Horoscop
Înapoi la

Ce trebuie să faci atunci când femeia Săgetător te ignoră

Ce trebuie să faci atunci când femeia Săgetător te ignoră

Cristina Gherghina

Dacă ai cunoscut o femeie Săgetător de care te-ai îndrăgostit iremediabil, ești un norocos. Dar, ca în orice relație, la un moment dat, lucrurile vor începe să scârțâie. Chiar dacă la început totul a fost lapte și miere, acum observi că brusc nu prea mai pare atât de interesată de tine, dar nu este cazul să te panichezi.

Trebuie să știi că este un lucru des întâlnit în cazul femeilor născute în această zodie și asta se întâmplă din cauza faptului că sunt genul de persoane cărora nu le place să se atașeze prea mult de oameni, locuri sau obiecte.

Așadar, dacă partenera ta a început să te ignore, trebuie să înțelegi că ei i se pare perfect normal. Cu toate acestea, lucrurile nu trebuie să rămână așa. 

femeia sagetator

Chiar dacă va părea că nu mai are de gând vreodată să îți ofere dragostea și timpul ei, mai există speranțe. Există întotdeauna o șansă să îndrepți orice greșeală făcută în relația voastră. Totul stă în dorința ta de a afla care este problema și măsurile pe care le iei pentru a o rezolva.

Dacă i-ai greșit cu ceva, femeia Săgetător va începe să joace micile sale jocuri, ignorându-te complet. Însă nu este cazul să te complaci în situație și să te lași păgubaș. Trebuie să știi că această nativă tinde să își imagineze tot felul de lucruri nebunești din când în când, așa că poate că ar trebui să intri în jocul ei. 

Nativa din această zodie este obișnuită să fie neînțeleasă sau neapreciată de oamenii din jurul ei. Dacă vrei să o recucerești este timpul să îi arăți contrariul. Arată-i că ești capabil să o înțelegi și că apreciezi felul său de a fi. 

Cu toții avem anumite nevoi de natură socială, chiar și femeia Săgetător! Arată-i că tu ești cel care îi poate satisface aceste nevoi și se va întoarce la tine într-o clipită. 

Femeia Săgetător iubește libertatea și îi place ca viața sa să fie plină de aventuri și este conștientă că nu mulți oameni își trăiesc viața cu aceeași voracitate. Însă, dacă îi arăți că poți ține pasul cu ea, atunci va începe să se considere o persoană extrem de importantă în viața ei, genul de persoană fără de care nu poate trăi. Iar cu cât vei deveni mai important, cu atât vor exista mai puține șanse ca ea să ajungă să te ignore în timp. 

Totodată, trebuie să comunici cu ea și să o faci să înțeleagă că nu te poate ignora la nesfârșit. Trebuie să o faci să conștientizeze faptul că te-ar putea pierde și de abia atunci va înțelege că felul în care se comportă este total greșit. 

Surse foto: Istock

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Ce greseli faci atunci cand vine vorba de barbati?
Incepe quiz
Ce greseli faci atunci cand vine vorba de barbati?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (31)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.