Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Ce spun cărțile de tarot despre destinul tău, în 2022, în funcție de zodie

Ramona Jurubita

Anul 2022 este anul lui Venus, iar suma totală a cifrelor este 6 care reprezintă numărul iubirii, frumuseții și plăcerii. Cele 12 luni ale anului vor aduce multă creativitate, căldură și dragoste, acestea fiind calitățile însumate ale lui Venus. Va fi un an memorabil și se vor naște noi povești de iubire, dar vor apărea și multe oportunități pentru noi începuturi în plan profesional.

Se vor crea conexiuni spirituale de un nivel înalt, iar imaginația va atinge cele mai înalte culmi, timp în care visele vor deveni realitate. Pentru că viața are și suișuri, dar și coborâșuri, este normal să apară și momente trecătoare de cumpănă. Cărțile de tarot îți oferă informații prețioase despre evenimentele ce vor urma, iar tarotscopul îți va ghida pașii în noul an.

Iată ce spun cărțile de tarot despre destinul tău, în 2022:

Cărți de Tarot

Berbec

Semnul tău zodiacal este guvernat de planeta Marte, ceea ce înseamnă că ești activ, aventuros și nerăbdător. Îți place să explorezi necunoscutul și te ferești de monotonie, de limite sau de tiparele societății.

Anul acesta vei fi condus de energia Lunii și te vei simți extraordinar pentru că vei avea parte de libertate, așa cum îți place ție, însă vei simți un carusel de emoții care te vor purta pe culmi necunoscute.

În plan profesional nu îți va merge așa cum îți dorești și permanent îți vei dori să faci o schimbare. Acest lucru va avea un impact negativ asupra carierei tale pentru că nemulțumirile se vor reflecta în performanțele de la locul de muncă. O schimbare benefică va fi posibilă abia în ultima parte a anului, așa că la început trebuie să lucrezi cu calm și să nu renunți la ce ai deja. Din punct de vedere financiar vei sta destul de bine, dar te vei compara cu alții și vei simți o oarecare dezamăgire. Folosește banii cu cap dacă nu vrei să îți pierzi și economiile pe cumpărături inutile.

Nu uita că în dragoste este nevoie să îți arăți afecțiunea zi de zi față de partener, ca el să nu simtă nicio secundă că nu îl mai iubești. Dacă ești într-o relație toxică, ai mari șanse să scapi din ea, pentru că acest an îți va aduce noi oportunități în plan amoros.

Gândurile tale negative și durerile sufletului ar putea să se transforme în dureri la nivelul corpului. Este indicat să îți îmblânzești emoțiile prin terapie ca să îți protejezi astfel și sănătatea fizică.

Sfat important pentru anul 2022
Înconjoară-te de aroma lemnului de santal în fiecare zi, acest lucru îți va spori spiritualitatea și te va menține relaxat.

Terapia prin culoare pentru anul 2022
Conform predicțiilor de Tarot pentru 2022, crem, alb murdar și galben pal sunt culorile care îți vor aduce optimism.

Taur

Semnul zodiei tale chiar îți reflectă personalitatea, pentru că ești încăpățânat și hotărât. Ai spirit practic și găsești soluții pentru orice situație dificilă, iar când dorești ceva, nu te lași până nu obții acel lucru. Stabilitatea te atrage mai mult și nu îți place să ieși prea des din zona de confort, pentru că preferi să te relaxezi în casa ta cu mâncare bună.

În acest an, vei fi condus de energia lui Saturn care va aduce echilibru în viața ta. Vei explora aspectele pozitive ale lucrurilor care te înconjoară și vei lua cu calm cele mai bune decizii din viața ta, dar va trebui să muncești din greu pentru ele. Vei stârni aprecieri în rândul apropiaților dacă vei continua să fii la fel de implicat în tot ceea ce faci.

Cu toate acestea, viața ta profesională va fi zguduită puțin în 2022 de evenimente neprevăzute, dar plăcute. Toate sacrificiile tale din trecut vor da roade, iar cariera ta va suferi câteva schimbări majore care îți vor încununa succesul și devotamentul față de meseria ta.

Din punct de vedere financiar vei sta foarte bine, doar dacă nu arunci cu banii pentru plăceri de moment. Cumpătarea este cheia unei vieți liniștite, mai ales că vei câștiga foarte mult în urma semnării unor noi contracte. Trebuie să știi cum să îți gestionezi veniturile ca să nu te alegi cu vânt prin buzunare. Investițiile în jocurile de noroc pot aduce pierderi uriașe, așa că fii precaut anul acesta.

