Horoscop
Înapoi la

Cele 7 zodii „bune de adus acasă” și de prezentat părinților

Cele 7 zodii „bune de adus acasă” și de prezentat părinților

Lorena Pintilie

Un pas important într-o relație este atunci când îți dorești ca familia să îți cunoască partenerul/partenera. E momentul să treci la următorul nivel atunci când în sufletul tău știi că poți să îți faci planuri de viitor cu persoana de lângă tine. Dar, uneori, lucrurile nu merg conform planului, și oricât de îndrăgostit/ă ai fi de iubitul tău/iubita ta, s-ar putea ca părinții tăi să nu fie la fel de impresionați. Ca să eviți orice fel de situație stânjenitoare sau moment dificil, ți-am pregătit o listă cu zodiile cele mai potrivite pentru „o primă întâlnire” cu familia partenerului/partenerei.

Unele persoane sunt mai dificile, sau poate comunică mai greu, de aceea e important să le pregătești puțin înainte de a le prezenta familiei tale. În acest mod te asiguri că elimini o mare parte din problemele care ar putea să apară în momentul respectiv.

În schimb, pentru unii nativi ai zodiacului, prima întâlnire cu părinții iubitului/iubitei va decurge impecabil. De unde știm asta? Pentru că personalitatea lor caldă, plăcută și colorată îi ajută să se destindă chiar și în cele mai tensionate momente. Așa că, dacă partenerul tău/partenera ta s-a născut sub semnul acestor zodii, poți răsufla ușurat/ă știind că nimic bizar nu va avea loc când îl/o vei duce acasă.

Haide să vedem împreună care sunt cele șapte zodii „numai bune de dus acasă”!

Leu

Leii au o personalitate luminoasă și adoră să fie în centrul atenției. Le place să vorbească, să cunoască lume nouă și se împrietenesc rapid cu oricine, indiferent de vârstă sau de interese. Nu există o zodie mai bine pregătită pentru acest moment decât ei. Au mereu cuvintele potrivite, știu ce și când să spună astfel încât să îi facă pe cei din jurul lor să se simtă special și se fac plăcuți din primele secunde ale interacțiunii. Cu siguranță părinții tăi se vor bucura de prezența unei astfel de persoane și vor vrea să cunoască mai multe detalii despre ea. Sunt, de asemenea, niște maeștri ai conversației înnăscuți, așa că vor reuși să elimine de la rădăcină un posibil moment stânjenitor, ținând pasul cu orice subiect. Ce îți dorești mai mult de atât?

Balanță

Credem că oricine și-ar dori să se întâlnească măcar o dată cu o Balanță. Sunt niște persoane fermecătoare și foarte stăpâne pe sine. Carismatici și binecuvântați cu darul vorbirii, acești nativi ai aerului îi vor cuceri cât ai clipi pe părinții tăi. Eleganța din vocea lor și simplitatea gesturilor vor da impresia unei persoane foarte educate, exact ce își doresc să vadă părinții la partenerul copilului lor, nu-i așa? De asemenea, se pricep de minune să facă o tonă de complimente, fapt care o va da pe spate pe mama ta, cu siguranță! Generozitatea lor debordantă este un alt atu pe care membrii familiei tale îl vor aprecia. Așa că nu mai sta prea mult pe gânduri și du-ți partenerul/partenera acasă, nu ai absolut nimic de pierdut!

Fecioară

Fecioarele își iubesc foarte mult familia, iar asta se vede din felul în care vorbesc despre ea. Vor ajunge în scurt timp să o iubească și pe a ta, atât timp cât le vei acorda această șansă. Dacă ai reușit să „furi” inima acestui nativ, atunci nu trebuie să-ți faci griji pentru absolut nimic atunci când îți va cunoaște părinții. Această zodie știe cum să se pună singură într-o lumină bună, chiar și atunci când nu cunoaște pe nimeni din încăpere. Îi va face pe membrii familiei tale să se simtă în largul lor și va vorbi despre cât de importante sunt conexiunile interumane. Ceva mai bine pus la punct decât discursul unei Fecioare nu vei găsi nicăieri.

Familie care stă în jurul mesei pline de bunătăți în timp ce ciocnesc un pahar de șampanie.

Capricorn

Capricornii fac o primă impresie excelentă când vine vorba de întâlnirile de genul acesta. Dacă ați ajuns în punctul relației în care să își dorească să îți cunoască familia, înseamnă că ești extrem de special/ă pentru el/ea. Va „extinde” acest sentiment și asupra familiei tale fără să stea pe gânduri. Capricornii sunt atenți și diplomatici, așa că vor ști cu siguranță cum să îi impresioneze. Vor ajuta la curățenie după cină, se vor asigura că toată lumea a primit cel puțin o felie din desertul pregătit chiar de ei și se vor oferi să ducă gunoiul la ghenă.

Pești

Peștii știu cum să „citească” un om de la prima vedere. Astfel, sunt întotdeauna capabili să se adapteze la orice context, scenariu și energie pe care o întâlnesc pentru prima dată. Sunt fermecători și blânzi și nu evită niciun tip de subiect. Pot să converseze ore întregi despre domeniul preferat al tatălui tău, lucru ce îl va da pe spate pe cel care te-a crescut. Părinții tăi vor adora capacitatea lor de a fi vulnerabili și nivelul de sinceritate din spatele fiecărui compliment pe care îl fac.

Taur

La fel ca Fecioara și Capricornul, Taurul e nerăbdător când vine vorba de a cunoaște noi persoane, cu atât mai mult acum, că este vorba de părinții tăi. Au foarte multă iubire de oferit, astfel că, dacă te iubesc pe tine, fii sigur/ă că îi vor iubi nespus de mult și pe ai tăi. Pentru acești nativi familia este foarte importantă și le place să arate acest lucru prin gesturi tandre, așa că probabil o vor întâmpina pe mama ta cu o îmbrățișare mai degrabă decât cu o strângere de mână. Vor dori să știe totul despre cei care te-au crescut, încercând să afle cât mai multe despre trecutul tău. Sunt nativii cu potențialul cel mai mare de a deveni, la rândul lor, niște părinți minunați și dedicați.

Rac

Cea mai mare dorință a unui Rac este să își întemeieze o familie frumoasă și plină de dragoste, iar acest lucru se reflectă și în cuvintele pe care le folosește când vorbește despre acest subiect. Sunt grijulii, drăguți și pot „citi” foarte ușor personalitățile celor din jur, așa cum o fac și Peștii. La început pot părea timizi, dar dă-le o oră sau două și tatăl tău îi va ruga să îl însoțească la următoarea excursie de pescuit sau mama ta le va cere mai multe detalii despre rețeta de spanac despre care vorbeau acum o oră. Membrii familiei tale vor observa cu câtă iubire discută despre tine Racul, cel mai clar semn că e omul potrivit pentru fiul/fiica lor.

Primele întâlniri sunt mereu emoționante, dar cu puțină încredere, relaxare și bunăvoință, oricine poate să facă o impresie bună.

Surse foto: Freepik 

Surse articol: Collective World 

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.