Horoscop
Înapoi la

Ce vrea de la relația voastră în funcție de zodie, dar nu îți va recunoaște niciodată

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Zodiile pot fi deschise sau rezervate, oneste sau profunde, dar când vine vorba de dragoste, orice semn va avea ceva de  ascuns. Poate că este vorba de unele dorințe secrete sau de aspecte pe care anumiți nativi sunt prea mândri ca să le recunoască, cert este că nu vom ști niciodată tot ce se petrece în mintea partenerilor nostri. 

planuri

Iubirea nu este o carte deschisă, ci, mai degrabă, un cufăr cu multe unghere, dintre care măcar unul rămâne întotdeauna secret. Noroc cu astrele care ne pot orienta, ajutându-ne să cunoaștem ce-și doresc persoanele de lângă noi, dar nu ne mărturisesc. La urma urmei, dacă vrem armonie și comunicare în cuplu, ar fi ideal să împlinim aceste dorințe, fără să vorbim prea mult despre ele. 

Ce-și dorește fiecare zodie în dragoste, dar nu recunoaște

Berbecul

Berbecul este prea mândru să recunoască faptul că are nevoie de o dragoste constantă, care să se mențină neschimbată, chiar și atunci când el este grosolan sau impulsiv. Berbecii au nevoie de parteneri care îi iubesc la fel de mult și le rămân alături, în ciuda momentelor când ei se arată aspri sau indiferenți. O persoană care să-l accepte așa cum este i se potrivește cel mai bine Berbecului.

Taurul

Taurul vrea să știe cât mai multe despre persoana iubită și își pune inima pe tavă atunci când este îndrăgostit. Cu toate acestea, există un secret pe care nu-l mărturisește: dorința sa de a fi apreciat și de a i se spune că merită toată iubirea din lume. Chiar dacă nu pare o persoană exagerat de emoțională, Taurul poate fi foarte sensibil și dornic să placă celor din jurul său. 

Gemenii

Se știe că Gemenii au multe de ascuns, dar cel mai important secret al lor este acela că speră să iubești și partea lor de umbră, aceea care adună cele mai teribile taine și pe care nu o dezvăluie decât când au complet încredere în tine. Pentru Gemeni, este un adevărat test al lubirii să-ți spună cine sunt cu adevărat, apoi să aștepte reacția ta. Dacă le vei arăta că iubești la fel de mult partea lor întunecată ca și pe cea luminoasă, le vei câștiga inima pentru totdeauna. 

Racul

Racul are întotdeauna grijă de persoana iubită și o așează în centrul Universului său. Este unul dintre cele mai sensibile semne din zodiac, așa că vei simți din plin dragostea sa. Dar, deși dăruiește întreaga sa protecție, nu se așteaptă ca cineva să-l protejeze, pentru că se teme că nu merită acest lucru. Acesta este marele secret al Racului: visează la acea persoană care îi va dărui la fel de multă grijă, atenție și devotament, pe cât este el dispus să dea altora. 

Leul

Se știe că Leul își dorește să fie mereu în centrul atenției, dar oricâte aprecieri primește, va rămâne mereu un gol neacoperit și sentimentul că nu valorează atât de mult în ochii celorlalți. Numai persoana dragă i-ar putea vindeca această neîncredere, dar Leul este prea orgolios ca să mărturisească ce așteaptă de la partenera sa. Arată-i, în fiecare moment, că este o persoană incredibilă și vrednică de iubire, iar inima sa îți va aparține. 

Fecioara

Deși este perfecționist și critic, nativul Fecioara are probleme legate de încrederea în sine, pe care nu le dezvăluie în fața nimănui. Ceea ce așteaptă de la persoana iubită este să-i arate apreciere și să-l accepte, chiar dacă se dovedește atât de temătot și intolerant în fața lumii. Tendința Fecioarei de a controla lucrurile din jur vine tocmai din această teamă de necunoscut, pe care nu vrea s-o recunoască nici măcar în fața partenerului. 

barbat masca

Balanța

Oricât ar părea de sociabil și echilibrat, nativul Balanță are un mare secret pe care nu-l va spune niciodată partenerei: se teme că nu este iubit pentru propria persoană și pentru meritele sale, ci că aceia care îi arată dragoste, au, de fapt, motive ascunse. Aceasta este o teamă irațională, dar greu de controlat. De aceea, dacă iubești o Balanță, spune-i mereu ce înseamnă pentru tine și cât de minunată este, pentru a-i îndepărta îndoielile și suspiciunile. 

Scorpionul

Scorpionul are un secret cu adevărat întunecat: nu are încredere în nimeni, nici măcar în persoana iubită. Întotdeauna păstrează o bănuială că cei din jur vor să-l înșele sau o urmă de gelozie, chiar dacă nu îi dai nici un motiv de îndoială. Este în natura sa să caute fel de fel de jocuri ascunse și manipulări, așa că ai putea spune că neîncrederea lui este un fel de ”deformare” zodiacală. Arată-te întodeauna onestă și dă-i toate detaliile cerute, înconjoară-l cu dragoste și demonstrează-i cât de mult ai tu încredere în el și poate că astfel îl vei vindeca. 

Săgetătorul 

Nu poți ține un Săgetător în cușcă și  nu-i poți limita dorința de a explora lumea. Fiind una dintre cele mai curioase și aventuroase zodii, Săgetătorul are nevoie de o parteneră pe măsură. Nu îți va spune niciodată că speră să fii la fel de open mind și căutătoare de senzații tari ca și el, dar va nutri în adâncul său această speranță. 

Capricornul

Secretul Capricornul este dorința sa de a fi indispensabil, de a reprezenta centrul Universului pentru partenera sa. Deși se arată superior și indiferent, Capricornul așteaptă cu sufletul la gură să-i ceri sfatul sau ajutorul ori să-i apreciezi gesturile romantice. Încăpățânat și mândru, Capricornul își exprimă greu sentimentele, dar vrea ca fiecare dintre dovezile sale de afecțiune să fie considerată un lucru prețios și unic. 

Vărsătorul

Vărsătorul este una dintre zodiile care caută libertatea totală, atât în relațiile sociale cât și în iubire. Dacă vrei să ții un Vărsător lângă tine, trebuie să-i dai sentimentul că poate face ce-și dorește, pentru că ai încredere în el și îl vei aștepta să se întoarcă. Deși nu-ți va spune niciodată în față că nu vrea să-i încalci spațiul personal, Vărsătorul nu poate sta lângă cineva care nu-i garantează libertatea. 

stilizat

Peștii

Visul Peștilor este de a putea transforma persoana iubită după chipul și asemnănarea lor. Intuitiv și sensibil, nativul Pești îți simte imediat sufletul, dar nu-ți spune niciodată cu ce nu este de acord la tine. Secretul său este că ca încerca să te modeleze și să te aducă pe calea cea bună, iar, dacă vrei să-l faci fericit, trebuie să-i arăți că are o mare influență asupra ta și că ești gata să te schimbi de dragul lui. 

Surse foto: IStock

Articolul urmator De ce n-o să poți avea niciodată o aventură amoroasă, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.