Cărțile de Tarot spun că nevoile tale personale vor fi satisfăcute în 2022 pentru că te va prinde în relația visurilor tale. Vor fi și momente prielnice pentru cereri în căsătorie și pentru legarea jurămintelor, având în vedere că Venus ghidează toate zodiile pe această cale a iubirii eterne.

Iți vei sărbători toate realizările împreună cu familia și te vei vindeca de suferințe mai vechi în compania lor. Probleme de sănătate majore nu vor apărea, doar mici infecții care pot fi tratate ușor.

Sfat important pentru anul 2022
Fii recunoscător pentru tot ce ți se întâmplă.

Terapia prin culoare pentru anul 2022
Culoarea cerului și albastrul oceanului vor fi de bun augur pentru tine.

Gemeni

Tu ești condus de Mercur și ai lejeritate în exprimare, ești iubit de cei din jur care se apropie de tine în mod inexplicabil. Ai mintea iute și răspunzi rapid oricărei provocări, îți place distracția și vrei să explorezi lumea. De asemenea, ești un bun prieten și te pricepi să ții companie în zilele mohorâte.

Anul acesta vei fi ghidat de energia puternică a lui Saturn, care îți va deschide ochii și astfel vei realiza că a venit momentul să îți alegi calea în viață. Din păcate, îți va fi greu să scapi de energiile negative pe care le-ai adunat în ultimul timp.

Vei simți nesiguranță la locul de muncă și te va deranja atitudinea colegilor care îți vor pune piedici în drumul tău spre succes. Să nu îți faci mari așteptări pentru că 2022 nu va fi un an în care vei realiza ceva important în plan profesional. Fii foarte sigur pe decizia ta în cazul în care te gândești să îți schimbi locul de muncă pentru că s-ar putea să regreți noua alegere.

Conform previziulilor Tarotscopului, vei întâmpina dificultăți financiare în acest an și trebuie să eviți investițiile majore pentru că ai toate șansele să fii înșelat. Încearcă să nu oferi bani cu împrumut pentru că s-ar putea să nu îi mai primești niciodată înapoi.

Există și vești bune pentru că în plan familial vei avea parte de susținerea de care ai nevoie. În relațiile amoroase pot apărea câteva provocări, dar dacă e iubire adevărată la mijloc, vei trece cu bine peste orice încercare.

Te poți confrunta cu câteva probleme hormonale din cauza stresului acumulat și nu trebuie să lași problemele emoționale să îți afecteze legătura cu cei din jur.

Sfat important pentru anul 2022
Înconjoară-te de oameni care aduc în viața ta pozitivitate și optimism.

Terapia prin culoare pentru anul 2022
Nuanțele de roz și de lila îți vor aduce liniște sufletească și îți vor menține spiritul calm.

Rac

Zodia ta este guvernată de Lună și de aceea ești o ființă sensibilă și emoțională. Ai un al șaselea simț care te scutește în general de multe probleme petru că intuiția ta nu greșește niciodată. Îți place să fii înconjurat tot de semne de apă ca să preiei din energia lor pozitivă.

În 2022 vei fi condus de Mercur care îți va aduce stabilitate pe toate planurile, dar totul se va transforma radical în viața ta. Vei găsi echilibru în ceva ce nu te atrăgea în trecut și vei privi cu încredere spre viitor.

În plan profesional o vei duce foarte bine pentru că îți vei descoperi noi talente și îți vei spori veniturile prin intermediul abilităților tale. Atitudinea pozitivă, combinată cu munca și perseverența îți vor aduce avantaje tot anul.

Nu vei duce lipsă de bani în 2022 pentru că vei câștiga din mai multe surse. Poți chiar să investești în ceva ce îți va aduce beneficii pe termen lung, poate o casă sau o mașină.

Anul acesta nu te vei preocupa de relațiile amoroase pentru că te vei concentra pe carieră, iar în cazul în care ai deja un partener, acesta îți va reproșa că îl neglijezi, însă va rămâne lângă tine pentru că simte că ai situația sub control.

Familia îți va sprijini eforturile și nu vei avea nicio grijă, iar sănătatea îți va fi afectată doar de micile viroze sezoniere. Nu vei avea mari probleme, dar ar fi bine să ai un stil de viață echilibrat ca să nu îți scadă imunitatea.

