Horoscop
Înapoi la

Cele mai emotive zodii: plâng din orice, chiar și când nu au de ce

Cele mai emotive zodii: plâng din orice, chiar și când nu au de ce

Cristina Gherghina

Este perfect normal, ca oameni, să reacționăm emoțional la diverse evenimente, momente sau persoane cu care interacționăm. Trecem prin schimbări bruște de dispoziție, simțim cum furia ne acaparează sau ne simțim demoralizați atunci când lucrurile nu se întâmplă așa cum ne dorim. Unii oamenii preferă să țină totul în ei și să nu se exteriorizeze, pe când alții se lasă conduși de sentimente. 

zodii emotive

Iată cum arată topul celor mai emotivi nativi din zodiac: 

Locul 5 - Vărsător

Vărsătorii iubesc să fie în centrul atenției și este extrem de important pentru ei ca cei din jurul lor să îi respecte și să îi aprecieze. Dacă se simt apreciați și respectați, aceștia găsesc puterea de a merge mai departe și de a-și urma visurile. 

Problema apare în momentul în care oamenii nu sunt direcți și sinceri cu acest nativ. Nu lăsa niciodată un Vărsător să ghicească ceea ce vrei tu să spui de fapt sau ceea ce simți. Își va face cele mai negre scenarii în minte și există mari șanse să se simtă rănit și cel mai probabil va începe să plângă sau te-ar putea face să regreți că ai ales să nu fii deschis cu el. 

Locul 4 - Scorpion 

Scorpionii sunt oameni puternici și pasionali care se află în permanență în căutarea adevărului. Atenție, însă! Dacă îi calci pe coadă, te poți aștepta la orice din partea acestor nativi, agresivitatea expresiva fiind una dintre caracteristicile lor principale.

Locul 3 - Gemeni

Pentru Gemeni nu există limite atunci când își urmăresc interesul personal. Dacă te cerți cu un nativ Gemeni, să nu te aștepți că va ceda. Gemenii sunt extrem de inventivi când vine vorba de răzbunare și vor trece rapid de la o stare la alta. Acum pot învinovăți pe toată lumea pentru nefericirea lor, iar peste un minut se vor calma, de parcă nimic nu s-a întâmplat. 

În ciuda schimbărilor bruște de dispoziție, Gemenii aduc multă fericire în viața celor din jurul lor.

femeie in lacrimi

Locul 2 - Berbec

Berbecii sunt oameni îndrăzneți și, uneori, aroganți și încăpățânați. Știu cum să îți trăiască viața la maxim, nu ascund nimic niciodată și își exprimă emoțiile într-un mod vulcanic. Atunci când se simt răniți, Berbecii vor avea grijă ca vinovații să știe ce anume i-a deranjat, iar discuția nu va fi foarte plăcută. 

Locul 1 - Capricorn 

Nu este nici o surpriză faptul că nativul Capricorn se află pe primul loc în topul celor mai emotive zodii. Capricornii sunt genul de oameni care își trăiesc viața după propriile reguli. 

Capricornii sunt oameni foarte politicoși și responsabili, dar când vei ajungi să îi cunoști cu adevărat, vei descoperi că vor face tot ceea ce le stă în putință să obțină ceea ce vor,chiar dacă asta înseamnă să verse câteva lacrimi. În ciuda acestui aspect, există și o parte bună: Capricornii sut unii dintre cei mai pasionali oameni! 

Surse foto: Istock

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Te crizezi din orice?
Incepe quiz
Te crizezi din orice?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.