Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Ce simte fiecare zodie când își întâlnește sufletul pereche

Otilia Geavlete

Chiar și cele mai sceptice zodii visează în secret la sufletul lor pereche. Poate că unii nu îi spun astfel, dar se gândesc, cu siguranță, la o persoană care să îi completeze, să îi înțeleagă și să fie întotdeauna alături de ei, la bine și la greu. 

Astrologii spun că, atunci când îți întâlnești sufletul pereche, ai un sentiment cu totul special, de recunoaștere sau familiaritate, te simți atras în mod irezistibil către persoana respectivă. Cei care cred în vieți anterioare sunt convinși că sufletul pereche este cineva pe care l-au întâlnit și în altă viață, de care sunt legați printr-un fir karmic indestructibil. 

sarutare

Pentru fiecare zodie, recunoașterea sufletului pereche funcționează într-un mod diferit. Iată care sunt semnele că ți-ai întâlnit sufletul pereche, în funcție de zodia ta. 

Ce simți când îți întâlnești sufletul pereche

Berbecul

Semnul tău este activ și înflăcărat, dominat de năvalnicul Marte. De aceea, vei simți o pasiune intensă și inexplicabilă față de persoana care îți este destinată, din primul moment în care o vei întâlni. Chiar și după ce acest sentiment mistuitor se mai domolește, vei păstra o dorință permanentă de a fi în preajma acestei persoane, de a-ți împărți întreaga viață cu ea. Se spune că Berbecul are uneori intuiții mistice. De aceea, este posibil să știi cu exactitate că ți-ai găsit sufletul pereche, după focul intens care se aprinde în sufletul tău. 

Taurul

Ești un semn care își dorește stabilitate și confort în relație, iar planeta care te guvernează, grațioasa Venus, îți dă în plus și o mare senzualitate. Atunci când îți întâlnești sufletul pereche, simți că în sfârșit te poți așeza și odihni lângă cineva în care ai încredere deplină. Ai un sentiment de protecție și tihnă, încât nu îți mai trebuie nimic altceva. O singură privire a persoanei respective este un adevărat răsfăț pentru tine, iar mințile voastre sunt atât de asemănătoare, încât vă înțelegeți chiar și fără cuvinte. 

Gemenii

Pentru că te afli sub semnul lui Mercur, comunicarea și schimbul de idei sunt lucruri foarte importante pentru tine. Când îți întâlnești sufletul pereche, ai sentimentul că ai regăsit pe cineva cu care poți discuta o veșnicie, care îți înțelege cele mai subtile gânduri și te stimulează, la rândul său, prin tot ceea ce spune. În plus, nestatornicia ta se evaporă în preajma sufletului pereche. Simți că în sfârșit vrei să te așezi, să fii mereu cu aceeași persoană. Ai sentimentul pe care îl trăiește un călător ostenit, care și-a găsit oaza de liniște. 

Racul

Pentru tine este foarte important să găsești o persoană care să te iubească la fel de mult pe cât o iubești tu, care să-ți ofere un sentiment de protecție necondiționată. Semnul tău lunar este dominat de nebănuite adâncimi emoționale, de aceea sufletul tău pereche nu poate fi decât cineva care îți înțelege toate vibrațiile inimii. Atunci când simți o intensă încredere într-o persoană și ai siguranța că nu te va abandona niciodată, probabil că ți-ai întâlnit marea iubire. Intuiția ta îți permite să vezi dincolo de aparențe, deci vei simți firul karmic care te leagă de persoana respectivă. 

Leul 

În apropierea sufletului tău pereche simți nevoia să strălucești exact ca Soarele, care este astrul ce te guvernează. Tot ceea ce este mai bun din tine iese la suprafață și ai sentimentul că respectiva persoană îți stimulează întregul tău potențial. Simți un val de generozitate și o dorință de a face fericită acea persoană, precum și o pasiune intensă, specifică semnelor de foc. Ceea ce este și mai important, în preajma sufletului pereche nu mai ai mereu nevoia de a ieși în față și a te face remarcată, pentru că vrei ca și persoana iubită să fie în lumina reflectoarelor. 