Sfat important pentru anul 2022
Petrece mai mult timp în aer liber, pentru că natura te va ajuta să găsești un echilibru între viața profesională și cea personală.

Terapia prin culoare pentru anul 2022
Culoarea verde și toate nuanțele sale te vor încărca energetic în acest an.

Ascensiune profesională pentru 2022

Citește și: Rezoluțiile de Anul Nou de care fiecare semn zodiacal are nevoie pentru a supraviețui anului 2022

Leu

Ești condus de Soare și reprezinți un semn de foc plin de încredere și dinamism. Îți place competiția și vrei să conduci totul în jur, de aceea ambiția este una dintre trăsăturile tale dominante.

Anul acesta vei fi condus de energia Focului și a Pământului, așa că vei fi extrem de energic pe tot parcursul anului. Te vei implica în multe proiecte și nu o să recunoști că îți este greu să faci față provocărilor.

În plan profesional vei avea multe probleme pentru că o să intrii în conflicte cu șefii, iar acest lucru îți va aduce doar dezavantaje. Nu vei ceda și te vei ambiționa să le arăți că ești foarte bun în ceea ce faci, iar spititul tău de luptător de va ajuta să ieși cu fruntea sus din situațiile neplăcute.

Vei fi cheltuitor în acest an și o să simți că pierzi agoniseala de o viață dacă nu vei asculta sfaturile familiei care știe mai bine cum să gestioneze veniturile. Spre sfârșitul anului vei simți epuizare pentru că o să vrei să muncești mai mult ca să câștigi mai mult.

În plan amoros vei avea parte de o relație extrem de pasională și iubirea voastră va atinge apogeul mai repede decât te-ai aștepta. Legătura cu această persoană te va face să fii tensionat în preajma celorlalți și să te distanțezi de familia ta.

Ai grijă când pleci la drum lung pentru că ești predispus la accidentări, dar poți sta liniștit că bolile grave nu se pot lipi de tine.

Sfat important pentru anul 2022
Bea mai multe lichide pentru că îți vor reduce problemele de sănătate.

Terapia prin culoare pentru anul 2022
Culorile galben și portocaliu îți vor aduce optimism în acest an.

Fecioară

Ești condus de Mercur și de aceea ai o gândire logică și analitică. Preferi ca totul în jurul tău să fie sistematic pentru că așa înțelegi mai bine ce se întâmplă. Preferi stabilitatea și îți este greu să te adaptezi la schimbări majore, dar în același timp conștientizezi că uneori este necesar să faci modificări stilului tău de viață.

Anul acesta te va ghida energia Lunii, vei deveni mai dinamic decât de obicei și o să fii deschis spre noi experiențe pentru că te vei transforma într-un spirit liber.

Colegii de la muncă te vor supune unor provocări pentru că vor să eșuezi și să îți ia locul. Ambiția ta din ultima vreme i-a deranjat pe cei din jur și au început să simtă că se află în competiție cu tine. Încrederea în tine va fi cheia succesului în acest an și nu vei băga în seamă răutățile, așa că vei reuși să atingi apogeul carierei tale, profitând de toate oportunitățile care apar.

Abundența financiară va fi la ordinea zilei pentru că vei primi o mărire de salariu, dar și pentru că valoarea investițiilor din trecut va crește. Este momentul perfect să cumperi și o mașină sau un alt bun material de care aveai nevoie de mult timp.

Iubirea de sine va fi tot ce ai nevoie ca să te simți mai bine în zilele dificile și te vei răsfăța în toate modurile posibile. O să ai parte de o perioadă de introspecție în care vei înțelege ce fel de partener îți dorești lângă tine. Dacă ești într-o relație toxică, vei scăpa din acest cerc vicios dacă ai puțin curaj să spui „nu” când ceva nu este pe placul tău.

Vindecarea rănilor din trecut este necesară în acest an ca să poți merge mai departe cu sufletul tratat și cu fizicul într-o formă de invidiat. Ai nevoie de putere ca să îți poți urma visele, așa că o dietă echilibrată este tot ce îți lipsește.

Sfat important pentru anul 2022
Interacționează mai mult cu animalele tale de companie pentru că vei găsi în ele prietenia pe care nu o găsești în oameni.

Terapia prin culoare pentru anul 2022
Alb și maro vor fi culorile tale norocoase.

