Horoscop
Înapoi la

Cele mai enervante zodii

Cele mai enervante zodii

Ionelia Olteanu

Deşi urmărim să avem întotdeauna în jurul nostru persoane plăcute şi prietenoase, nu se întâmplă chiar aşa. Trebuie să ştim să gestionăm şi relaţiile cu cei care nu ne sunt pe plac sau a căror prezenţă nu ne binedispune niciodată. Atunci când vine vorba despre defecte, putem să ne luăm după astre şi să ne dăm seama care sunt cele mai greu de suportat semne zodiacale

femeie care tipa la barbat

Iată care sunt cele mai enervante zodii şi ce caracteristici le fac să fie atât de neplăcute pentru cei din jur!

Berbec

Pe cât de inteligenţi, puternici şi siguri pe ei sunt nativii zodiei Berbec, pe atât sunt de enervanţi pentru cei din jur din cauza personalităţii lor puternice. Sunt puţine şanse de a ajunge la un acord cu ei, tocmai pentru că sunt dominaţi de dorinţa de a domina pe toată lumea. Acest lucru îi scoate din minţi pe ceilalţi. Aşteptările lor sunt mari şi nu se sfiesc să spună cât sunt de dezamăgiţi dacă nu te ridici la nivelul lor. Deşi ai ce învăţa de la ei şi deţin capacităţi de lider, Berbecii sunt greu de tolerat ca prieteni.

Gemeni

Nativiul zodiei Gemeni este omul potrivit la momentul potrivit, atunci când vine vorba despre petreceri de neuitat. Deşi este o fire petrecăreaţă, el poate să scoată peri albi prietenilor. Are impresia că ştie totul şi îi place la nebunie să râdă pe seama celorlalţi. Este destul de ignorant şi nu îi pasă prea tare de cei din jur, înlocuindu-i fără probleme. Nu există nicio şansă de a-l schimba. Este o persoană extrem de inteligentă şi cu o personalitate puternică, ceea ce nu îi va permite să fie influenţat. În cazul lui există două variante: ori este acceptat cu toleranţă şi răbdare de cei din jur, ori este evitat cu orice chip.

Leu

În ceea ce priveşte Leii, aceştia sunt extrem de schimbători. Acum pot fi foarte drăguţi, iar peste câteva clipe sunt în stare să devină atât de enervanţi încât să nu mai fie suportaţi de nimeni. În zilele lor bune ei sunt pozitivi, amuzanţi şi o prezenţă foarte agreabilă pentru cei din jur, dar zilele proaste scoate din ei firea plângăcioasă. Par că nu se vor maturiza niciodată şi bat cu piciorul în podea până când lucrurile se vor întâmpla aşa cum vor ei. Au nevoie în mod constant de apreciere, laudă, iar dacă nu le primesc au grijă să amintească asta de fiecare dată. Nu ai nicio reţinere în a fi duri şi nepoliticoşi cu cei din jur, de aceea au foarte puţini prieteni.

Fecioară

Deşi sunt persoane dornice să îi ajute pe alţii, nativii zodiei Fecioară au un defect care le umbreşte celelalte calităţi: îşi fac griji pentru orice. Chiar şi atunci când ies să se distreze, se gândesc doar la faptul că poate au uitat să închidă uşa de la apartament sau că poate ar trebui să fie mai amabili cu ceilalţi. Indicat ar fi să îşi păstreze pentru ei aceste gânduri şi să nu mai împărtăşească şi celorlalţi temerile lor. Toleranţa scăzută nu te va ajuta să rezişti prea mult pe lângă o Fecioară. Nu va trece o zi în care să nu o auzi cum se plânge de ceva, chiar dacă este vorba şi despre cel mai mărunt lucru, precum soarele care străluceşte prea tare sau vecinul care a făcut zgomot şi i-a deranjat liniştea.

Scorpion

Scorpionii sunt printre cele mai inteligente zodii. Cu toate acestea, au alte lucruri care reuşesc să îi scoată din sărite pe cei care stau în preajma lor. Umorul pe care îl au este înţeles doar de ei, ceea ce îi îndepărtează pe ceilalţi. Impulsivitatea şi lipsa de răbdare se manifestă când sunt în preajma oamenilor care sunt diferiţi de ei. Reuşesc să se enerveze de la lucruri mărunte şi le place să facă din orice o tragedie. Cel mai enervant lucru la un Scorpion este că nu ştii niciodată la ce să te aştepţi din partea lui. Dacă acum pare fericit şi încrezător, în secunda următoare se pierde cu firea, devine melancolic şi îl copleşesc toate grijile.

Dacă ai printre prieteni nativii ai acestor zodii, încearcă să apreciezi calităţile pe care cu siguranţă le au şi să le treci cu vederea acele defecte care îi determină ca uneori să fie extrem de enervanţi!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (37)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.