Horoscop
Înapoi la

Cele 4 zodii care vor începe un nou capitol în viața lor luna asta. Ce surprize le-au pregătit astrele

Cele 4 zodii care vor începe un nou capitol în viața lor luna asta. Ce surprize le-au pregătit astrele

Anca Marcus

În luna aceasta, patru zodii se pregătesc să înceapă un nou și fascinant capitol în călătoria lor personală. Fie că este vorba de aventuri romantice, realizări profesionale sau căutări interioare profunde, aceste zodii se află în centrul unei transformări semnificative, ghidate de mișcările astrale ale lunii. 

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Zodiile care nu vor șterge niciodată luna august 2023 din amintirile lor!

LEU

Ești gata să pășești într-un nou capitol al vieții tale, în care independența este cuvântul de ordine. Este momentul să te desprinzi și mai mult decât ai crezut că poți, să-ți croiești propriul drum. Spiritul tău sociabil îți va aduce întâlniri cu oameni noi. Însă e musai să te ferești de tentațiile superficialității, o capcană în cazul tău, care să-ți distragă atenția de la introspecție. Vei petrece momente profunde în singurătate, în care vei fi departe de familiar și de zonele tale de confort. Dar nu îți face griji, căci aceasta este călătoria ta spre a explora neașteptatul. În adâncul acestei experiențe, vei descoperi până unde poate ajunge puterea ta de a te descurca pe cont propriu și cât de luminos strălucește viitorul tău.  

TAUR

În august vei descoperi puterea transformării prin iubire, acea iubire care spulberă bariere și schimbă destine. Vei naviga în „colțurile” lumii tale interioare, aducând la lumină cele mai bune aspecte ale ființei tale, cu scopul nobil de a le împărtăși cu întreaga lume. Prin legătura profundă și autentică cu partenerul de cuplu, vei învăța să-ți dezvolți și să șlefuiești cu mândrie acele trăsături care te fac unică. Vei fi eliberată de mai multe probleme din trecut, lăsând loc unui viitor plin de speranță. În această lună, vei păși pe un drum luminos, învățând să fii îndrăzneață și să visezi cu ochii deschiși în loc să-ți limitezi visurile din frica de necunoscut.  

BALANȚĂ

Dragă Balanță, te așteaptă un capitol nou și fascinant în călătoria vieții tale, un capitol în care te vei îndrăgosti de tine, așa cum ești. Îți vei lua la revedere de la versiunea ta din copilărie și adolescență, care imita pe cei pe care îi admirai. Nu vei mai căuta să copiezi pe alții, ci vei „sălta în lumină” cu tot ce te face unică. Oglinda va fi o prietenă de încredere, iar bucuria de a fi cine ești te va face să înflorești cu mai multă strălucire ca niciodată.   

PEȘTI  

În următoarele pagini ale vieții tale, vei da o a doua șansă unei persoane sau unei situații din trecutul tău. Vei reveni într-un loc familiar, în „inima” circumstanțelor cunoscute, dar în decorul deja familiar se va ascunde o schimbare crucială. Ceea ce te așteaptă acolo este o întâlnire cu tine însăți, așa cum erai odinioară. Uneori, ceea ce este familiar ne arată cât de mult am crescut, cum ne-am schimbat sau cât de departe suntem de anumite credințe sau sentimente care odată păreau permanente. Uneori, a doua șansă pe care o oferim cuiva este, de fapt, o a doua șansă pe care ne-o oferim nouă înșine. 

Te numeri printre zodiile care se vor bucura de un august al schimbărilor? Dacă da, ce parte din tine lași în urmă și ce speri să „atașezi” în loc?

Surse foto: Freepik.com

Surse articol: collective.world

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Aștepți primul bebe? Află dacă ești pregătit/ă corespunzător!
Incepe quiz
Aștepți primul bebe? Află dacă ești pregătit/ă corespunzător!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.