Balanță

Ești ghidat în viață de Venus și ai gusturi rafinate, vrei ca totul să fie perfect în jurul tău. Aceste pretenții nu sunt nefondate pentru că muncești mult să găsești un echilibru în viața ta și să ai tot ce îți dorești.

În 2022 vei fi condus de Ketu, vei fi reflexiv și orientat spre strategie, dar vei avea și o înclinație spre spiritualitate, ceea ce nu concepeai în trecut. Ți se va dovedi că a meritat să ai răbdare până acum și vei fi răsplătit pentru eforturile pe care le-ai făcut.

La locul de muncă îți vei atinge obiectivele mai ușor pentru că lucrurile se vor așeza în favoarea ta, mai ales spre sfârșitul anului. Mai ai nevoie de puțină cumpătare în primele luni din 2022 pentru că graba îți poate strica treaba. Dacă vrei să te orientezi spre o altă carieră, nu lua o decizie pripită, mai bine așteaptă să vezi cum evoluează totul în locul în care te afli.

O să câștigi bani din mai multe surse și vei fi tentat să investești în bijuterii ca să poți crește valoarea câștigurilor tale colosale.

Ai mari șanse să îți găsești sufletul pereche pentru că Venus lucrează în favoarea celor singuri. Dacă ești într-o relație, vei găsi liniștea de care aveai nevoie alături de partener și nimic nu vă va despărți pentru că legătura voastră puternică nu poate fi ruptă.

Mergi la medic pentru că sănătate îți va fi șubrezită de efortul fizic depus și te poți trezi cu probleme ale articulațiilor sau cu dureri de spate.

Sfat important pentru anul 2022
Elimină din viața ta oamenii care îți aduc energii negative și stai mai mult cu familia ca să îți dea putere.

Terapia prin culoare pentru anul 2022
Galben și auriu îți vor aduce prosperitate pe toate planurile.

Scorpion

Zodia ta este guvernată de Marte și de aceea ești sensibil, misterios și secretos. Te implici foarte mult în problemele celor dragi și întreci așteptările tuturor atunci când iubești petru că ești dedicat și loial.

Anul acesta vei fi condus de enrgia lui Pluto care te va încărca cu răbdare și spirit de analiză. Nu te vei grăbi să judeci oamenii și vei analiza cu calm fiecare situație.

Cariera ta va trece la următorul nivel pentru că superiorii ți-au văzut eforturile și au decis că este momentul să te recompenseze. Nu te grăbi însă cu îndeplinirea noilor atribuții pentru că vei avea nevoie de mai multă atenție și concentrare pentru a face față provocărilor.

Câștigurile nu vor fi la fel de înalte ca funcția pe care o vei ocupa în companie, așa că va trebui să îți micșorezi cheltuielile ca să nu ai probleme cu plata facturilor.

În acest an ai șanse de căsătorie dacă ai o relație care durează de mai mulți ani, iar dacă ești singur, vei întâlni pe cineva potrivit pentru tine. Cu părinții poți avea câteva conflicte pornite fără vreun motiv întemeiat și este bine să lași de la tine ca să nu îi rănești.

Sănătatea nu îți va fi afectată pentru că ai învățat din greșelile trecutului și știi să ai grijă de tine. Controalele periodice sunt de asemenea o prioritate și nu vei neglija niciun aspect al stării tale fizice.

Sfat important pentru anul 2022
Donează ceva celor săraci și acest lucru îți va aduce liniște sufletească.

Terapia prin culoare pentru anul 2022
Culorile alb și crem vor aduce armonie în viața ta.

Citește și: Cele mai ghinioniste zodii în 2022: nativii care trebuie să se aștepte la ce este mai rău!

Săgetător

Ești guvernat de Jupiter, nu îți plac lucrurile monotone, ești mereu pe fugă și aduci o pată de culoare în cercul tău de prieteni. Simțul umorului bine dezvoltat te salvează din multe situații grele, așa că profiți la maxim de calitățile cu care ai fost înzestrat.

Anul acesta vei fi ghitat de energia lui Mercur, așa că vei fi mult mai activ și vei reuși să faci progrese în cariera ta. Vei face totul din pasiune și nu vei simți că muncești nici măcar o zi.

Vei avansa rapid la locul de muncă pentru că toate eforturile tale vor da roade imediat și vei avea sprijinul Universului să faci tot ce ți-ai propus.

