Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

Cel mai mare defect al zodiei tale: Cel mai mare defect al taurilor este faptul că profită de oamenii din jurul lor

Cristina Gherghina

Cel mai mare defect al taurilor este faptul că profită de oamenii din jurul lor pentru a obţine ceea ce îşi doresc şi sunt egoişti, ţinând totul doar pentru ei, racii sunt zodiile obsedate de curăţenie, cărora le place ca fiecare lucru să fie la locul lui şi mereu mai găsesc câte ceva de aranjat sau de curăţat, iar leilor le place foarte mult să bârfească şi să caute nod în papură, indiferent cine sunt persoanele despre care vorbesc, ignorând tot ce se întâmplă în jurul lor.

cel mai mare defect al zodiillor

Berbec

Se cunoaşte faptul că cel mai mare defect al berbecilor este orgoliul. Aceştia nu vor lăsa să fie atinşi de nimic din cauza orgoliului imens pe care îl au, vor încerca întotdeauna să pare superiori celor din jurul lor şi se vor considera cei mai importanţi. Berbecii ar trebuie să lase uneori garda jos, deoarece, în acest mod, vor ajunge să îşi îndepărteze toate persoanele apropiate şi vor rămâne într-un final singuri.

Taur

Taurii sunt zodiile materialiste, care caută să câştige câte ceva din orice fac. Nu se întâmplă niciodată ca taurii să nu primească o răsplată în urma lucrurilor pe care aceştia le fac. Mai mult decât atât, nativii din zodia tauri sunt egoişti şi nu împart nimic din ceea ce au. Le place să agonisească cât mai mult, să profite de pe urma oamenilor din jurul lor şi să păstreze totul doar pentru ei, indiferent de cine le cere ajutorul.

Gemeni

Cel mai mare defect al gemenilor este faptul că sunt împrăştiaţi. Aceştia nu îşi găsesc niciodată lucrurile şi nu ştiu unde le-au lăsat. Oricât de mult se străduiesc să aşeze un obiect strategic, pentru a-l putea lua atunci când au nevoie, sfârşesc prin a-l căuta ore întregi. Însă, gemenii, sunt la fel de leneşi şi delăsători, tocmai de aceea nu îşi fac ordine niciodată şi nu îşi aşează fiecare lucru la locul lui. Citeste articolul complet pe horoscop clair.ro

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta