Horoscop
Înapoi la

Cele mai compatibile și cele mai incompatibile semne zodiacale pentru un Capricorn

Cele mai compatibile și cele mai incompatibile semne zodiacale pentru un Capricorn

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Persoanele născute între 22 decembrie și 19 ianuarie sunt zodia Capricorn și sunt reprezentate de aceleași trăsături. Ele sunt firi impulsive, dau dovadă de determinare, loialitate și sensibilitate. Capricornii sunt preocupați de carieră și de reputația lor în societate pentru că le place să aibă succes și să fie apreciați de cei din jur.

Oricine și-ar dori un Capricorn alături pentru că este muncitor, harnic, stabil și de încredere. Chiar dacă are multe calități, el are și câteva defecte pe care nu oricine le-ar accepta, având în vedere că se întâmplă des să cadă într-o stare profundă de melancolie, uneori nu este tolerant cu cei din jur, deși speră ca ei să fie îngăduitori cu el și se teme de iubire când nu este cazul. Relațiile de cuplu sunt greu de păstrat cu un nativ din zodia Capricorn pentru că îi va fi greu să își exprime sentimentele și va fi rece, distant și lipsit de pasiune. El iubește cu toată inima, dar nu știe să arate și pierde multe persoane din cauza acestui impediment.

Simbolul zodiei Capricorn in auriu, inconjurat de simbolurile celorlaltor zodii, pe fond negru

Vezi cu cine se potrivește mai bine un Capricorn:

Capricorn și Berbec
Între cei doi se poate naște o relație tensionată ghidată de ambiție, care este o trăsătură comună. Ambii parteneri vor să ia inițiativa în diverse situații și se pot isca mici discuții pe această temă. Împreună pot realiza orice și se simt puternici încât ar fi în stare să mute munții din loc. Dacă învață când să lase unul de la celălalt, vor fi de neoprit și de nedespărțit.

Capricorn și Taur (potrivirea ideală)
Între aceste zodii se poate înfiripa o relație armonioasă și de durată pentru că firile lor se completează perfect. Amândoi sunt la fel de realiști și fac echipă bună când vor să își atinga obiectivele. Taurul poate fi puțin leneș, dar Capricornul îl va trage după el și totul va funcționa perfect. Se înțeleg foarte bine și uneori doar din priviri, de aceea au o potrivire ideală.

Capricorn și Gemeni
Aceste semne zodicale nu au prea multe lucruri în comun, iar Gemenii se pot apropia de Capricorni dintr-un capriciu. Cei doi își vor da seama că nu sunt compatibili, dar s-ar putea să tragă de o relație ca să îți dovedească unul celuilalt că sfidează legea atracției. Sunt șanse mici să funcționeze un astfel de cuplu doar dacă ambii parteneri învață cum să se accepte reciproc și cedează în situațiile conflictuale.

Capricorn și Rac (pereche problematică)
Ei se pot dezechilibra unul pe altul sau se pot conduce unul pe celălalt, în funcție de situație. Capricornul este rațional și îl face și pe Rac să coboare cu picioarele pe pământ. Ambii își dau silința pentru a lega o relație de lungă durată și se străduiesc să fie înțelegători dacă există iubire între ei. Racul lasă emoțiile să îl ghideze și este mai slab decât Capricornul atunci când trebuie să ia decizii complicate.

Capricorn și Leu
Legătura dintre ei poate fi incertă și incomodă pentru că amândoi vor să conducă și aduc argumente diferite pentru a reuși să preia controlul. Nevoile lor sunt diferite pentru că Leul vrea să aibă atenție și să primească dovezi de iubire de la partener, iar Capricornul nu poate fi atât de implicat pentru că este preocupat mai mult de partea profesională a vieții lui.

Simbolurile zodiile suprapuse peste mainile unui cuplu care se inlantuie pe un pat

Capricorn și Fecioară
Amândouă sunt semne de pământ și au aspirații comune, le place să se dedice în tot ceea ce fac și sunt la fel de muncitoare. Se ajută și se sprijină în demersurile profesionale, astfel că dobândesc încredere suficientă unul în celălalt. Pasiunile comune îi apropie și pot construi împreună ceva durabil care le aduce satisfacții pe toate planurile.

Capricorn și Balanță (pereche problematică)
Conexiunea dintre ei va fi una tensionată și foarte greu vor reuși să se relaxeze unul în prezența celuilalt. Îți respectă însă capacitatea de a visa și de a începe să experimenteze noi domenii. Se aseamănă din acest punct de vedere și este singurul lucru care îi aduce împreună. Se pot sincroniza ușor dacă lucrează pentru un obiectiv comun, dar nu se vor înțelege dacă ideile lor nu coincid.

Capricorn și Scorpion (potrivire ideală)
Pot avea o legătură prietenoasă și ușor de gestionat dacă își unesc forțele pentru că amândoi muncesc din greu și formează o echipă extrem de puternică. Din punct de vedere emotional nu sunt însă pe aceeași lungime de undă pentru că Scorpionul este mai sensibil și pune mai mult preț pe profunzimea sentimentelor, în timp ce Capricornul este mai rațional.

Capricorn și Săgetător
Cei doi se pot completa dacă își dau voie să se cunoască bine pentru că munca unui Capricorn va fi susținută de încrederea și pozitivismul Săgetătorului. Ar fi un cuplu bazat pe încurajări permanente și armonie la tot pasul. Capricornul îl poate convinge pe Săgetător să devină mai serios și să preia din obiceiurile lui, astfel încât să devină la fel de ambițios.

Citește și: De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Capricorn

Capricorn și Capricorn
Ar fi un cuplu puternic în care partenerii s-ar înțelege doar din priviri și ar ști de ce au nevoie pentru a merge mai departe. Va fi puțin greu să aibă momente de intimitate, având în vedere că amândoi se vor axa pe carieră și pe reușitele financiare. Singura problemă a lor ar putea fi lipsa timpului de calitate petrecut împreună, dar se va compensa cu buna comunicare dintre ei.

Capricorn și Vărsător
Vărsătorul se gândește mai mult la ceilalți și vrea să găsescă o cale de mijloc în anumite situații, dar Capricornul este mai individualist pentru că se concentrează pe drumul lui. Relația lor s-ar putea destrăma din cauza acestei diferențe, iar cel care va ceda mereu va fi Vărsătorul pentru că își va face griji pentru partenerul său.

Capricorn și Pești
Relația dintre acești nativi poate fi armonioasă și bazată mai întâi pe o frumoasă prietenie. Pot învăța unul de la celălalt pentru că zodia Pești este axată pe partea artistică și îl poate ajuta pe Capricorn să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă. Ambiția Capricornului îl face pe nativul Pești să urmeze exemplul și să își transforme visele în realitate.

Acum ai văzut cu cine se potrivește Capricornul și știi exact ce îi place să primească de la un posibil partener. Analizează bine compatibilitățile înainte de a intra într-o relație ca să știi la ce să te aștepți și să nu îți faci iluzii în legătură cu ceva ce nu va merge din cauza diferențelor de personalitate.

Citește și: Ce să nu-i spui niciodată unui nativ Capricorn

Surse articol: InstyleWattpadEastrolog

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?
Incepe quiz
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (24)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.