Horoscop
Înapoi la

Ce trebuie să-ți amintești mereu când ești la pământ, în funcție de zodie

Ce trebuie să-ți amintești mereu când ești la pământ, în funcție de zodie

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Toți avem momente în care ne simțim la pământ și nu mai avem speranță că lucrurile se vor rezolva. Nu-i așa că și tu te-ai întrebat măcar o data în viață „de ce mi se întâmplă mie?” și părea că răspunsul nu o să apară de nicăieri? Ei bine, trebuie să știi că nu ești singurul care trece prin astfel de stări și că fiecare om are o etapă în viața lui în care se simte vulnerabil și îi este teamă de eșec.

Puterea de a merge mai departe se află chiar în noi și este important să ne amintim cine suntem, ce calități avem și ce ne-a făcut să ajungem în acea situație. Fiecare persoană are un punct forte care îi dă încredere în sine și trebuie să îl pună în evidență când se află în impas.

Vezi ce trebuie să-ți amintești mereu când ești la pământ, în funcție de zodie:

Tânără în depresie

Berbec
Nu trebuie să uiți niciodată că te-ai născut cu spirit de luptător și oricât de grea ar fi viața, tu trebuie să îți duci misiunea până la capăt. Nu te da bătut și apelează la ambiția și determinarea ta ca să te ridici și să continui drumul pe care ai pornit.

Taur
Trebuie să ai curaj să ceri ajutorul celorlalți, în loc să lași ambiția ta să te distrugă. Ai încredere în cei pe care i-ai ajutat și tu, pentru că ei vor fi deschiși să îți ofere sprijinul lor. Încrederea în tine și în cei dragi îți va da putere să mergi mai departe în momentele grele.

Gemeni
Trebuie să încetezi să mai ceri părerile tuturor pentru că acest lucru te poate trage mai tare în jos. Alege o persoană de încredere și stai de vorbă doar cu ea atunci când îți este greu pentru că natura ta duală te poate face să iei decizii greșite.

Rac
Încetează să mai ridici ziduri în jurul tău atunci când treci prin momente grele. Ai nevoie de oameni care să îți vindece rănile și ei nu vor ajunge niciodată la inima ta dacă te închizi în tine. Dă-ți voie să cunoști adevărata fericire pentru că de multe ori suferi doar din cauza ta. Amintește-ți că suntem făcuți pentru a trăi din interacțiunea cu ceilalți, nu pentru a ne izola.

Leu
Amintește-ți că și regii au voie să greșească din când în când și nu te mai condamna pentru fiecare greșeală. Ia-ți un moment de pauză și reflectează la ce se întâmplă în jur, vei vedea că nimeni nu este perfect și nici tu nu trebuie să fii. Lasă mândria de-o parte când vine vorba de sănătatea ta emoțională.

Fecioară
Tu dramatizezi fiecare întâmplare neplăcută și ar trebui să îți amintești că realitatea este diferită de cum o percepi. Încrederea în tine va veni când îți vei da seama că situația nu este atât de gravă și că îi poți face față cu puțin curaj și determinare.

Balanță
Trebuie să înțelegi că nevoile altora nu sunt mai importante decât ale tale. Amintește-ți cât de mult valorezi și mai gândește-te și la binele tău pentru că e nevoie să fii puțin egoist dacă vrei să te ridici în momente grele. Este important să faci ceva ce îți aduce plăcere ca să te motivezi singur.

Scorpion
Adu-ți aminte ce bine e să dai frâu liber sentimentelor și nu îți mai reprima emoțiile pentru că astfel vei suferi și mai tare. Trebuie să le arăți celor dragi când te simți rău ca să te ajute să ieși din stare, oferindu-ți dragostea și grija lor.

Săgetător
Dacă ți-ai pierdut speranța, amintește-ți că optimismul tău nu poate fi doborât de niciun obstacol. Trebuie să redevii imediat persoana glumeață și energică pe care o știu toți pentru că starea ta este molipsitoare pentru cei din jur.

Capricorn
Trebuie să înțelegi că nu poți controla totul în jurul tău și că este nevoie să lași unele lucruri la voia întâmplării ca să se așeze așa cum este mai bine pentru tine. Uneori prea mult control asupra situației strică pentru că poți distruge anumite situații care îți erau favorabile și trebuie să înveți să nu te mai sabotezi singur.

Vărsător
Ai nevoie să îți amintești că trebuie să iei lucrurile încet și cu calm. Tu ai tendința să te grăbești în tot ce faci și te arunci cu capul înainte ca să rezolvi mai multe probleme în același timp. Acest lucru este imposibil, așa că dă-ți timp, doar așa le vei rezolva pe toate.

Pești
Când te simți pierdut și ai impresia că totul s-a prăbușit în jurul tău, adu-ți aminte că nu există nimic pe lume care să îți răpească visele și asiprațiile. Așa că încarcă-te repede cu optimism și continuă să lupți pentru împlinirea obiectivelor tale, nu te lăsa descurajat de gândurile negative care îți vin în minte.

Iată câteva sfaturi de care trebuie să țină cont toți nativii zodiacului atunci când sunt la pământ:

 • Viața este a ta și deciziile îți aparțin
  Nu lăsa pe nimeni să te influențeze sau să te ironizeze pentru hotărârile pe care le iei pentru că alții nu trăiesc în locul tău și doar tu știi ce este mai bine pentru tine.
 • Ești unic în lume
  Nimeni nu se compară cu tine și calitățile tale sunt unice, trebuie să fii mândru de cine ești, indiferent dacă mai greșești uneori.
 • Găsește un echilibru între minte și suflet
  Nu lua decizii din impuls și așteaptă să te liniștești până vezi limpede situația în care te afli. Doar așa vei ști ce este de făcut pe viitor, ca să nu mai suferi și să nu mai repeți greșelile.
 • Și tu poți fi un exemplu pentru altcineva
  Ai încredere în abilitățile tale și ambiționează-te să treci peste episodul greu, astfel încât să devii un exemplu de curaj și determinare.

Indiferent de zodie, trebuie să înveți să găsești un echilibru în viața ta ca să nu te lași doborât de lucrurile mărunte. Este important să vezi partea plină a paharului, adică partea bună din fiecare lucru rău, pentru că nu există nimic negativ din care să nu avem ceva de învățat. Fiecare întâmplare vine cu o lecție și fiecare necaz aduce după el o binecuvântare. În plus, nu trebuie să uiți că tu atragi ceea ce gândești și că este mai bine să fii optimist ca să ai în viața ta parte numai de momente frumoase.

Citește și: Zodiile care au moralul scăzut! Cum să fii pozitiv în această perioadă!

Surse articol: ZodiacshineFeminisEvolutiepersonala

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate
Incepe quiz
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.