bine între tine și partener, iar micile conflicte care apar se aplanează de la sine.

Săgetătorul

Dacă nu ești deja singură, ai grijă, pentru că luna curentă are influențe negative asupra aurei tale de dragoste. Jupiter, planeta care te guvernează ar putea avea o relație conflictuală cu războinicul Marte, dar și cu întunecatul Saturn. Deci temperează-ți pornirile belicoase și fii mai atentă la partenerul tău, dacă vrei să-l păstrezi lângă tine în această lună.

Capricornul

S-ar putea să ai nevoie de perioade mai lungi de solitudine și reflecție, ceea ce este destul de neplăcut pentru un partener mai puțin răbdător. Iată de ce îți va fi greu să menții relațiile de-abia închegate, în schimb nu trebuie să te temi în cazul legăturilor mai vechi, pentru că iubitul îți cunoaște deja metehnele și le acceptă.

Vărsătorul

Vei fi ferită în general de spectrul despărțirii. Dar nu te culca pe o ureche; configurațiile astrale de la sfârșitul lunii  nu îți sunt tocmai favorabile. Dacă vrei să fie armonie în căminul tău, este bine să renunți la tendința sâcâitoare de a aduce mereu în vorbă greșelile pe care ți le-a făcut partenerul în trecut.

Peștii

S-ar putea să cazi pradă unor adevărate provocări emoționale. Este dificilă exprimarea emoțiilor și crește excesiv sensibilitatea și ai putea să cazi pradă amăgirilor. Cât despre Soare, influența sa este ambivalentă, de aceea păzește-te să iei decizii radicale în această lună și amână discuțiile de cuplu pentru perioada următoare.

Surse foto: Istock

Articolul urmator Cum să îți dai seama că un bărbat este interesat de tine, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (19)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.