Horoscop
Înapoi la

Cele mai enervante cupluri din zodiac

Cele mai enervante cupluri din zodiac

Alexandra Dragoi

„A cincea roată de la căruță” - te-a făcut cineva vreodată să te simți așa? De obicei, se întâmplă treaba asta când sunt cupluri în grupul vostru de prieteni. Vorbesc despre acel cuplu în care îndrăgostiții se giugiulesc mereu, se sărută pasional și fac abstracție de cine se mai află în jurul lor. Parcă sunt legați cu un cordon ombilical.

Dacă îți sună cunoscut acest scenariu, vezi ce zodii fac asta atunci când sunt într-o relație!

cuplu indragostiti

Cupluri enervante din zodiac 

Cel mai enervant cuplu din zodiac este format din nativii Balanță și Săgetător. Cercul lor de prieteni a început să se restrângă foarte mult, din cauză că de fiecare dată sunt „bot în bot”, la propriu. Aceștia exagerează cu sărutările și cu îmbrățisările îndelungate. Trebuie să își dea seama că de la un punct devin foarte enervanți pentru prietenii lor.

Când este mai mare distracția și vă propuneți să jucați ceva într-un grup mai mare, voi, hop, nas în nas. Este de prost-gust și dezgustător! Gesturile care țin de intimitatea voastră păstrați-le pentru voi, atunci când vă petreceți o seară romantică. Vă garantăm că niciun prieten nu ține să vă vadă pupându-vă pasional minute în șir. 

Un alt cuplu care își înnebunește prietenii cu gesturi tandre excesive este format din Capricorn și Leu. Chiar și când se află într-o discuție cu altcineva, unul dintre ei simte nevoia să își sărute partenerul. Sunt foarte des catalogați ca fiind nesuferiți. Prietenii refuză să îi mai sune, pentru că aud foarte des în telefon sunete de pupici. Nimic mai enervant atunci când chiar ai ceva important de discutat cu unul dintre ei!

Reveniți cu picioarele pe pământ, pentru că o viață socială activă nu înseamnă doar să fii fizic lângă prietenii tăi. Încercați să nu vă mai sărutați în lift când mai sunt oameni în jurul vostru și nici în stațiile de autobuz când lumea își face loc să urce. 

Așadar, nu vă îndepărtați de prieteni și păstrați momentele romantice pentru intimitatea voastră!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!
Incepe quiz
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (21)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.