Horoscop
Înapoi la

Cele mai dorite femei din zodiac

Cele mai dorite femei din zodiac

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Nu este niciun secret: deși fiecare femeie are farmecul ei, unele zodii sunt vestite pentru puterea lor de seducție și farmecul incredibil, care transformă bărbații în victime sigure. În general, semnele foarte pasionale, precum cele guvernate de zeița dragostei, Venus, sunt printre cele mai dorite din zodiac. Însă și femeile fatale, calculate și inabordabile, cu un aer rece și detașat, trezesc la fel de mult dorința bărbaților.

Iată clasamentul celor mai dorite femei din zodiac!

seductie

Scorpion

O zodie puternică și pasională, sub semnul sexualității efervescente, femeia Scorpion poate avea toți bărbații la picioare dacă dorește. Întreaga ei ființă transmite o invitație la dragoste, iar aerul ei misterios îi vrăjește chiar și pe aventurierii versați, transformându-i în cei mai fideli amanți.

Fecioară

Sub detașarea Fecioarei se ascunde o lume de dorințe dezlănțuite. Această zodie produce o adevărată fascinație asupra bărbaților. Inteligența sclipitoare, combinată adesea cu o frumusețe perfectă, face ca Fecioara să merite din plin locul al doilea în topul celor mai dorite femei din zodiac.

Taur

Femeia Taur se află sub puterea planetei Venus, deci forța ei erotică nu poate fi neglijată. În plus, este pasionată de tot ceea ce înseamnă plăcere a simțurilor și știe să-și pună în valoare feminitatea. Odată ce un bărbat a intrat în sfera ei de influență, este imposibil să nu fie sedus.

Pești

Cunoscute pentru feminitatea lor și capacitatea incredibilă de seducție, femeile Pești ar putea fi printre primele în zodiacul celor mai dorite reprezentante ale sexului frumos. Totuși, spre deosebire de Scorpion, sunt mai puțin interesate de cuceriri fără număr, pentru că se îndrăgostesc foarte ușor și rămân adesea obsedate de prima lor iubire.

Rac

Sensibilitatea și expresivitatea emoțională explică puterea magică a femeilor din această zodie asupra sexului opus. Pe de altă parte, sunt familiste convinse, de aceea, odată ce și-au găsit o persoană cu care să întemeieze un cămin, renunță la căutările amoroase.

Leu

Femeia Leu este o adevărată cuceritoare, adoră să se afle în centrul atenției și să facă victime în rândul celor care o înconjoară. Puternică și orgolioasă, o femeie din această zodie trezește în primul rând admirația, apoi dragostea. Totuși, dorința ei de a domina îi poate face pe unii dintre cei interesați de ea să se retragă.

sexy

Balanță

Ca și Taurul, Balanța se află sub semnul planetei Venus, de aceea feminitatea sa este foarte pronunțată. Balanțele sunt vestite pentru frumusețea și aerul lor distins, dar sunt foarte pretențioase când este vorba de iubire. Iată de ce, în ciuda puterii lor erotice, se află doar pe locul șapte în acest clasament.

Berbec

Pentru Berbec, dragostea este însăși motivația sa de a trăi și reușește să cucerească mulți bărbați, cu ingenuitatea și caracterul său pasional. Pe de altă parte, femeile Berbec sunt obsedate de iubirea unică, sunt foarte posesive și impulsive, ceea ce îi îndepărtează pe unii pretendenți.

Gemeni

Femeia Gemeni poate fi o adevărată divă când se concentrează numai pe dragoste, dar ambiția și caracterul complex o fac să fie mai puțin interesată de aspectele amoroase, fiind mai degrabă adepta dezvoltării personale. Iată de ce unii bărbați pot s-o perceapă ca fiind foarte complicată și se tem să se apropie de ea.

Capricorn

De multe ori, iubirea trece pe locul doi pentru Capricorn, care este adesea mai interesat de realizarea sa personală, de carieră sau de obiective financiare. Deși femeia Capricorn poate fi fascinantă, ambiția ei și nevoia de putere o îndepărtează de scopurile amoroase, dar acest lucru nu înseamnă că, dacă ar vrea, nu ar putea fi printre primele în topul celor mai dorite femei.

Săgetător

Pentru Săgetător, nici măcar dragostea nu poate sta în calea independenței sale. Această zodie de foc este foarte pasională, de aceea aventurile sunt la ordinea zilei. Dar niciodată nu caută în mod expres să seducă, așa cum fac femeile Scorpion sau Taur. Iată de ce, cu toate că are un farmec subtil, o femeie Săgetător își găsește destul de greu dragostea.

Vărsător

Aerul rece, detașat și sigur pe sine al Vărsătorului și obiceiurile sale nonconformiste pot produce surprindere și o ușoară teamă în rândul bărbaților, care se simt dominați de această zodie cu totul ieșită din tipar. În general, marile seducătoare arată o formă de inocență și neajutorare care este pe gustul bărbaților ce adoră postura de salvatori. Femeia Vărsător nu suportă să se arate neputincioasă sau temătoare. Iată de ce poate intra într-o adevărată competiție cu bărbații, în loc să se lase adulată de ei.

Surse foto: iStock, Pexels

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!
Incepe quiz
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (63)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.