Horoscop
Înapoi la

Cea mai dorită zodie în luna august: nimeni nu îi poate rezista!

Cea mai dorită zodie în luna august: nimeni nu îi poate rezista!

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Vara este încă în toi, iar romantismul plutește în aer! Zodiile au posibilitatea de a trăi iubiri pasionale în acest sezon și de a scrie pagini magice în cartea poveștilor de dragoste.

Însă când vine vorba despre magnetism și putere de seducție, o singură zodie este răsfățată de astre și primește ajutor divin pentru a se poziționa pe primul loc în horoscop. Planetele s-au aliniat la perfecție pentru acest nativ, pentru care luna august reprezintă cea mai frumoasă perioadă din viața sa.

 o femeie cu chipul auriu, stralucitor si ochi albastri patrunzatori priveste intr-o parte si tine mainile ridicate

Un semn de Aer, guvernat de Mercur, al cărei spontaneitate și naturalețe îl face să fie unul dintre cele mai irezistibile semne zodiacale. Se face plăcut fără prea mare efort, spune exact ce vrea celălalt să audă și știe să se adapteze în orice circumtanță, pentru a impresiona și a-și lăsa amprenta peste tot unde merge. Nu te mai ținem în suspans și îți spunem că zodia Gemeni primește titlul de irezistibila zodiacului în luna august.

Irezistibil, cuceritor, fermecător - de toate aceste atuuri se bucură din plin zodia Gemeni în următoarea perioadă. Oamenii gravitează în jurul său și reușește să iesă în evidență indiferent de situația în care se află. Dualismul său natural se dovedește a fi un avantaj extraordinar pentru că îl ajută să intre pe sub pielea oricui și să își schimbe atitudinea în funcție de persoana cu care intră în contact, fie că este vorba despre colaboratorii din sfera profesională, oamenii din cercul său de prieteni sau posibili parteneri de viață. 

Deși este foarte expansiv și dornic de a socializa, mai ales cu oamenii noi pe care îi întâlnește, Geamănul este conștient că și un strop de mister este necesar dacă vrea să nu fie uitat niciodată. Și se preface că inabordabil, doar pentru a-și da seama dacă acea persoană îl place cu adevărat sau nu, pentru că nu îi place deloc să își piardă timpul. 

Citește și: 6 femei din zodiac care sunt irezistibile în fața bărbaților

În viața sentimentală, se implică foarte ușor în jocuri de seducție și tatonări și reușește să își ducă partenerul pe noi culmi ale plăcerii. Rămâne întipărit în inima și sufletul celuilalt precum un tatuaj și îl prinde în mrejele sale fără menajamente. Știe ce vrea, când vrea și profită din plin de aceste energii pozitive pe care le primește din partea astrelor în luna august. 

Surse articol: Compatible-astrology / Astrology-zodiac-signs / Pinkvilla

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu
Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.