Horoscop
Înapoi la

Cele mai convingătoare zodii - obțin ce vor de la viață și de la cei din jur, fără mare efort

Cele mai convingătoare zodii - obțin ce vor de la viață și de la cei din jur, fără mare efort

Ramona Jurubita

Unii oameni au întotdeauna cuvintele la ei și știu cum să îi convingă pe cei din jur să le dea dreptate sau să le ofere ce își doresc. Trebuie să ai mare grijă când vorbești cu ei, fiindcă te-ar putea face să renunți chiar și la cele mai mari convingeri ale tale. Trei dintre semnele zodiacale au această capacitate unică, așa că trebuie să afli imediat despre cine este vorba.

Cei trei nativi s-au născut cu abilitatea de a influența alegerile și deciziile altora, iar cel mai important este că își pot influența și destinul, astfel încât să așeze totul în favoarea lor. Cum e posibil? Știu ce își doresc, așa că nu renunță până când nu primesc! Degeaba încerci să te perfecționezi la acest capitol dacă nu ești Balanță, Scorpion sau Pești, căci nu-i poți egala când vine vorba de arta persuasiunii.

Află care sunt trăsăturile ce le ajută să întoarcă întotdeauna totul în favoarea lor:

Balanță
Această zodie este condusă de Venus și cunoscută pentru farmecul ei aparte. Uneori nici nu trebuie să depună eforturi pentru a-i convinge pe cei din jur să cedeze în fața ei. O simplă privire poate fi de ajuns în multe situații și nu te gândi că te va intimida în vreun fel. Pur și simplu, te va face să prinzi încredere în ea și să crezi că tot ce spune este corect și adevărat. Întrucât Balanța reprezintă armonia, ea se asigură că toată lumea se simte confortabil. Are doar abilitatea înnăscută de a schimba părerile altora.

Scorpion
Acest nativ devine intimidant când încearcă să obțină ceva de la cineva. Știe că puțină presiune poate să întoarcă întotdeauna lucrurile în favoarea sa, așa că se folosește perfect de calitățile sale. Este ager și observă imediat slăbiciunile interlocutorului, așa că îi este ușor să îi dea de înțeles că îl domină sau că deține mai multe cunoștințe decât el (chiar dacă nu este așa). De asemenea, se documentează foarte bine despre persoana în cauză înainte de a o aborda. Și cel mai important este că are curajul de a spune lucruri pe care alții nu au curajul să le spună. Acesta este motivul pentru care oamenii îi dau dreptate, fiindcă îl văd sincer, direct și asumat.

Portret în creion al unei femei care are o privire pătrunzătoare, este elegantă și poartă cercei cu diamante

Pești
În cazul Peștilor lucrurile stau puțin diferit, fiindcă ei nu recurg la metode exagerate pentru a convinge pe cineva să le facă pe plac. Firea lor mereu veselă îi ajută să impresioneze pe toată lumea. Așa că toți cei din jurul lor prind drag de ei și le fac pe plac și fără ca ei să ceară acest lucru. De asemenea, orice dorință le este împlinită de apropiați, fiindcă știu să își exprime nevoile într-un mod frumos. Cum să le reziști când sunt atât de simpatici, mai ales că nu dau niciun semn că ar avea intenții rele? Deși de multe ori trăiesc într-un univers paralel, reușesc să proiecteze în realitate tot ce visează.

Cum ți se par tertipurile folosite de acești trei nativi pentru a obține tot ce își doresc? Este adevărat că uneori poate fi greșită abordarea, dar scopul scuză mijloacele, nu-i așa? Balanțele, Scorpionii și Peștii au întotdeauna în minte obiective bine stabilite, așa că le este ușor să se axeze pe ele și să atragă alte zodii în echipa lor. Dacă au aliați, totul este în avantajul lor.

Iată și: Zodiile care țin cu dinții de relație mult mai mult decât ar trebui

Surse foto: PixabayPixabay

Surse articol: BustlePurewowYourtango

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.