Cheltuielile financiare vor fi fluctuante pentru că pot apărea nevoi neașteptate care te vor forța să scoți mai mulți bani din buzunar. Nu investi în lucruri nefolositoare pentru că nu se știe niciodată când ai nevoie de economii.

Viața amoroasă va fi în continuă mișcare în 2022 și vei experimenta mai multe senzații alături de persoane diferite până când o vei întâlni pe cea potrivită. Va trebui să depui eforturi pentru a-ți păstra familia unită și pentru a rezolva câteva probleme mai vechi.

Sfat important pentru anul 2022
Plantează un copac anul acesta ca să simți că ai realizat ceva pe termen lung.

Terapia prin culoare pentru anul 2022
Culoarile verde și turcoaz îți vor aduce noroc și energie.

Anul 2022 vine cu multă iubire

Capricorn

Semnul tău zodiacal este condus de Saturn, de aceea ești muncitor, sincer și îți setezi obiective înalte pe care le îndeplinești de fiecare dată. Autocontrolul și determinarea te ajută să nu te lași dus de val ca să nu cumva să te abați de la planurile tale mărețe.

În 2022 te va influența energia lui Jupiter care este planeta înțelepciunii. Te vei dezvolta mult datorită deciziilor înțelepte pe care le vei lua, mai ales în plan profesional.

Vei avea de ales un nou drum în cariera ta, dar nu îți vei pierde concentrarea și vei munci cu aceeași dedicare, indiferent de situație. Simți nevoia să îți extinzi aria în care profesezi și vei face cursuri de perfecționare ca să îmbini ce făceai deja cu noile tale pasiuni.

Nu vei avea probleme financiare pentru că știi să îți gestionezi veniturile și chiar poți investi fără probleme în dezvoltarea ta personală și profesională. Banii se duc la fel de repede cum vin și tu poți jongla perfect cu ei, fără să simți că pierzi mai mult decât câștigi.

O barieră în comunicare te va împiedica să îi spui partenerului tot ce simți, așa că viața ta amoroasă va fi tulburată de acest obstacol. Trebuie să îți găsești puterea interioară pentru a rezolva problemele din cuplu și este nevoie să începi cu o schimbare a propriei percepții. Familia te va susține să îți repari relația pentru că va înțelege câtă nevoie ai de un suflet drag aproape.

Îți vei ignora sănătatea în încercarea de a menține echlilibrul între viața personală și carieră, astfel că te vei confrunta cu migrene din cauza stresului acumulat. Ai nevoie de meditație ca să te calmezi în momentele grele și de sprijinul cuiva apropiat.

Sfat important al anului 2022
Bea un pahar cu apă înainte de culcare și unul dimineața ca să te trezești mai energic și mai relaxat în fiecare zi.

Terapia prin culoare pentru anul 2022
Nuanțele de galben, lime și portocaliu vor aduce în viața ta lumină și energie pe parcursul acestui an.

Vărsător

Ești ghidat în viață de Saturn, îți place distracția și nu vrei să fii înconjurat de lucruri inutile. Ești iubitor, amabil și reponsabil pentru că nu încalci niciodată promisiunile față de o persoană și duci toate sarcinile la bun sfârșit.

Anul acesta vei fi infleunțat de energia lui Jupiter care îți va aduce optimism și dinamism fie că este vorba de viața personală sau profesională. Vei fi extrem de activ și nu vei privi înapoi să vezi rezultatele pentru că ești sigur că ele există când muncești.

Îți vei atinge toate obiectivele profesionale și vei lucra fără oprire ca să ai tot ce îți dorești. Toți colegii vor fi uimiți de noua ta atitudine și te vor aprecia pentru eforturile depuse.

Munca ta va fi răsplătită cu bani mulți și vei stânge o sumă importantă în conturi. În cazul tău, abundență este cuvântul reprezentativ pentru 2022.

Vei fructifica și timpul petrecut cu partenerul și în concediu vei merge să te relaxezi în compania lui ca să nu vă îndepărtați din cauza locului de muncă solicitant. Cei din familie vor considera că îi neglijezi, dar vor încerca să înțeleagă că ai multe pe cap dacă le explici ce se întâmplă în viața ta.

Te lupți cu anxietatea și o vei învinge dacă lași fricile în spate, mai ales că nu vei avea timp de pierdut în acțiunile tale dinamice.

