Horoscop
Înapoi la

Ce zodii sunt incompatibile în dragoste

Ce zodii sunt incompatibile în dragoste

Sorina Corneanu

Semnele zodiacale cel mai puțin compatibile sunt cele care se ciocnesc de obicei între ele. Fiecare semn are anumite trăsături specifice, iar dacă aceste trăsături nu se potrivesc și nici nu se completează cu trăsăturile celuilalt semn zodiacal implicat în relație, pot apărea probleme.

Vrei să afli dacă relația ta este sortită eșecului? Vezi cele mai incompatibile zodii în dragoste!

Berbec – Capricorn

Berbecul, semn zodiacal extrovertit, deschis provocărilor și mare amator de a-și asuma riscuri, nu face deloc casă bună cu Capricornul. Cunoscut pentru conservatorismul lor, Capricornii vor critica și vor încerca să schimbe în permanență mentalitatea Berbecului. Aceste încercări se vor transforma într-o luptă fără sfârșit. Așadar... nu!

Taur – Scorpion

Plin de viață și dorință de a trăi pe picior mare, Scorpionul nu va acepta niciodată stilul așezat al Taurului. În timp ce acesta din urmă va încerca să mențină armonia în casă, să facă economii și să instaureze stilul familist, Scorpionul va fi pregătit să cheltuiască tot și să facă inconjurul lumii. Deși la început pot fi foarte atrași unul de celălalt, prin prisma diferențelor incitante, în curând cei doi vor ajunge la cuțite!

 

Fecioară – Gemeni   

Deși inițial Gemenii ar putea fi atrași de stabilitatea și siguranța pe care Fecioară le oferă, în scurt timp plictiseala se va instaura. Atunci când Gemenii vor dori să petreacă și vor observa că nu au cu cine, pentru că Fecioara va dormi liniștită, lucrurile vor începe să scârțâie!

Vezi și care sunt cele mai compatibile 10 semne zodiacale!

Leu – Vărsător

Leul, semn pasional, posesiv și dornic de aprecieri, va fi atras de nonșalanța Vărsătorului, cel puțin un timp. Imediat ce Vărsătorul va înceta să îi facă Leului complimente și să îl susțină, cel din urmă va considera că cel dintâi este superficial și dezinteresat și nu va suporta să nu mai fie el în centrul atenției.  

Balanță – Capricorn

În timp ce Capricornul va fi prea prins în rutina zilnică, Balanța va obosi de prea mult stat în casă. Fiind un semn zodiacal extrem de sociabil și extrovertit, Balanța se va simți împovărată de planurile și mentalitatea unui Capricorn. E posibil să se străduiască un timp să mențină relația vie, dar curând interesul va dispărea. De ambele părți!

Pești – Gemeni

În timp ce Gemenii vorbesc încontinuu despre orice, improvizează și au un mare interes pentru mondenități, Peștii sunt semne zodiacale profunde, care tind să facă filosofie și să se închidă în sine, căutând introspecția pentru rezolvarea oricărei probleme. În mod evident, un astfel de cuplu nu va ajunge niciodată la armonie!

Fecioară – Balanță

Fecioara, mereu pregătită să întâmpine orice situație neprevăzută, are totul pus la punct și știe exact ce va face în fiecare minut al zilei. Balanța, permanent în căutare de experiențe noi, este gata să experimenteze în fiecare minut al zilei. Planurile celor doi nu corespund deloc, iar comunicarea defectuoasă se va transforma în scandaluri monstruoase.

 

Se spune că, adesea, contrariile se atrag. Se prea poate, însă în astrologie calculele spun altceva. Cel mai important e să ții cont de faptul că, înainte de toate, educația e baza oricărei relații compatibile, sănătoase și durabile! La începutul oricărei relații, trebuie să ai în vedere câteva aspecte de care să vă puteți bucura reciproc: interese, hobby-uri, pasiuni comune, dorința sinceră de iubire împărtășită. 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
Cat noroc ai in dragoste?
Incepe quiz
Cat noroc ai in dragoste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (19)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.