Horoscop
Înapoi la

Cel mai bun sfat pe care-l puteai primi în dragoste, în funcție de zodie

Ramona Jurubita

„Cine-i fără de păcat să arunce primul cu piatra” – este o vorbă populară din care înțelegem că toți oamenii fac anumite greșeli în viață și că nu ar trebui să ne acuzăm unii pe alții, mai ales când știm că suntem egali din acest punct de vedere.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...

Când vine vorba de iubire, îndrăgostiții pot comite erori din cauza euforiei pe care o simt sau din dorința de a nu pierde sufletul pereche. În loc să ne aducem o serie de critici unii altora, am putea să ne oferim sfaturi și încurajări. Astfel, dragostea va pluti în aer, fiindcă toată lumea ar ști să acționeze în situațiile de criză.

Dacă avem pe cine să ne bazăm, ne este mai ușor să luăm decizii. Nu-i așa că și tu ești mai liniștit/ă când vezi că drumul tău spre marea iubire este presărat cu vorbele încurajatoare ale celor dragi? Vezi în galeria foto cel mai bun sfat pe care-l poți primi vreodată în dragoste, în funcție de zodia ta:

Berbec

Berbec

„Nu lăsa pe altcineva să facă regulile jocului. Partenerii trebuie să fie egali, mai ales când vor o relație serioasă.”

Poate de asta nu ai avut noroc în viața amoroasă, iar acum a venit momentul să iei atitudine și să nu te mai lași controlat/ă de un/o posibil/ă partener/ă. Fă tot ce ține de tine pentru a găsi un echilibru între nevoile și dorințele pe care amândoi le aveți.

Taur

Taur

„Nu mai permite nimănui să te controleze. Poți lua singur/ă deciziile importante și ai nevoie doar să te sfătuiești cu jumătatea ta, nu să faci tot ce îți spune.”

Când te îndrăgostești, începi să devii ca un mielușel blând care ascultă de persoana iubită înainte de a face orice mișcare. Poți fi independent/ă și dacă ai o relație, așa că nu este cazul să te lași controlat în orice moment.

Descoperă: Trei metode de manipulare psihologică: funcționează de fiecare dată!

Gemeni

Gemeni

„Nu mai lăsa pe nimeni să îți spună cum te simți. Emoțiile tale sunt la fel de importante ca ale lor.”

De fiecare dată când inima ta rămâne la altcineva, tinzi să îi încredințezi acelei persoane și trăirile tale. Greșești că nu îți asumi ce simți cu adevărat și că o lași pe ea să îți influențeze toate stările. Dacă ai schimba acest aspect, ai putea fi mai fericit/ă.

Rac

Rac

„Nu mai da voie nimănui să profite de tine. În orice relație, ambii parteneri ar trebui să se implice în mod egal.”

Tu îți pui sufletul pe tavă în fața persoanelor de care te îndrăgostești și oferi fiecare părticică din sufletul tău. Este normal să fii mereu dezamăgit/ă, mai ales când ceilalți doar profită de iubirea ta și nu îți oferă aceleași sentimente în schimb. Retrage-te dacă nu există reciprocitate!

Surse foto: Unsplash, PixabayPixabayPixabayPixabayPixabayPixabayPixabayPixabayPixabayPixabayPixabayPixabay

Surse articol: ThoughtcatalogCosmopolitanMydroll

Articolul urmator De ce iubești un bărbat care nu este suficient de bun pentru tine, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.