Sfat important al anului 2022
Consumă multă apă ca să faci față mai ușor stresului.

Terapia prin culoare pentru anul 2022
Culoarile argintiu, alb și galben te vor umple de energie pozitivă în acest an.

Pești

Tu ești guvernat de Jupiter și te axezi mult pe latura emoțională, așa că îți asculți mereu intuiția. Ești diplomat și faci față situațiilor delicate cu abilitățile tale de comunicare.

În 2022 vei fi condus de energia puternică a lui Marte care va aduce în viața ta schimbări majore și provocări greu de învins.

Colegii de la locul de muncă îți vor pune tot felul de piedici pentru a te trage în jos și vei lucra într-un mediu care îți va perturba liniștea sufletească. Nu este un an bun pentru a începe ceva nou, așa că nu renunța la stabilitatea ta profesională, chiar dacă întâmpini greutăți, pentru că vei învinge tot răul care îți iese în cale dacă ai încredere în forțele proprii.

Finanțele nu vor fi la înălțime în acest an, dar ai șanse să câștigi un premiu valoros care te va scoate din încurcătură. Ai grijă să nu fii risipitor și gândește-te de două ori înainte să scoți bani din buzunar.

O persoană specială poate intra în viața ta și îți poate destabiliza actuala relație. Ai grijă să păstrezi distanța de ea ca să nu îți rănești partenerul sau chiar să îl pierzi. Controlează-ți temperamentul în preajma familiei pentru că îi vei răni pe cei dragi cu impulsivitatea ta.

Stresul și presiunea de la locul de muncă îți vor slăbi sistemul imunitar și trebuie să te înarmezi cu o cură de vitamine ca să nu te îmbolnăvești.

Sfat important pentru anul 2022
Fă activități distractive în aer liber care te vor ajuta să te relaxezi și să eliberezi presiunea din mintea ta.

Terapia prin culoare pentru anul 2022
Nuanțele de mov îți vor aduce pace și confort psihic.

Indiferent de zodie, trebuie să știi că anul 2022 este plin de realizări pentru fiecare în parte și nu ai de ce să îți faci griji că nu vei reuși. Momentele dificile sunt trecătoare și trebuie să te bucuri de tot ce ți se întâmplă. Constanta acestei luni este iubirea care îi va înconjura pe toți nativii zodiacului cu energia ei bună și liniștitoare.

 Citește și: Află care sunt zodiile care își găsesc marea iubire în anul 2022

Surse articol: AstrosageHerzindagiAstrotalk

Surse foto: Istockphoto

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi 21 ianuarie

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Zodiile protejate de Dumnezeu în 2022: astrele se aliniază în așa fel încât să le fie lor bine (56116 vizite)
  2. Horoscopul dragostei pentru săptămâna 13 - 19 decembrie: Marte intră în Săgetător și nativii au liber la iubit (48316 vizite)
  3. Horoscopul săptămânii 24-30 ianuarie: zodiile vor fi puse în ipostaze dificile și vor urma multe momente de cotitură (46505 vizite)
  4. Ce spun cărțile de tarot despre destinul tău, în 2022, în funcție de zodie (44932 vizite)
  5. Cea mai norocoasă lună din 2022 pentru tine, în funcție de zodie (39961 vizite)
  1. De ce este bine să te rogi la miezul nopții: binecuvântările nemăsurate care izvorăsc din această practică (nota 5)
  2. De ce este Taurul cel mai tare semn zodiacal (nota 5)
  3. De ce ai încetat să mai cauți o relație, în funcție de semnul tău zodiacal (nota 5)
  4. Cum să te îmbraci și cum să nu te îmbraci dacă ești scundă și ai picioarele scurte (nota 5)
  5. Tradiții și obiceiuri pentru Ajunul Bobotezei. Ce trebuie și ce NU trebuie să faci în această zi sfântă (nota 5)
  1. Cat de repede citesti in functie de ce carti alegi? Stiluri de lectura (0 comentarii)
  2. Șase semne surprinzătoare care-ți arată că îți este suflet pereche (0 comentarii)
  3. Cum să ai o relație fericită cu un nativ Fecioară (0 comentarii)
  4. Nu îmi iubesc mama și nu-i datorez nimic din viața mea (0 comentarii)
  5. Cum să te vopsești acasă fără să îți strici părul - reguli simple pe care trebuie să le respecți (0 comentarii)