Horoscop
Înapoi la

Cea mai trufașă zodie din lume: crede că nu datorează nimic nimănui și că toți trebuie să îi facă pe plac

Cea mai trufașă zodie din lume: crede că nu datorează nimic nimănui și că toți trebuie să îi facă pe plac

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Cu toții cunoaștem cel puțin o persoană care crede că lumea se învârte în jurul său. Cineva atât de încrezător în sine însuși, egocentric și convins de importanța sa, încât nu admite să fie contrazis sau să i se spună că nu are dreptate. Desigur, nu este rău să ai încredere în tine, să-ți prețuiești calitățile și să-ți celebrezi victoriile, dar când o faci mult prea des, excluzându-i pe toți ceilalți, dai dovadă de trufie. 

Când te afli în preajma unei astfel de persoane, simți că aproape nu exiști. Indiferent ce vrei să împărtășești din viața sau experiența ta, prietenul tău arogant este atât de absorbit de sine, încât nu te întreabă nimic și nu ascultă aproape niciodată ce ai de spus. 

arogant

În mod natural, vrei să știi din ce zodie face parte o astfel de persoană. Sunt câțiva candidați la titlul de cel mai trufaș semn din zodiac, printre care Leul care se înconjoară de admiratori sau Săgetătorul care este convins că se află în centrul Universului. 

Dar zodia cea mai arogantă, care crede că totul i se datorează și nu admite replică din partea nimănui este Taurul. 

Taurul este cea mai trufașă dintre zodii

Taurul nu crede niciodată în compromisuri. De ce ar face-o, când el are întotdeauna dreptate? Deși se află sub semnul lui Venus, Taurul reprezintă, mai degrabă, partea de trufie și de dominare a divinității frumuseții și dragostei. Este adevărat că Taurul are multe calități, fiind iubitor de armonie și stabilitate. Protector al familiei, principial și pragmatic, Taurul poate muta și munții din loc, dacă își propune acest lucru. 

Dar calitățile sale sunt estompate de aroganța sa, câteodată agresivă, alteori mascată, dar mereu prezentă în relațiile cu cei din jur. Taurul are o gândire inflexibilă, care se centrează întotdeauna în jurul părerilor sale și propriei persoane. În vreme ce îi judecă aspru pe cei din jur, Taurul este foarte indulgent cu sine și nu are capacitatea de auto-analiză și auto-critică. 

Trufia sa este cu atât mai accentuată, cu cât Taurul are sentimentul că totul i se cuvine. Modestia spiritului îi este străină, chiar dacă uneori se arată nepretențios și simplu în fața celorlalți. În realitate, în adâncul său, este convins că nimeni nu se compară cu el și că toți trebuie să i se supună. 

Taurul poate fi atât de absorbit de importanța proprie, încât apare de-a dreptul insensibil la problemele și suferințele celorlalți. Chiar dacă nu-și arată adevărata față și se preface interesat de cei din jur, îți dai imediat seama ce gândește, după felul în care orientează mereu discuția către sine. 

Fără a fi la fel de carismatic precum Leul sau la fel de fermecător ca Săgetătorul, Taurul este extren de perseverent și își construiește o adevărată fortăreață, de unde să poată stăpâni lumea. Taurul acceptă în preajma lui doar persoanele care nu i se opun, ba chiar îi laudă deciziile dictatoriale. Iată de ce poate fi ușor manipulat de către cei care îl lingușesc și îi împărtășesc viziunea despotică. Indiferent cât de lipsite de substanță sunt ideile sale sau cât de agresiv și lipsit de finețe este comportamentul său, Taurul nu-și dă niciodată seama de trufia sa, ci se consideră o persoană onestă și principială. 

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?
Incepe quiz
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (19)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.