Horoscop
Înapoi la

Cea mai norocoasă zodie din luna octombrie: îi merge bine pe toate planurile

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Octombrie este luna tranzițiilor cerești și a schimbărilor astrale, ce produc influențe marcante asupra semnelor zodiacale. Pe măsură ce lumina descrește, jocul umbrelor scoate la iveală resurse nebănuite, din lumile inconștientului. Conjuncția dintre Lună și Jupiter luminează destinul unei anumite zodii, care se bucură de favorurile cerului și de oblăduirea puternicului stăpân al astrelor, părintele tuturor zeităților. Mercur urcă în cel mai înalt punct din cer, conferindu-i acestui norocos elocvență și succes în orice relație. Pe 31 octombrie, conjuncția dintre Jupiter și Venus aduce șansa unei întâlniri romantice care va încununa o lună de vis pentru acest semn zodiacal. Dar care este zodia ce stăpânește în octombrie Roata Norocului?

Fecioara este cea mai norocoasă zodie din luna octombrie

zodia fecioarei

Guvernată de inventivul Mercur și având corespondențe profunde cu Luna, Fecioara este zodia care se va bucura din plin de succes în octombrie. Daruri astrale vor veni către nativii acestei zodii în toate ariile vieții, iar sufletul lor va înflori sub lumina blândă a toamnei în toi.

Pe plan profesional, Fecioara va culege roadele eforturilor din întregul an, simțindu-se cu adevărat împlinită. Situația sa la locul de muncă se va stabiliza, după o perioadă de incertitudini și agitație, iar relația cu colegii va fi mai bună ca oricând. În acest mediu favorabil, intuițiile Fecioarei vor atiinge cote maxime, atrăgând atenția superiorilor și aducând Fecioara în lumina reflectoarelor. Acțiunile sale vor fi aclamate și multe persoane îi vor cere îndrumare sau își vor exprima o sinceră admirație față de realizările Fecioarei. Octombrie va fi și o lună de dezvoltare a competențelor, prin participarea la cursuri de perfecționare și conferințe.

Pe plan financiar, cum este de așteptat, creșterea profesională va aduce noi resurse pentru Fecioară. Astfel, își va permite să pună deoparte bani pentru anumite lucruri pe care intenționa să le facă de mult. Poate este vorba de o călătorie visată, într-o zonă exotică, poate de o achiziție mai scumpă sau, pur și simplu, de o vacanță planificată de Sărbători, cert este că luna octombrie îi aduce Fecioarei o revigorare importantă din punct de vedere financiar.

Pe planul sănătății, lucrurile merg foarte bine, mai ales că pe 28 octombrie, planeta Uranus se află în opoziție și este mai luminoasă ca în orice altă perioadă a anului. Acest lucru face ca forțele vindecătoare să acționeze asupra Fecioarei, care se bucură de o energie nesecată în luna ce urmează.

fericire

Pe plan sentimental, Jupiter în conjuncție cu Venus semnifică o uniune extrem de puternică, în care aspectele masculine, de putere și cucerire se îmbină cu cele feminine, de frumusețe și armonie. De aceea, Fecioarele se vor bucura de efluvii emoționale, de seri încărcate de romantism și de întâlniri neașteptate, pe parcursul întregii luni. Pentru persoanele care se află deja într-o legătură, octombrie este luna afecțiunii și împlinirii, în care vor simți vibrația profundă dintre ele și parteneri. Pentru Fecioarele aflate în căutarea sufletului pereche, începând cu Luna plină din 13 octombrie, cărările astrale conduc către aventuri romantice pline de suspans și pasiune.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator De ce Fecioara este cea mai tare zodie dintre toate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (33)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.