Horoscop
Înapoi la

Ce zodii se vor despărți și vor suferi din dragoste în 2020

Ce zodii se vor despărți și vor suferi din dragoste în 2020

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Anul 2020 este plin de evenimente astrale, care vor influența major viața zodiilor. Mercur deschide calea mișcărilor retrograde încă din luna februarie și va avea trei astfel de perioade, iar comunicarea și interacțiunile umane vor fi destul de zbuciumate, în special în semnele prin care va trece planeta în poziție retrogradă.

Întâlnirile dintre Jupiter și Pluto în Capricorn începând cu 25 aprilie 2020 și dintre Jupiter și Saturn în Vărsător către sfârșitul anului viitor sunt și ele generatoare de tulburări și rupturi în relațiile zodiilor, pentru că aceste planete nu colaborează foarte bine.

Mai multe zodii vor suferi din dragoste în urma acestor evenimente și a altor influențe cerești. Vezi mai jos care sunt acestea!

suferinta

Zodii care se despart sau suferă din dragoste în 2020

Rac

Sfârșitul anului 2020 va fi încărcat de suferințe în dragoste și decizii dificile pentru nativii din zodia Rac. Dacă partenerii nu le garantează o schimbare completă, ei vor ajunge la capătul răbdărilor și vor simți că nu mai este cale de întoarcere. De-a lungul anului, relațiile cu persoanele iubite se vor deteriora semnificativ, pentru că Racii se vor simți neglijați și tratați cu lipsă de respect. Iată de ce, începând cu a doua jumătate a anului, vor curge certurile, divorțurile și separările temporare pentru multe cupluri din care face parte un nativ Rac.

Leu

Comunicarea devine din ce în ce mai dificilă în relația Leului cu partenerul sau partenera sa. Nu mai vorbesc aceeași limbă și nu mai au pasiuni comune, trăiesc foarte mult timp separat și își găsesc plăcerea în lucruri total diferite. Dacă vor face un efort să regăsească ceea ce îi lega la început de persoanele iubite, Leii au o șansă să-și salveze relația, dar nu fără zbatere și suferință.

Scorpion

Ca și celelalte zodii de apă, Scorpionul nu va avea un an grozav în ceea ce privește relația de dragoste. Certurile și răceala partenerului îl vor îndepărta încet-încet și îi vor da un impuls să caute dragostea în altă parte, pentru a compensa problemele din cuplu. Dacă infidelitățile sale vor fi descoperite, situația cu partenerul se va agrava și o despărțire temporară sau permanentă se va produce, începând cu luna noiembrie 2020. Sunt șanse ca relația să fie recuperată, dar numai dacă Scorpionul își recunoaște greșelile și luptă pentru iubirea sa.

divort

Pești

Este vremea ca frumoasele iluzii ale Peștilor să ia sfârșit, pentru că vor realiza, la începutul anului ce vine, că nu se află lângă oamenii potriviți. Poveștile de dragoste din cărți sau iubirile de la Hollywood nu prea au de-a face cu realitatea. Peștii s-au legat de persoane nepotrivite și le-au atribuit calități inexistente, dar basmul se va sfârși în 2020.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Câți bărbați vor plânge după tine?
Incepe quiz
Câți bărbați vor plânge după tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.