Horoscop
Înapoi la

Ce se întâmplă când se îndrăgostește un Berbec

Ce se întâmplă când se îndrăgostește un Berbec

Alexandra Dragoi

Oamenii își arată sentimentele în feluri foarte diferite. Dacă unii își arată sentimentele pe față, alții preferă să dea de înțeles că sunt îndrăgostiți și să facă tot felul de gesturi ca să îi atragă atenția persoanei pe care au pus ochii. 

Influențele astrale au un rol important în definirea caracterului și personalității fiecare persoane, mai ales în ceea ce privește dragostea. Ți-am pregătit pentru astăzi un articol în care explicăm pe larg cum se comportă un Berbec atunci când se îndrăgostește. 

Cum se comportă un Berbec îndrăgostit 

femeie inima

Spontan, agitat, sincer - așa poate să fie descris pe scurt un nativ din zodia Berbecului. Deși este o fire foarte impulsivă și competitivă, nu îi place să stârnească un conflict și preferă să se retragă dacă lucrurile scapă de sub control. 

Spontaneitatea lui șochează pe toată lumea, iar prietenii lui îl consideră o sursă inepuizabilă de idei și creativitate. Este una dintre cele mai sincere zodii, chiar dacă de multe ori a avut de pierdut pentru că a spus lucrurilor pe nume. 

În dragoste, Berbecul joacă cu cărțile pe față. Nu s-a ferit niciodată să spună ceea ce îl deranjează la persoana de lângă el și nici nu s-a eschivat vreodată când „i s-a pus pata” pe cineva. Îți dai seama că s-a îndrăgostit pentru că este în permanență cu ochii pe o singură persoană. Încearcă să intre în vorbă cu persoana după care i s-au aprins călcâiele cu orice chip și nu se ferește să îi facă complimente.

În același timp, Berbecul spune tot ce are de spus încă de la prima întâlnire. Nu are un set de reguli stricte de care ține cont atunci când intră într-o relație, dar nici nu vrea să se arunce cu capul înainte dacă nu este sigur că persoana din fața lui este potrivită. 

Chiar dacă îți vine greu să crezi, nativul Berbec este o fire foarte romantică. Adoră să își surprindă partenerul cu cine romantice, declarații de dragoste și nu se ferește să îi spună partenerului cât de bine se simte alături de el. 

zodia berbec

Din păcate, nu poate să fie totul numai lapte și miere. Partea mai puțin plăcută la un Berbec este că, atunci se îndrăgostește, începe să își neglijeze atât familia, cât și prietenii apropiați. Nu are ochi decât pentru persoana iubită și nu concepe să treacă o zi fără să o vadă. Din acest lucru rezultă altele două: pe de o parte, prietenii și familia vor începe, involuntar, să nu fie de acord cu partenerul Berbecului pentru că îi plasează pe ei pe locul doi, iar pe de altă parte, Berbecul o să devină sufocant pentru cel de care s-a îndrăgostit. 

Pentru Berbec ar fi mai bine să găsească o cale de mijloc. Altfel, o să alerge după doi iepuri și există riscul să nu prindă niciunul. 

După ce trece de perioada de acomodare alături de noul partener, Berbecul începe să analizeze foarte mult. Este foarte atent la comportamentul celuilalt, la limbaj, dar și la sentimente. Are pretenția ca partenerul să îi ofere tot atâta iubire precum el și nu concepe să fie luat peste picior. 

Dacă ești o fire căreia îi place să experimenteze lucruri noi, faci o pereche bună cu un Berbec. Nu trebuie să îți faci griji că o să intervină rutina, pentru că nativul Berbec nu rămâne niciodată în pană de idei. 

Așadar, dacă vrei să ai o relație cu un Berbec, nu trebuie să te străduiești prea tare să îi ghicești sentimentele, dar este neapărat necesar să fii sinceră, spontană și romantică. 

Dacă ești deja într-o relație cu un Berbec, aruncă o privire aici și vezi dacă anul acesta o să sune clopote de nuntă pentru tine! 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Ce tragedie ti se va intampla in viata?
Incepe quiz
Ce tragedie ti se va intampla in viata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (40)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.