Horoscop
Înapoi la

Ce trebuie să faci în relație, ca să păstrezi dragostea, în funcție de zodia lui

Ce trebuie să faci în relație, ca să păstrezi dragostea, în funcție de zodia lui

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Fiecare zodie iubește în felul ei, dar, pentru a te asigura că relația ta o să dureze, este neceasar să-ți adaptezi stilul de dragoste și la cerințele și nevoile partenerului.

Astrele îți sunt de ajutor în această privință. În  funcție de trăsăturile zodiei din care face parte, un bărbat are nevoie de mai multă pasiune, un altul își dorește angajament și loialitate sau responsabilitate și implicare. Sunt persoane care au nevoie de dovezi permanente de dragoste, altele care sunt destul de rezervate și își arată iubirea într-un mod delicat. Unii bărbați urăsc să li se încalce spațiul personal și să se simtă constrânși în relații, în vreme ce alții au nevoie permanent de atenție și de prezența persoanei iubite. 

indragostiti razand

Iată cum își doresc să fie iubiți nativii din fiecare zodie. Acesta este un mic ghid zodiacal pentru a asigura o relație armonioasă și durabilă între tine și partenerul tău. 

Berbecul

Independent și activ, Berbecul are nevoie de pasiune ca de aer, atât în viața de zi cu zi cât și în dormitor. O parteneră îl poate păstra lângă ea doar dacă este la fel de spontană și iubitoare ca și el. Berbecul nu suportă plictiseala, deci pregătește-te să trăiești cu el dragostea ca pe o aventură la cote maxime. 

Taurul

Fire pragmatică, Taurul are nevoie de o iubire cât mai concretă, care să-i aducă siguranță și confort. Senzualitatea este foarte importantă pentru el, mai ales că se află sub influența lui Venus. Dovezile materiale ale dragostei sunt bine primite de bărbatul Taur, care se va bucura întotdeauna de cadourile și atențiile tale. 

Gemenii

Pentru Gemeni, una dintre cele mai sexy trăsături ale unei persoane este inteligența. Gemenii au nevoie de cineva care să-i stimuleze, să fie la fel de curios și explorativ ca și ei. În plus, Gemenii sunt destul de greu de prins într-un angajament de lungă durată. Deci, dacă vrei să-i păstrezi lângă tine, trebuie să pui în joc multă răbdare și dedicație.

Racul

Sensibilul zodiacului, Racul are nevoie de siguranță și fidelitate și nu poate tolera să fie trădat în dragoste. De asemenea, nativii din Rac au nevoie de partenere care își împărtășesc emoțiile și le oferă o dragoste intensă și necondiționată. Dacă vrei să câștigi și să păstrezi iubirea unui Rac, fii alături de el 100% și dăruiește-i ce ai mai bun în sufletul tău. 

Leul

Ca în toate relațiile sale și în dragoste Leul vrea să fie centrul Universului. Deși este foarte generos și cald, poate fi destul de dominator când vine vorba de nevoile lui, mai ales în dormitor. În plus, nu îi place să i se încalce granițele și să i se impună constrângeri în relație. Iubește-l cu pasiune și încurajează-l mereu și îți va dărui o dragoste la fel de înfocată. 

Fecioara

Deși pare rezervat și rece, bărbatul Fecioară are nevoie de căldură și încredere în relațiile sale. Afecțiunea și deschiderea ta îl fac să fie cel mai fidel partener. Este adevărat că apreciază la fel de mult o parteneră responsabilă și independentă, așa că îi poți arăta atât partea ta sensibilă cât și latura puternică, făcându-l să te admire pentru complexitatea ta. 

dragoste strada

Balanța

Aflat tot sub semnul lui Venus, bărbatul Balanță apreciază deopotrivă frumusețea și senzualitatea unei relații. Are nevoie de o parteneră cu care să comunice foarte mult, care să-i fie prietenă și cu care să împărtășească interesele și pasiunile sale. În același timp, latura sexuală este importantă pentru el și adoră o femeie care știe să-i trezească simțurile și să-i aducă plăcere.

Scorpionul

Considerat un adevărat maestru al sexului, Scorpionul ține foarte mult la latura erotică a unei relații. În același timp, trebuie să aibă deplină încredere în partenera sa și să cunoască totul despre emoțiile ei, să știe că el ocupă întotdeauna primul loc în inima ei. Dacă vrei să fie mereu al tău, oferă-i în același timp și o doză de mister și bucură-te alături de el de orice nou experiment în dormitor. 

Săgetătorul

Bărbatul Săgetător nu se lasă ușor prins într-o relație, așa că vei avea mult de luptat până va deveni cu adevărat al tău. Urăște să se simtă constrâns și să i se încalce spațiul personal. Are nevoie de libertate și apreciază cel mai mult o parteneră la fel de explorativă și deschisă către nou ca și el. 

Capricornul

Deși se spune că pune munca înaintea dragostei, Capricornul poate fi foarte implicat în relație atunci când iubește cu adevărat. Dar trebuie să fii complet sinceră cu el și să-i dăruiești un sentiment de siguranță, pentru că un bărbat Capricorn vrea relații profunde și durabile. O femeie cochetă sau frivolă nu are nici o șansă să-l prindă în mrejele ei. 

Vărsătorul

Nici Vărsătorul nu este un mare fan al angajamentelor de durată și intră destul de greu într-o relație. Pe lângă răbdare, trebuie să-i arăți că împărtășești aceleași opinii cu el și că ești gata să-l sprijini în toate  întreprinderile sale. Femeia ideală pentru Vărsător  este cea care își asumă să schimbe lumea alături de el, care este la fel de originală și independentă ca și el. 

indragostiti strada

Peștii

La fel de sensibil ca și Racul, bărbatul Pești are nevoie de o femeie care să-i împărtășească emoțiile profunde și nevoia de romantism. Adesea, nativul Pești trăiește într-o lume fantezistă, de aceea o femeie realistă și cu o latură maternă îl poate face să se simtă în singuranță, lucru foarte important pentru el. 

Surse foto: Pexels, Istock

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.