Fecioara

Ca și Gemenii, ești condusă de Mercur, de aceea simți nevoia unei comunicări totale cu partenerul tău. Nu ai ușurința în conversație a Gemenilor, nici nu ești atât de socială ca ei, dar necesitatea unei relații profunde este definitorie pentru tine. Știi că ți-ai întâlnit sufletul pereche când dai de o persoană în care ai deplină încredere, pe care o înțelegi până în străfunduri și îți dai seama că te înțelege la fel de bine. În prezența acestei persoane simțul tău critic amuțește, nu mai simți nevoia să judeci, ci doar să îi vorbești de la suflet la suflet, pentru că recunoști în ea oglinda ta perfectă. 

pasiune

Balanța

Pentru tine, sufletul pereche este cineva care se deschide către tine asemeni unui vas comunicant, o persoană de care te simți legat de mii de fire invizibile și pe care ai așteptat-o toată viața. Fiind un copil al lui Venus, dragostea este foarte importantă pentru tine, acel tip de iubire care face ca tot Universul să-ți stea la picioare. În preajma sufletului pereche ai o adevărată intuiție secretă că ai mai întâlnit cândva acea persoană și că vrei să trăiești lângă ea pentru totdeauna. Deși este greu să găsești pe cineva de acest fel, firul karmic îți va scoate cu siguranță înainte pe cel care îți este destinat de astre. 

Scorpionul

Ca și Berbecul, ești condusă de Marte, de aceea pasiunea este esențială pentru tine. Te afli mereu în căutarea unor relații intense și te hrănești din puterea sentimentelor erotice. Dar, când îți întâlnești sufletul pereche, simți că între tine și el este mult mai mult decât o simplă atracție sau o dragoste obișnuită. Scorpionul este vestit pentru intuițiile tale oculte, iar acestea funcționează cu intensitate în preajma persoanei care îi este sortită. Vei ști fără urmă de îndoială că ți-ai întâlnit alesul, pentru că inima ta ți-o spune imediat și mintea ta acceptă fără rezervă glasul inimii. 

Săgetătorul

Pentru că Jupiter este planeta sufletului tău, ai strălucirea și puterea acestui corp ceresc, stăpân printre aștri. De aceea, libertatea ta este cel mai important lucru în cazul tău, iar, în preajma sufletului pereche, ai sentimentul că ai întâlnit pe cineva care nu te va îngrădi niciodată. Sufletul pereche este acea persoană pentru care ești dispusă să renunți la granițele tale și la marile aventuri, pentru că prezența sa îți este suficientă. În realitate, nu vei renunța la nimic, pentru că sufletul tău pereche este cineva la fel de liber și aventuros ca și tine, deci veți trăi împreună lucruri senzaționale.

Capricornul

Fiind semnul favorit al lui Saturn, viața ta este pusă în slujba lucrurilor mărețe ce se pot înfăptui în Timp și a relațiilor cu adevărat semnificative. Când îți întâlnești sufletul pereche, ai sentimentul unei legături profunde, ce trece dincolo de timp și de spațiu. Acesta este darul planetei care te protejează, de a-ți putea regăsi marea iubire, alături de care știi că ai trăit și în alte vieți sau în alte Universuri. Acest sentiment mistic domină alegerile Capricornului, care este atras irezistibil de o persoană pe care este convins că a mai întâlnit-o cândva. 

Vărsătorul

Creativul Uranus este planeta ta guvernatoare, de aceea ai o minte extraordinară, demnă să pătrundă misterele cosmice. Știi cu certitudine când te afli în preajma sufletului tău pereche, pentru că nu mai vrei să porți nici o mască în preajma sa ci te dezvălui așa cum ești cu adevărat, cu bune și rele, cu forțele și slăbiciunile tale. Sufletul pereche este cineva cu care simți că poți schimba lumea și poți descoperi toate tainele Universului.  în preajma sa, intuiția și creativitatea ta sunt amplificate, iar imaginația ta se descătușează, iar acestea sunt cele mai importante forțe ale tale. 

Peștii

imbratisare

Ești condusă de marele mag al zodiacului, amăgitorul Neptun, de aceea intuițiile și puterile tale extrasenzoriale sunt mai pronunțate ca ale oricărui alt semn din zodiac. Aștepți dintotdeauna să îți întâlnești sufletul pereche, mai ales că iubirea este primul motor al vieții tale. Atunci când îl întâlnești, îl recunoști imediat, pentru că vraja dintre voi depășește orice alt sentiment uman. Sufletul tău pereche te face să scoți la iveală ce este mai frumos în tine și dă orizonturi nelimitate lumii și acțiunilor tale. 

Surse foto: Pixabay, Pexels

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (20)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Duminică, 18 aprilie 2021

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!